לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 08-12-2008, 21:46
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 07.07.06
הודעות: 15,705
עוגת פרורים של הגב' ישראלהלה היפהפהפיה:

חומרים לבצק פריך: 200 ג' מרגרינה רכה ['מחמאה'], 2 חלמונים, 2 כפות סוכר, 2 כוסות קמח תופח

ללוש בידיים את כל החומרים לבצק פריך
לרפד תבנית מספר 26 ב 2/3 מן הבצק.
לרדד את ה1/3 הנותר בתבנית נוספת.
לאפות בחום בינוני 180 מע' צלזיוס בתנור שחומם מראש עד שהבצק בתבניות משחים
לאחר שבצק מוכן - יש להוציאו מהתנור ולקרר.

את 1/3 הבצק יש לפורר בעזרת מזלג לפרורים קטנים

חומרים למלוי: 500 ג' גבינה לבנה 5%, 3/4 כוס סוכר, 1 שמנת מתוקה, 2 שקיות סוכר וניל

מערבבים את הגבינה והסוכר בקערה אחת
מקציפים את השמנת בקערה השניה ולקראת תום ההקצפה להוסיף את סוכר הוניל

מערבבים את הגבינה המסוכרת עם הקצפת.

לשפוך על התבנית המרופדת בבצק אפוי

לפזר מעל את הפרורים

לכסות בניילון [למנוע ספיחת ריחות מהמקרר] ולהשהות במקרר ל24 שעות

לאכול

להכין עוד.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר