01-02-2009, 10:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,156
|
|
נראה לי שלא משנה
לא משנה מה תשים שם: חזה עוף, חזה הודו או זוג נעליים ישנות, מרוב מיש-מש נלהב של אילתור של טעמים ותיבולים, איבדת לחלוטין את הטעם של הבשר המעושן. יש שיפור ויש עיבוד לדעת (זו לא טעות כתיב). מה עוד, שלפחות לפי הצילומים שלך, עשית צלייה יבשה שלא הוסיפה דבר לפטריות, לבצל ולעגבניות, שרק התייבשו קצת, הבשר שהיה יבש מלכתחילה, התייבש עוד קצת, ולא היה כל מיזוג אמיתי של טעמים. התהליך שהייתי בוחר בו, אם הייתי רוצה בכל זאת להיצמד למתכון שלך, היה אידוי של המרכיבים בשמן זית, תוספת התיבול בשלב הסופי של האידוי, תוספת ציר עוף, הבשר המעושן, ואולי גם משהו נוסף לעיבוי (קוביות תפ"א, פסטה, קטניות מבושלות) - ובישול על אש קטנה משך זמן מספיק לאיחוד טוב של הטעמים, לכדי מנה הרמונית יותר.
אם הבשר המעושן הוא איכותי באמת, והוא מעושן אמיתי ולא מצופה שכבה דקה של LIQUID SMOKE, אז, לפחות לדעתי, אפשר להשתמש בו כדי לתת טעם למרכיבים אחרים, ולא להוסיף לו תיבול שרק יקלקל. מן התמונות, אינני בטוח בכלל אם זה בשר מעושן, או שזה משהו סינתטי ומבושל למחצה. אם אתה מחפש מתכונים למעושנים - יש הרבה, וחלקם הגדול מתאים בדיוק לעונה הזו, מהיותם תבשילי קדרה נהדרים.
נערך לאחרונה ע"י DZZ בתאריך 01-02-2009 בשעה 10:59.
|