לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2009, 12:45
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
בעת שתומכי גלעד מפגינים מול הכלא בדרישה להקשחת תנאים למחבלים, מגיע ג'ומס לבקר את חברו

במהלך הפגנה של תנועת אם תרצו והמטה לשחרור גלעד מהתנועה הקיבוצית, שהתקיימה מול כלא
השרון ונועדה למנוע ביקור מחבלים כלואים, הגיעו בני משפחה של המחבלים, ובהתערבות משטרה
התאפשרה כניסתן לכלא. יחד עם המשפחות נכנס לכלא גם ח"כ חיים אורון, יו"ר מרצ.
http://www.omedia.co.il/Show_Articl...5090&MenuID=824

-----------------------------------------------------------------------

כתבתי כאן בעבר בהרחבה על התנהלות ג'ומס בנוגע לחברו רב המרצחים, אבל היום הגיע חוסר הרגישות
שלו לשיאים של גועל נפש. במסגרת הרצון לכופף את המחבלים להסכים לשחרור גלעד, צפה ועולה
הדרישה להכבדת תנאי הכליאה שלהם, שכמובן כוללת גם הגבלת ביקורים (לאור העובדה שאיש לא ביקר
את גלעד מאז נחטף ע"י המחבלים), מופיע ג'ומס יחד עם משפחות המחבלים, לבקר את חברו שיושב
שכלא אחרי שהורשע בחמישה סעיפי רצח. ההתנהגות הזו היא יריקה בחיילי צה"ל בכלל, ובגלעד
ובמשפחת שליט בפרט.
הצטמקות המפלגה שלו, והפיכתה להערקת שוליים בתפר שבין פוסט-ציונות לאנטי-ציונות, לא מבלבלת את ג'ומסנו החביב, והוא לא מתבייש להופיע מהצד של המחבלים באירוע היום.
אפשר להיות דמגוגים, לדמיין כיצד היו הוא וחבריו בתקשורת מגיבים לו מקביליו של ג'ומס בימין הקיצוני
היו מארגנים ביקור הפגנתי אצל מחבלים יהודיים כמו עמי פופר ויגאל עמיר, וקוראים לשחרר אותם כדי
"לאחות את הקרעים בעם". אתם מצליחים לראות את הג'ומסים למיניהם מתראיינים מתחת לכל עץ
רענן עם קצף בשפתותיהם? ובכן, הקצף נעלם כשזה נוגע לרוצחים שאינם יהודיים...

רוצחים צריכים להשאר כלואים (לא משנה מהו מוצאם ומהי דתם), נקודה. עד שגלעד לא יראה ביקור
חיצוני, מחבלים פלסטינים לא צריכים לראות איש, נקודה. הדברים הללו צריכים להיות בסיסיים.
העובדה שאנשים כמו ג'ומס מרשים לעצמם להשתין בקשת על עקרונות מוסריים שכאלה, היא דבר
מעציב כשלעצמו - אבל הצגתו של האיש הלא-מוסרי הזה בתור סמל לאינטרגריטי ונועם הליכות, היא
בזיון מתמשך, שראוי לתקנו. מי שמשתב בחרות עם רב מרצחים אינו איש מוסר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-03-2009, 19:22
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
שני דברים שאתה לא אמור לקדם, לפחות לא בחינם!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "בעת שתומכי גלעד מפגינים מול הכלא בדרישה להקשחת תנאים למחבלים, מגיע ג'ומס לבקר את חברו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ori
אבל הצגתו של האיש הלא-מוסרי הזה בתור סמל לאינטרגריטי ונועם הליכות, היא
בזיון מתמשך, שראוי לתקנו. מי שמשתב בחרות עם רב מרצחים אינו איש מוסר.

א. מר"צ (בעשור האחרון לפחות) היא מפלגה בעלת תדמית "מוסרית" ונגזרותיה, בדיוק כפי שבריטני ספירס הייתה לפני כמה שנים סמל הטוהר וילדה טובה, בתולה שלא עושה סמים ואלכוהול: זו תדמית יח"צנית ותו' לא - אתה לא קהל היעד שלה, בוודאי שלא תאמין לה, אבל אתה גם בגלל לא אמור להזכיר אותה!

מר"צ מפלגה נטולת אידאולוגיה (נא לא ליפול מן הכסא בבקשה) שאינה יותר מאשר חבורת מפא"יניקים משודרגים (עם איזה פרענק, ערבי, חרדית והומו (השניים הראשונים היו עלה תאנה גם בימי מפא"י) ככסת"ח) שמרוב פרחים שמפזרים לרגליהם כשהם הולכים, אתה באמת מתחיל כנראה להאמין שמדובר על בני לילית מריבנדייל...

האידאלוגיה היחידה של מר"צ כיום מסתכמת ב"להיות המפלגה של בוחרי מר"צ", שזה מין עניין של ביצה ותרנגולת, אבל לתערם הם לא התגברו על המכשול הזה עוד. "בוחרי מר"צ", כך סוברים המנותקים שיושבים בקומינטרן של מר"צ, רוצים לראות ככה וככה דברים, וסמוך על חברי מר"צ שהם כבר יספקו את הסחורה. "דפקות" (מלשון דווקא) נחשב בעיניהם, משום מה, כצורך קליני של בוחרי מר"צ, ולכן האורונים והגלאונים - איש איש בדרכו הייחודית - מספקים אותם. אז נכון שרוב מצביעי מר"צ לא רצו ממש "דפקות", וזו הסיבה שמר"צ היא ממשלה בלי מדינה...

ב. אין צורך לקרוא לאיש בכינוי החיבה "ג'ומס" - מאחר ודי ברור למי ששומע רדיו כי השימוש בכינויי חיבה הוא סלקטיבי, בעיקר בהתאם למחנה הפוליטי, אין צורך להמשיך ולתת לאורון את תדמית הסבא החביב. בסופו של דבר לא מדובר על דמות כמו רפול או "מוטה" שזוהו עם שמם ועבר מפואר של עשיה היה מאחוריהם, אלא עם עסקן פוליטי אפור כמו שלט של YES.

ישן 23-03-2009, 20:36
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
'סבא חביב שמנהל שיחה חביבה עם אחד שאחראי לטבח בבר מצווה בחדרה'
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "שני דברים שאתה לא אמור לקדם, לפחות לא בחינם!"

לא לחינם הלך הצבוע אל הצפע. 'לחופש נולד' זעקו כותרות בטאונה של התנועה התועה הקקיונית הזו.

איך מגיעים אנשים תבוניים למסקנה שאת השלום ירדפו בחיקו של ארכי רוצח?

נכון שבסה"כ מדובר במשפחה של פרנקים שלא הולכים לקאמרי להצגות נאורות על עוולות הכיבוש ונכון שבבר מיצוות שלהם לא מאזינים לוואגנר אלא עושים פשוט קולולו. ובכל זאת ג'ומס. האיש הזה לאחר שחתם על אלף חוזים והבטיח אלף הבטחות ציד מחבלים בנשק ותדרך אותם להכנס לאולם שמחות ולרסס חוגגים תמימים.

אלא אם כן גם ג'ומס חושב כמו רעיו ומממני תנועות 'השלום' צדיקי אירופה כי 'אין יהודים תמימים'.

ישן 28-03-2009, 17:47
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
את תמליל השיחה הזו - אין לי אבל יש לי כמה משלך
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "שיחה חביבה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
הם לא יפעלו במרתפים, אלא בבתי מדרשיות ולא ישתו בירה כי אם יין קידוש.

ויהי השם עמהם.
.

ומכיוון שאני חושב שאנשים שמתהדרים בביקור ארכי רוצחי יהודים בבתי כלא חושבים ומדברים כמו מעריצם 'היפה' בפורום פרש - אני מניח כי אדמו"ר השלום חושב כמוך על יהודים ויהדות ולכל היותר ביקש מזה שכל כך חושקת נפשך בשחרורו 'לחדול ממעשי המשובה'. הבעיה היא שזה שאתה וג'ומס תתיחסו לרצח יהודים כ'מעשי משובה' ותפעלו לשחרור ארכי רוצח וביטול כל ענישה על שפיכת דם יהודי תחת הדגל של שחרור הנחטף הנוכחי [וזריעת הזרעים לחטיפה הבאה ולהרבה מעשי משובה] - לא יקים לתחיה את הנרצחים.

להיטותך להגן על ח"כ המבקר בקול תרועה ארכי רוצח מעמידה אותך במקום די 'מכובד' בסולם מעריצי לריסה.
ישן 24-03-2009, 18:09
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

המתלהם היחיד הוא מי שמבקר את רב המחבלים הכלוא...
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "[font=Verdana]לא מתאים לך..."

אם רוצים לעשות מעשה נבלה ואשכרה לנהל מו"מ עם החלאה הזה, אז ממש ממש לא צריך את ג'ומס.
המחבל הזה יושב בתא בתוך מתקן של השב"ס, ואפשר פשוט לקרוא לו לטפלון ולהגיד לו מה שרוצים...
אף אחד לא צריך את ג'ומס בשביל להעביר מסרים למחבל הזה.
החבר של מרואן הוא זה שמדגיש את הסתחבקותו עם המחבל הנ"ל, בכל ראיון שלו, ואפילו באתר שלו,
לקראת הפריימריס שהיו במפלגתו הננסית, מרצ...
אני מציע הרבה דרך ארץ - לבקר מחבל בזמן שתומכי גלעד מפגינים למען ביטול ביקורים אצל מחבלים
עד לארגון ביקור אצל גלעד, זה לא סתם העדר דרך ארץ, אלא פגיעה ישירה במאבק למען הזכות של
משפחת שליט לדעת מה מצבו של בנה.

אני לא מרגיש בדל של כבוד כלפי החבר של מרואן. עד שלמדתי על הקשר ביניהם, הוא היה מהח"כים
שיותר כיבדתי ממחנה השמאל. אחרי שראיתי מי זה האיש הזה, ומהי התנהלותו ביחס לאדם ששילח
רוצחים לתוך אולם שמחות ולתוך מסעדת דגים, אני נגעל ממנו בדיוק כפי שראוי להגעל מכל דורשי
טובתו של יגאל עמיר. ג'ומס אינו טוב מכל אלה שתומכים בשחרורו של עמיר ומקפידים לבקרו...
ישן 26-03-2009, 21:54
  dror10 dror10 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.08
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא פתאום ולא רעמסס. ג'ומס משתבח בקשריו עם המחבל כבר יותר משנתיים..."

אתה ממהר לבטלו ולהציגו כמו פרחח נטול בינה.

אני שב ומזכיר,לאיש יש קבלות של עשייה,אינו יכול כמנהיג מפלגה לעשות כל העולה על נפשו(הוא בוודאי מכיר ומודע להשלכות,גם בקרב שמאלנים יש קווים אדומים)

סתם נקודה למחשבה,פעם לפני שנים קמה תנועה שנקראה "חיילים נגד שתיקה" יודע מי היו חבריה?
יודע על מה הם "יצאו"
הציבור גם אז ביטל אותם וקרא להם משתמטים ושמאלנים-באותה נשימה.
סתם כך רק שתדע, הללו קבוצת חיילים שלחמו בצורה הכי עיקשת ואכזרית נגד הסורים (חלק לא מבוטל מהם היו קיבוצניקים שמאלנים)

יש כאן בפורום לאחרונה נטייה להפוך כל אדם עם תפיסה שמאלנית לאוייב הציבור,המצחיק הינו בכך שאלו המפזרים "שנאת חינם" הינם "מתלהמי המקלדת" טרם צימח זקנם והם כבר מהמהמים תוך הטיות הראש ומספרים סיפורי בלהות על השמאלנים...

חבר'ה תתעוררו!
חלק מהשמאלנים הללו הם הלוחמים שירוצו עימכם במעלה ההר תחת אש.
מספיק עם פיזור השיטנה והמשטמה לכל מי שאינו "בקו אחד עם דיעותכם"

גומ'ס אינו אויב-הוא חלק מאיתנו.

אורי!
עצה לי אחרונה בשבילך: חלק לא מבוטל מהכותבים שבנו את הפורום הנ"ל "התייאדו" לאחרונה,חלק מהבעייה הינו בכותבים המשועממים שאצבעותייהם זריזות ומוחם צר.

מעט יותר פתיחות לחשיבה אחרת תוך צינזור "עודף נמרצות" יחזירו הפורום למקומו הראוי.
ישן 26-03-2009, 22:28
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "אין כאן כל ענין אישי אני..."

יש גולשים שעבורם שמאלני זו מילת גנאי, הם רואים בשמאל אויב ומקבילה לחמאס. כל עוד הגולשים האלה לא עוברים על חוקי הפורום כשהם כותבים את הדעה הזו, אני לא יכול ולא רוצה לצנזר אותם.
ברגע שאני אעשה את זה, אין הבדל בינינו לבין האתר שקודם ניסית להשוות אותנו אליו (זה עם הריקודים החסידיים ). למרות זאת אני חייב לציין שהזכות הזו עומדת גם לצד השני של המפה הפוליטית, קרי לשמאל. היו פה אשכולות לא פשוטים שטענו טענות לא קלות כלפי צה"ל למשל, וגם אשכולות אלה לא צונזרו. ד"א, אם יש גולשים שפוגעים בך, או מתבטאים בצורה פוגעת כלפי אחרים, תרגיש חופשי לפנות אלי בהודעה פרטית ואני מבטיח לך שהעניין יטופל.
היחס בין השמאלנים לימנים בפורום מתאים כניראה ליחס שלהם במציאות. סה"כ גם בזירה הפוליטית השמאלנים הם "עם הולך ונעלם", אז כניראה שהם נעלמים מהפורום לא רק בגלל היחס כלפיהם

ישן 26-03-2009, 22:48
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

הוא ראש מרצ - א-י-ן לו קווים אדומים. זה חלק מהגדרת תפקידו...
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי dror10 שמתחילה ב "אתה ממהר לבטלו ולהציגו כמו..."

שמעתי על התנועה הזו, שמעתי מי עמד מאחוריה, ואני גיחכתי אז ומגחך היום על הניסיון המכוער
להכפיש את כל צה"ל בגלל שלכמה חיילים שהתנהגו כמו בהמות יש ייסורי מצפון...
אני לא הופך אף אחד ל"אוייב". האיש הזה הולך לחבק רוצח ש-י-ו-ש-ב ב-כ-ל-א. לא משנה איך תהפוך
את זה, זה מעורר בחילה באופן כללי - ומעורר בחילה באופן מיוחד כשהוא ממשיך להגיע גם כשמחוץ
לכלא מפגינים תומכי גלעד בדרישה למנוע ביקורים ממחבלים עד שגלעד יזכה לביקור שכזה.

לא יודע מי התאייד לאחרונה, וצר לי על כל "מתאייד", במידה וישנם כאלה. איש לא מונע מכאלה, אם אכן
ישנם, לבוא הנה ולהביע דעתם, בדיוק כפי שלכל השאר שמורה זכות זו...
ישן 29-03-2009, 09:24
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
שיחות עם רוצח לא יקדמו שום דבר
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "ההשואה אינה רלוונטית כלל"

ברגותי הורשע ברצח 5 ישראלים, ואחראי למותם של עשרות נוספים. שיחות איתו לא יקדמו שום דבר, מלבד את תפישתו של המשוחח איתו כ"נאור" ו"הומניסט" ו"שוחר שלום".
ביום שבו יקום לצד השני מנהיג שיזנח את דרך האלימות, הטרור והרצח ויצהיר שמטרתו היא לדו-קיום לצידה של מדינת ישראל, ולא במקומה, יהיה על מה לדבר.
ברגותי צריך לבלות בכלא (בכלא, ולא בבית המלון שבו הוא שוהה כרגע) עד יומו האחרון, ובדיוק כמו שיגאל עמיר אינו זוכה לביקורים מפוליטיקאים ולתקשורת אוהדת, כך גם צריך להיות היחס לרוצח ברגותי.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

ישן 27-03-2009, 11:15
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
ריצת האמוק של ה-מוק אחרי מסבירי פנים,מזכירה לי משהו מהעבר הלא רחוק
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "בעת שתומכי גלעד מפגינים מול הכלא בדרישה להקשחת תנאים למחבלים, מגיע ג'ומס לבקר את חברו"

את ריצתה המטורפת של הטרימבובלרית אחר יגאל עמיר.
"טופ, אז מה אם הוא רצח, הוא בך הכל בן-אדם, מאהב ועתה גם אבא (וירטואלי אמנם) לילד המקסים שלנו".

לא לשכוח שעדיין מדובר באוכלוסיה שגם אם דעותיה שונות משלנו, הם עדיין אזרחי המדינה.
אינני רואה כל קשר בינה לבין גלעד שליט.
הבעייה היא האופורטוניזם של חבר כנסת, לבוא ולנופף בבד אדום מולנו דווקא בימים אלו וללבות את האש לחינם.
הבעייה היא לא שלו, הוא פועל,כך אני מאמין, על פי צו מצפונו.
הבעייה היא עם הצביעות ומעשה בת- היענה מצד המפלגות הגדולות שאף אחד לא קם ומחה על כך שהזוטר הזה, הפך את עצמו לשליח מטעם.
איפה כל מקהלת הימין שהיתה צריכה לקום ולהוקיע אותו על התערבות חסרת רגש בנושא?
או שגם להם נוח עם הסידור הזה.
י
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:01

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר