08-03-2009, 23:36
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
הודעות: 8,479
|
|
אני מוחה על הסקר הזה, זה יותר סקר על מלח מאשר על אבוקדו, ואיך הצלחת לשכוח את המיונז ???
אבוקדו גדול ויפה.
ביצה קשה (או 2)
לימון סחוט (למען אי ההשחרה, אפשר גם מעט חומץ)
בצל ירוק (הירוק) קצוץ דק (2 גבעולים)
בצל רגיל/לבן/צהוב יבש קצוץ דק
פלפל שחור רצוי גרוס דק עד בינוני
2 כפות מיונז
מעט מלח
(אפשר לקצוץ דק גם פטרוזיליה או כוסברה ללא הגבעולים רק העלים למען המרקם)
מערבבים את כל המצרכים לפי הסדר עד לקבלת מרקם עדין עם בצבוצי בצל,ביצה ואבוקדו טבועים במיונז (רצוי לא דל אלא איכותי אמיתי ושמנמן)
סלט אבוקדו במיונז היה אחד מאבות המזון שלי בילדותי.
מומלץ ביותר בשבת בבוקר על חלה טרייה עם קרום פריך, או ארוז בפיתה טובה. או בכל צורה אחרת של לחם, או סתם עם כפית מהקופסה. ניתן לשמור במקרר ולא לגמור הכל מייד אחרי ההכנה.
ניתן לאכול יחד עם סלט טורקי וגם סחוג, ואז בכלל חגיגה
_____________________________________
אלו העקרונות שלי, ואם אתה לא אוהב אותם, ובכן, יש לי אחרים.
Groucho Marx
'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese
|