בגלל שזה היה ניסוי הלכתי על קטן
הרטבתי חצי מצה ושברתי אותה בצלחת
על זה הוספתי גבינה צהובה,שתי פרוסות עגבניה ו2 זיתים שחורים חתוכים
את הכל הכנסתי למיקרוגל לדקה
כתוצאה מהניסוי אני יכול להגיד שזה לא מלוח מספיק ובהחלט הייתי שוקל לגרד גבינה צפתית או בולגרית (אם יש כשל"פ)
ולהוסיף מעל
ואו הכנו מלאאאא אוכל אין תמונות מהכל הינה 3 מנות רנדומליות מאותו ערב
1. חציל ועגבניה פרוסים לפרוסות עבות קלויים על מחבת גריל אחרי שהוטבל בצלחת עם טימין שום פלפל שמיר ושמן זית. ומעל גבינה בולגרית.
2. כמובן קניידלך (:
3. ה-פבלובה. מרנג עם קצת שוקולד חומץ וקורנפלר אפוי שעה וחצי בתנור. מעל שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת יציבה ומתוקה, הרוטב האדום זה פטל שחור מרוסק עם אבקת סוכר שיהיה מתוק ומעל כל הסיפור מוזלף שוקולד מריר ושוקולד חלב !
אנחנו היינו אצל הורי השנה ואצלם הצילום אסור בחג...
בכולואופן התפריט כלל סלטים לרוב: סלט חצילים, סלט תפו"א, סלט כרוב, סלט סלק ועוד...
שני סוגי דגים: דג מטוגן והגפילטע המסורתי (אצלנו הוא לא מתוק) שמופיע פעמיים בשנה, בפסח ובראש השנה.
אח"כ מרק עם קניידלך בשני גרסאות: ממולא בבשר טחון וריק
וכמובן יין, מצות וקריאת הגדה לרוב...