לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #6  
ישן 01-02-2009, 10:50
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,156
נראה לי שלא משנה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RACS שמתחילה ב "חזה עוף מעושן בתנור"

לא משנה מה תשים שם: חזה עוף, חזה הודו או זוג נעליים ישנות, מרוב מיש-מש נלהב של אילתור של טעמים ותיבולים, איבדת לחלוטין את הטעם של הבשר המעושן. יש שיפור ויש עיבוד לדעת (זו לא טעות כתיב). מה עוד, שלפחות לפי הצילומים שלך, עשית צלייה יבשה שלא הוסיפה דבר לפטריות, לבצל ולעגבניות, שרק התייבשו קצת, הבשר שהיה יבש מלכתחילה, התייבש עוד קצת, ולא היה כל מיזוג אמיתי של טעמים. התהליך שהייתי בוחר בו, אם הייתי רוצה בכל זאת להיצמד למתכון שלך, היה אידוי של המרכיבים בשמן זית, תוספת התיבול בשלב הסופי של האידוי, תוספת ציר עוף, הבשר המעושן, ואולי גם משהו נוסף לעיבוי (קוביות תפ"א, פסטה, קטניות מבושלות) - ובישול על אש קטנה משך זמן מספיק לאיחוד טוב של הטעמים, לכדי מנה הרמונית יותר.
אם הבשר המעושן הוא איכותי באמת, והוא מעושן אמיתי ולא מצופה שכבה דקה של LIQUID SMOKE, אז, לפחות לדעתי, אפשר להשתמש בו כדי לתת טעם למרכיבים אחרים, ולא להוסיף לו תיבול שרק יקלקל. מן התמונות, אינני בטוח בכלל אם זה בשר מעושן, או שזה משהו סינתטי ומבושל למחצה. אם אתה מחפש מתכונים למעושנים - יש הרבה, וחלקם הגדול מתאים בדיוק לעונה הזו, מהיותם תבשילי קדרה נהדרים.

נערך לאחרונה ע"י DZZ בתאריך 01-02-2009 בשעה 10:59.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 02-02-2009, 06:22
צלמית המשתמש של RACS
  RACS RACS אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 15.08.05
הודעות: 2,844
שלח הודעה דרך ICQ אל RACS
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי DZZ שמתחילה ב "נראה לי שלא משנה"

ציטוט:
לא משנה מה תשים שם: חזה עוף, חזה הודו או זוג נעליים ישנות, מרוב מיש-מש נלהב של אילתור של טעמים ותיבולים,

אם אתה אומר.. אני יודע שלא איבדתי שום טעם.

"לא הוסיפה דבר לפטריות" .. הכוונה היא הייתה להוסיף לבשר, לא לפטריות ולדברים האחרים, הם היו תוספת, עיקר הארוחה הייתה הבשר, מה שמסביב זה אילתור לגמרי לא ממש חשבתי הרבה, פשוט זה יצא טעם אז החלטתי לפרסם את זה.
המיזוג היה והיה טעים. ב11 בלילה אני לא הולך להתעסק באידוי של מרכיבים.. זה לקח לי 35 דקות הכנה ואכילה .. והיה כמו ארוחת ערב שמילאה אותי כמו שצריך, לאו דווקא ארוחת גורמה. (בשבילי). אני יודע שאפשר לעשות מזה ארוחת גורמה משהו משהו אבל זה לא מה שחיפשתי לעשות.

תפו"א,פסטה והשאר לא רציתי. רציתי פטריות ובצל ועדבניות ובשר וזה מה שהכנתי. ושוב, ב11 בלילה לא היה לי את הכח/עצבים להתעסק בלהתחיל לבשל משהו על האש, אז שמתי בתנור.

התיבול לא קילקיל, התיבול הוסיף.
ממ זה לא בשר סינטתי ומבושל.. זה מעושן. לפי זה אם אני קונה רגל הודו מעושןן בסופר, יש מצב שהוא מבושל/ סיטנתי.
אבל אני רק רציתי לחמם את הבשר .. לא יותר מזה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:54

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר