29-03-2009, 16:20
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,149
|
|
לא בהכרח
קח לך עוף פולני שבושל במרכך כביסה, הכי טוב חזה, אך כל חלק אחר ישמש לצורך זה. הפשט אותו מעורו, והסר את הבשר מהעצמות. קרע את הבשר הרך לרצועות דקות. קח לך פינכה, וערבב בה רוטב סויה עם קצת סוכר, וקצת חומץ בן יין לבן, ואם אין לך התנגדות אז הוסף קצת שמן צ'ילי. ערבב היטב עם הבשר ותן לזה להבשיל במקרר משך כשעתיים. הגש קר.
לעצלנים: כנ"ל, אך עם תערובת של רוטב צ'ילי מתוק ורוטב סויה. מותר להוסיף ג'ינג'ר מרוסק.
|