14-02-2009, 13:03
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
זה לא שידור חוזר, אתה ממעיט בערך העניין...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "ייאמר לזכות חמא"ס שהוא משתין על ישראל ממש מהמקפצה, ללא כל חשש"
זה שעשועון שחוזר על עצמו בהתמדה. החמא"ס לא צריך לחכות את חיזבלה: הוא פשוט צריך לחכות את הראיס המנוח, ירום הודו H.I.V.I.P יאסר שזמן מועט מאוד אחרי שנכנס לעזה, באדיבות משטרת הגבולות הישראלית, כבר שלח את בריוניו לירות על צה"ל ומג"ב במחסום ארז (שוטר מג"ח אחד נרצח אז, ועשות נפצעו, וכן נשרפו לחלוטין כמאה אוטובוסים של אגד). אני עוד זוכר את הציטוטים האופטימיים שהובאו אז בתקשורת של "בכירים" ברשות שאמרו "אתם מודדים אותנו בדקות, תנו לנו אשראי של חודשים".
אני לא אדם זקן, ואני מודה בהכנעה שלא מעט מידע פוליטי של מה שמעבר לכותרות, אני שואב מפורומים, או הפניות למאמרים באתרי נישה, אבל השעשועונים הללו - שה"הדחות" בהם הן אמיתיות ומדממות, ממש לא מרגשים אותי במובן של מתח בזמן הצפיה, וגם לא אותם נערים מתבגרים אשר רואים את תחילת השעשועון ואז באים לפורום וטוענים בלהט כי "הכל פתוח, אתה סתם ימני מתלהם ובכלל אתה לא יודע כי אתה לא שם כמו אחי הגדול שהוא במסייעת צנחנים".
הסכם אוסלו האסוני - שהגייתו הייתה קנוניה של קומץ ישראלים שבעטו בכל הליכי הסדר התקין והאתיקה - אומץ כהימור מסוכן בידי אנשים מיושבים שאין לי מושג עד היום מה נפל עליהם באותו יום (אלא אם כן "גרדת 1977" הותירה אצלם טראומה עמוקה יותר מאשר "שבץ 1936-9"...) ומאז הרעיל לחלוטין את מדינת ישראל. מחיקת הזכרון הציבורי הנה אחת מההשלכות החמורות ביותר של הסכם אוסלו, ואת המחיר אנו משלמים יום יום.