לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 24-01-2009, 16:22
צלמית המשתמש של zobi6
  zobi6 zobi6 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 09.10.04
הודעות: 1,843
עוגיות סנדוויץ שוקולד

במקור מ: זמנים מודרניים
במקור כתבה: מאיה מרום

ואני הכנתי

מתכון:

100 ג' חמאה רכה
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כף גדושה של קקאו
1/4 1 כוס קמח (אחד ורבע)

למלית:
50 ג' חמאה רכה (חשוב שהחמאה תהיה מאוד רכה אך לא ממוסת)
1 כפית תמצית וניל
1/3 1 כוס אבקת סוכר (אחד ושליש)

אז ככה:
מקציפים את החמאה והסוכר בקערה כ-2 דקות לתערובת רכה ואורירית.
מוסיפים את הביצה והוניל ומערבבים. מוסיפים את האבקת אפייה, סודה והקקאו ומעררבים לתערובת אחידה. לבסוף מוסיפים את הקמח (ראה טיפ).
בסוף מתקבל בצק יציב אך דביק במקצת. מרדדים בין 2 ניירות אפיה ומקררים במקרר שעה או במקפיא 20 דקות. קורצים עיגולים בזריזות (אם לא הבצק מתחיל להיות רך וייקרע במקום להחתך).
עושים את הפעולה הזו כמה פעמים כדי להשתמש בכל כמות הבצק.
אופים על תבנית מכוסה בנייר אפיה למשך 8-10 דקות ומצננים.

למלית:
מקציפים את כל החומרים בקערה, עד שמתקבלת משחה אווורירית וסמיכה

כשהעוגיות צוננות מורחים על העוגיה מעט מהמלית ומסנדווצים אותה באחת נוספת.

טיפ*
כשמכינים עוגיות רצוי להוסיף את הקמח בסוף, אחרי שכל החומרים כבר עורבבו כמו שצריך.
כשמוסיפים את הקמח לא מערבבים אותו עד לתערובת חלקה, אלא עד שהוא כמעט נטמע בבצק - כך מתקבלות עוגיות פריכות ולא "עוגיית מסטיק"

תהנו.


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
_____________________________________
Life is very short, and there's no time
For fussing and fighting, my friend!


נערך לאחרונה ע"י The Cheff בתאריך 26-01-2009 בשעה 12:04. סיבה: תיקון : אבקת אפיה לאבקת סוכר
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:12

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר