08-03-2009, 12:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.10.08
|
|
|
ניכר שאתה מבסוט מהעובדה שלא ניתן למגר את הטרור ומצדיק את זה הפלסטיני כנגדנו...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "נורה אדומה לכל מי שחושב שניתן לחסל את הטרור"
אבל לעניין - הבריטים החלו בשיחות שלום עם האירים והגיעו איתם להסכמות... והנה בכל זאת, כנראה שזה מתחיל להתפורר (אין להסיק מסקנות מפעולה אחת. ייתכן וזו סנונית ראשונה ויתכן ששיעמם לשני אירים)
הסכם יום שישי הטוב
מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
הסכם יום שישי הטוב (ידוע גם כ"הסכם בלפסט", נחתם ב-10 באפריל 1998), הוא הסכם שלום שנועד להסדיר את עתידה של צפון אירלנד על פי רצון אזרחיה ובאופן דמוקרטי. על ההסכם חתמו נציגים של ממשלת בריטניה וממשלת אירלנד והוא אומץ על ידי רוב המפלגות הפוליטיות בצפון אירלנד, ביניהן המפלגה היוניוניסטית של אלסטר, המפלגה הסוציאל דמוקרטית והעבודה, השין פיין ומפלגות קטנות נוספות. המפלגה היוניוניסטית הדמוקרטית (DPU) היא המפלגה הגדולה היחידה שלא חתמה על ההסכם. בנוסף, ההסכם אומץ על ידי אזרחי אירלנד, בשני משאלי עם נפרדים במאי 1998.
אז מה המסקנה?
"אבל אני חושב שאם האיסלאם ימשיך להתחזק בחברה שלנו החברה שלנו תשתנה לגמרי. אפשר כבר לראות את זה במדינות שבהן האחוז של המוסלמים באוכלוסייה גדל. בבריסל, למשל, אנשים מקבלים מכות משום שהם שותים מים ברחוב בתקופת הרמדאן. אני לא מאמין בקשקושים של הפוליטיקלי קורקט - לא כל התרבויות שוות. אני חושב שהתרבות שלנו טובה יותר".
|
חירט וילדרס
נערך לאחרונה ע"י avihil בתאריך 08-03-2009 בשעה 12:40.
|