לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 07-02-2009, 22:02
צלמית המשתמש של The Cheff
  The Cheff The Cheff אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי stiller1706 שמתחילה ב "שאלה בקשר להבדל בין בירת אייל ללאגר"

השאלה נשאלה במערכת הפורומים הישנה ונענתה על ידי הברמן של הפורום:
http://www.fresh.co.il/dcforum/Gourmet/1577.html#1


ציטוט:
שתי שיטות להתססת השמרים, הבירות הראשונות בהסטוריה היו Ale - מאוחר יותר פותחה שיטת ה-Lager שהיא הנפוצה ביותר כיום.בירה Ale היא בירה שהשמרים הותססו בחלק העליון של החבית, צבעה כהה, היא פחות תוססת (פחות בועות קצף) ואחוזי האלכוהול בה גבוהים יותר.

שיטת Lager - היא שיטה בה השמרים מותססים בחלק התחתון של החבית. ההתססה נעשית בטפרטורה קרה - התוצאה הסופית היא בירה בהירה, תוססת (הרבה בועות קצף) - בהירה ועם מעט אלכוהול (כ-5% בממוצע) .

לגבי מותגים:

רוב הבירות הנפוצות הן, כאמור, לאגר: קרלסברג, טובורג, הייניקן, מכבי, גולדסטאר וכו'

בירות אייל נפוצות פחות.
כל הבירות ממנזרי השתקנים בבלגיה, שהזכרתי לאחרונה, הן מסוג אייל.

הנה דוגמא נוספת:
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

© הברמן של הפורום- על כל האמור בהודעה זו חלים כל כללי זכויות היוצרים הקבועים בחוק. לשם קבלת הרשאה להעתקה או לשימוש במידע יש לפנות אלי לדוא"ל benedictine@walla.co.il






_____________________________________

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

הבלוג : http://www.Ugiyot.com
הגלריה : http://pbase.com/the_cheff

© 2004- כל הזכויות שמורות ל The Cheff, כל המעוניין להשתמש בטקסט או בתמונות (המוחתמות) המצורפות להודעה זו מוזמן לפנות במסר פרטי
.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר