לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-04-2009, 17:34
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אין טעם להגיב לו. מדובר באדם נטול אג'נדה שמוקף בשונאי ישראל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SHMOEL שמתחילה ב "לאובמה יצא החוסיין"

המערכת צריכה להמשיך לפעול כדי לנטרל אותו ככל האפשר - יש לו מספיק בעיות גם בלי להכנס לעימות
חזיתי עם ישראל בסוגיות הנוגעות לבטחונהּ הלאומי. כל זמן שהאיש הזה נמצא בעימות עם רוב המערכת
הכלכלית בארצו - כל הרעש שיחולל סביבינו הוא יותר מסך עשן מאשר יוזמה תקיפה.
מדובר בממשל עויין, כפי שהיה ברור עוד מהתקופה שלפני שנבחר, אבל גם עם ממשלים כאלה אפשר
להתמודד - והעובדה שהמינוי של של צ'ארלס פרימן הופל, מלמדת שעויין ככל שיהיה, יש לממשל הזה
מגבלות ביכולתו לפעול - וכל גילוי אימפוטנציה (מהסוג שהופגן מול הטיל הצפון קוריאני) רק מחזק את
התחושה הז נבקרב האגף השמרני במפלגה הדמוקרטית (לרפובליקנים מעולם לא היו אשליות בקשר
למשיח...).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-04-2009, 15:18
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
לחץ שכזה רק ירחיק את הסכם השלום.
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לא כתבתי כפיית הסדר"

הסכם שלום עם הפלסטינים, ואני מדבר על הסכם אמיתי, כזה שיכלול מצד אחד ויתורים טריטוריאלים מצד ישראל אך גם הכרה חד משמעית של הפסלסטינים במדינת ישראל כמדינה יהודית, ויתור על זכות השיבה ופירוק כל ארגוני הטרור מנשקם, יוכל אולי לקרום עור וגידים אך ורק במידה והפלסטינים יבינו כי לא רק שלא תהיה להם שום אפשרות להשיג הישגים אלו ע"י המשך הלחימה, אלא הם עלולים להפסיד את מה שכבר יש להם.

לחץ אמריקאי, ובמיוחד כזה ששם את ישראל והפלסטינים באותה "רמה", רק יחזק את הצד הפלסטיני ויוביל לפיצוץ המגעים, במקרה הטוב, או להסכם רע לישראל, במקרה הרע.

ישראל, כרגע, צריכה לשאוף להרגיע למצב בו היא מסכלת ביעילות את נסיונות הפיגוע מהצד הפלסטיני ביעילות המקסימלית תוך כדי השקעה מינימלית (על מנת להיות מוכנים לאיומים אחרים), בצורה כזו גם אם תנאים למגעים אמיתיים יהיו רק בעוד 50 שנה, לנו זה לא אמור לשנות.
חבל שיש גורמים בשמאל שעושים את הכל על מנת למנוע ממדינת ישראל להגיע לנקודה זו ובכך ללחוץ על ישראל להגיע להסכם "בכל מחיר".

ישן 10-04-2009, 05:34
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
הסכם "בכל מחיר" - בפירוש לא
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "לחץ שכזה רק ירחיק את הסכם השלום."

1.הסכם שלום עם הפלסטינים, ואני מדבר על הסכם אמיתי, כזה שיכלול מצד אחד ויתורים טריטוריאלים מצד ישראל אך גם הכרה חד משמעית של הפסלסטינים במדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית (על פי מגילת העצמאות); ויתור על זכות השיבה; הפסקת כל פעולות הטרור והחבלה; ופירוק כל ארגוני הטרור מנשקם.

2. אני מסכים, שהסכם כזה לא יקרה בגלל אהבה פתאומית (כפויה) בין הצדדים. היא תקרה רק לאחר שהפלסטינאים יבינו ויפנימו, כפי שעשו זאת מדינות ערב האחרות, שלא תהיה להם כל אפשרות להשיג הישגים כל שהם ע"י המשך הלחימה, אלא הם עלולים להפסיד את מה שכבר יש להם.

3. כוונתי ללחץ אמריקאי, שיגרום לשני הצדדים לשבת ולדבר ולא להרפות מהם עד שיגיעו לבדם לתנאי ההסדר.

4. ישראל, כרגע ותמיד, צריכה לשאוף להגיע למצב בו היא מסכלת ביעילות את נסיונות הפיגוע מהצד הפלסטיני ביעילות המקסימלית תוך כדי השקעה מינימלית (על מנת להיות מוכנים לאיומים אחרים). היעילות תגבר ככל שמגעינו ושתוף פעולה עם פלסטינאים.

5. מגעים אמיתיים חייבים להיות לחם חוקינו. מגעים שיסללו את הדרך ליותר רגיעה ולפחות טרור. מגעים שיצרו יותר הבנה ואמון בין הצדדים.
המגעים יכללו את המקל - מלחמה בלתי מתפשרת הטרור ובגזר - יצירת שיתופי פעולה והורדת הלחץ מאלו שאינם עוסקים בטרור.

6. אני מסכים שהדרך להבנה מלאה וליישומו של השלום היא עדין ארוכה ומורכבת ולא תהיה כהרף עין, אלא עקב בצד אגודל. "שחרור החבל", בדיקה והמשך - אם לשחרור ואם להידוק.

7. אינני אחראי ואינני חלק מאותם הגורמים בשמאל, על פי הגדרתך. לי ישנן דעות וגישות עמאיות משלי מציע ובוחן כל מעשה לגופו ולא על פי מציעו והתומך בו.
לדעתי, יותר גורמים בימין המונעים מלהגיע להסכם כל שהוא, אפילו במחיר מזערי, של הפרדות. קביעת גבולות מדינת ישראל הקבועים ומתן אפשרות לפלסטינאים לנהל את חייהם בניפרד.

8. תראה כמה דומות וכמה שונות גישותינו. רק מגעים עם פלסטינאים יוכיחו מי מאתנו צודק ולאן פני ישראל חייבות להיות מועדות להשגת רגיעה. ללא שיחות, ללא מגעים והשמוש בחרב בלבד לא תביאנו לשום מקום.
ישן 10-04-2009, 08:17
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
שונות או דומות, כבר היינו בסרט הזה.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "הסכם "בכל מחיר" - בפירוש לא"

כיצד ישראל יכולה עוד להתגמש מעבר למה שכבר הבהרנו שאנו מוכנים לתת?
המו"מ מול הפלסטינים נתקע בדיוק בנקודות שהן מבחינתנו "קו אדום" ואפילו אתה הסכמת עימן (הכרה במדינת ישראל, הפסקת הטרור, פירוק הקבוצות החמושות מנשקן, ויתור על זכות השיבה וכו'), כיצד בדיוק לחץ אמריקאי שיופעל על ישראל יפתור את הבעיה? האם אתה מעוניין בכך שכתוצאה מהלחץ הנ"ל ישראל תתגמש גם בנקודות שהזכרתי?

לצערנו למדנו על בשרנו כי התיאום הבטחוני עם הפלסטינים גרם לירידת יכולת סיכול הפיגועים. החל מגל הפיגועים בתקופת הסכם אוסלו וכלה בגל הפיגועים בפריצת איניתיפאדת אל-אקצה שנמשך מספר שנים עד ש"עשינו סדר" בגדה.

כחלק מהשיחות והמחוות אנחנו נאלץ להגמיש את הנושא הבטחוני, להוריד מחסומים, להמנע מפעילויות בטחוניות (כדי לא לפגוע ב"אווירת הפיוס") ובסופו של דבר, לצערי הרב, אנחנו נקבל בסוף שיקום יכולת הוצאה לפועל של פיגועים.

ישן 08-04-2009, 07:26
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אכן ראיית עולם דמוקרטית למופת יש לך:
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מדובר בממשל עויין - השואף להסדר בינינו לבין שכנינו"

אם בבחירות חופשיות התברר כי עמדתך זוכה לכ 1/30 מקולות היהודים - הבה ונצהל לקראת כח כיבוש וכפיה חיצונית שיכפה על 29/30 האחרים את עמדתך...

אהבתי את הסיומת 'הבאה חשבון' עם 'הסרבן האמיתי'. סרובו של היהודי בא"י למות לחלילם של 'שובבי החמאס' ולהכנע לתכתיביהם של תועמלני טרור המשווים את יין הקידוש לבירת המרתפים הנאצית - הוא הרי הסרוב האמיתי.

מאחר והתפרעות מרדנית של ערבים אזרחים הינה בעינך 'מחאה חריפה' וטרור פלשתיני רצחני הינו 'משובה' אני מעדיף שלא לדמיין את 'ביאת החשבון' שאתה מתכנן לכל מי שאינו חושב כמוך [או יותר נכון לכל מי 'שחושב'] ולהניח כי מדובר במשהו דומה לחלומם של חלק מערביי ישראל אודות גאולתם ע"י אחיהם מאיראן...

הקזת דם הינה מקצועם של אחיך מן החמאס והפתח ושל חברך 'יותר בכח' אחמיניג'אד אותם אתה מדברר בדברי חלקות כבר שנים. לרצח יהודים קודמת תמיד תעמולה. תעמולה המרככת את זוועת מעשי האויב, מסתתרת אחרי 'חוקיות' ו'משפחת העמים', מתפתלת סחור סחור בכדי להציג את היהודי כאשם תמידי [ואם במקרה לא יצא הוא אשם חיש מזמינה חוקר חיצוני נוסף שיעשה מלאכה זו] ומחליפה בין רוצח לקורבנו [מישהו אמר יין קידוש ובירת מרתפים נאצית?]. תעמולה זו הינה חלק מן הרצח. הרי דרך קולך שמעה נערה בדואית רק השבוע את 'זעקת עזה' ובהבינה 'מיהו הסרבן האמיתי' יצאה להרוג יהודים.

ה'סרבן האמיתי' האחרון נכון לעכשיו קופד פתיל חייו השבוע במכת גרזן 'משובתית'. שטוף ידיך שרוליק... שטוף ידיך...

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 08-04-2009 בשעה 07:29.
ישן 08-04-2009, 11:44

כל פעם שאין לכלי ריק שכמוך מה לומר הוא מיילל: 'הסתה נפשעת'?
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אין בדעתי להגרר אחרי דבריך, שהם בגדר הסתה נפשעת"

השווית מוטיבים יהודיים למוטיבים נאציים כשריר זולג משפתותיך?
ביטלת במחי יד כ 'מעשה משובה' שנים של רצח וטרור?
'הצדקת בחצי פה' פרעות אלימות של ערביי ישראל כ'מחאה חריפה'?
אתה הוא זה הקופץ לסנגר על מלוא זכויותיו של כל רוצח ובתנאי והנרצח יהיה יהודי והרוצח ערבי?
אתה הוא זה שקורא ל'אח הגדול' לבוא ולפעול בכח כנגד החלטת הבוחר הישראלי רק משום שיהודים בני דת מוחמד הינם מיעוט שאינו מצליח לכפות דעתו באמצעים דמוקרטים על הכלל?
אתה הוא זה אשר גסות רוח ויבבות משמשים אצלו חליפין בכל מקום בו הוא נותר נטול נימוקים [כלומר בכל מקום]?
אתה הוא זה אשר ביכה את סופה של מגילת אסתר וקונן על נצחון היהודים ומות אויביהם?

אלו שאלות רטוריות והתשובה היא כמובן 'כן רבתי' לכולן.

כפי שהבחנת מן הסתם, זה שהאשת בחיבת הקזת דם העניק לך ולא בכדי את הזכות לקלל, לסנגר על מחבלים, להשמיץ חברי פורום אחרים ואף להשוותם לנאצים. חופש הדיבור הינו דבר חשוב וחובה להעניקו גם לכאלה אשר כשהיו בכתה א' ונתבקשו לצייר את יונת השלום עם עלי זית הביאו למורה תמונה של ברגותי לועס את קורבנותיו. המסיכה של 'חלק מן הויכוח במחנה הציוני' כבר מזמן רופפת על פניך. מחבקי טרור כמוך הינם מיעוט מוקצה גם במפלגה הזוכה לארוח למופת באום אל פאחם [מבלי שתניף דגלים ומבלי שתעלוב במארחים ותזכיר להם כי ידו אבנים על מכוניות של קורבנות תורנים]. אתה אינך שמאל ולא היית מעולם כזה.

זה נכון שאינך מצרף סטיקרים של החמאס להודעותיך ואינך חותם [עדיין] ב'איטבח אל יהאוד' - אבל בדברי חלקות המטובלים באמירות בעלי ניחוח שאר ציוני אתה מסנגר ללא הרף על עמדתם זכויותיהם של יצרני הטרור ומוציאיו לפועל. פעם תאחז בגלעד המסכן שנחטף ע"י יונת השלום שיצרת ופעם ב'קהיליה הבינלאומית' פעם בחוק [ובתנאי ולא יכול על ערבים בכלל ורוצחי יהודים בפרט] ופעם במה שאתה מדמה למוסר.

אודה כי לעיתים התלבטתי האם אתה איש תעמולה מוכשר במודיעין של מדינה טוטליטרית כלשהי או שמא אתה באמת אזרח ישראלי ויהודי. מבחינה אינטלקטואלית האפשרות הראשונה כמובן הרבה יותר מחמיאה לך אבל בכל זאת אני סבור כי אתה משוייך לאופציה השניה.

שלא כמו בארצות ובעמים שלחסדיהם אתה משתוקק להפקיר יהודים הרי שככה זה בדמוקרטיה: מותר לך לומר ומותר לאחרים לענות לך. אם זה מקל עליך - הרי שאיני נהנה מההתכתבות 'עימך'. אני רואה זאת כחובה מתישה בכדי לא להותיר את הבמה לתועמלני האויב. אם תוותר ללא תגובה - הרי שהמלל שלך עלול להפוך לדם.

כבפעמים קודמות אתה מוזמן כמובן לקלל אותי בסגנונך 'הרהוט'
ישן 09-04-2009, 16:21

ממי שאינו מסוגל לשטוף ידיו מלימוד סנגוריה מתמדת על האויב לא ציפיתי לשטיפת פה..
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מחיאות כפיים סוערות מכל ריקני ופוחזי הפורום"

מילא נטייתך לקלל בכל פעם שתמיכתך באלימות הפלסטינית מוצגת לעיני כל- אך מדוע עפים הרסיסים מפיך לכל עבר? "כל חברי הפורום הריקים"? הרי בקצה צפורנו של צעיר הכותבים והעילג שברשומים יש יותר ידע, יושרה ויכולות תבוניות מבקודקודך. התמקד בי או שמא לתפישתך הדתית "כל היהודים חוץ משרוליק אשמים וראויים לענישה בידי החמאס"?

'תקומה' מעולם לא חיפשו עם ישראל או מדינת ישראל מפי היהודים המסנגרים על אלימות האויב כדרך חיים.

בחרת צד במאבקו הקיומי של העם היהודי והצד שבחרת הוא צידו של האויב האלים. אין קשר בין פייסנות מדינית, ויתורים טרטוריאלים או שלום לבין קו הצדקת האלימות הפלשתינית והאשת הקורבן שאתה משועבד לו. מדוע לא תקבל כמו כל תועמלן של הטוטליטריזם הערבי את התעוב היהודי בהכנעה ובחרדת קודש כיאה לשליחות שבחרת לעצמך?

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 09-04-2009 בשעה 16:42.
ישן 10-04-2009, 06:28
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
מדוע אתה חייב לעוות את דברי על מנת "לבסס" את משנתך הקלוקלת
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "ממי שאינו מסוגל לשטוף ידיו מלימוד סנגוריה מתמדת על האויב לא ציפיתי לשטיפת פה.."

1. בפירוש כתבתי מכל (עם הדגשת המ !!!) ולא כל (עם הסרוס שלך). ההבדל הקטן יוצר את הבדלי המשמעות הגדולים.אם עוד לא הפנמת זאת אני נגד הכללות .

2. הגיע הזמן שתבין שאני נגד כל פעולות טרור מכל צד. אבל לא יעזור כמה פעמים אני מדגיש את המחוייבות להלחם בטרור עד חורמה - אצלך הדבר לא יקלט.

3. אינך שווה שאתמקד בך. אני מגיב ל"נביחותיך" לא בעבורך, אלא בעבור כלל קוראי הפורום. זאת על מנת שלא יקבעו דברי הבלע וההסתה שלך באלו שעדין פתוחים להקשבה והבנה.

4. באשר ליושרה לא אתה זה שתלמד אותי מהי.
מי שרואה (רואה אין הכוונה להסכים) צד אחד בלבד איננו מסוגל לגלות יושרה ואמינות כל שהיא. אני רואה את שני הצדדים ומגנה תמיד כל פעולת רצח ואלימות לשמה.
על מנת שלא תסיק מיד את המסקנה המעוותת, שאני מאשים את חיילי צה"ל ברצח - אני מצהיר בזאת שלא ולא, חיילי צהל עושים מלאכתם באמונה אפילו לפנים משורת הדין.

5. ממש הברקה של מוח מעוות לגמרי (תאמר שזוהי קללה - לא ולא . זהו תאור מצב. מוח נורמלי לא היה מתיר לאצבעות ללכת על המקלדת).
"תפישתך הדתית "כל היהודים חוץ משרוליק אשמים וראויים לענישה בידי החמאס"?"

6. בתחילה אתה יוצר "מפלצת" ועוד ממשיך בפירוש התקומה.
מדינת ישראל נוצרה ע"י אנשים החושבים כמוני, הגיע להישגיה הגדולים ותמשיך להתקיים בזכות אנשים החושבים כמוני ומטים את הכף לכוון הנכון.
אין בכוונתי שהכל ייושם אחד לאחד - אלא בכוון הנכון. אין מדובר בדונמים - מדובר בעקרון. אפילו היום מי שמתחבא אחר "בטול" הליכי אנפוליס - מקבל את מפת הדרכים הקובעת במפורש שתהיינה שתי מדינות לשני עמים.
תקומה לא תושג על פי השקפותיך, כפי שהם מתבטאות בפורום, עמדותיך בפורום (לפחות אלו המשמיצות אותי), תבאנה אך ורק לכליה.

7. אכן, אני נמצא בצד הנכון של מאבקנו על קיומה של מדינת ישראל. הצד שלי הוא בפירוש צידה של מדינת ישראל ומה הוא הדבר החשוב ביותר על מנת, שתשאר מדינה של העם היהודי (כי זוהי מטרת הקמתה).
מדינת ישראל תמשיך להתקיים ולשגשג, רק אם תדע להסיר מעל עצמה את נטל השטחים הכבושים. תלחם ללא פשרות באויב האלים (הכוונה לאויב החיצוני) , ותשאף לפייסנות מדינית עם מי שמוכן לכך.

8. מכתבי זה מיועד לכל מי שעדין לא עבר שטיפת מוח ומסוגל לקרוא דברים כהוותם.
אינני מצפה שכולם יקבלו את דעתי. אבל, אני רוצה שיבינו את גישתי ממכתבי ולא ממכתבים המעוותים אותה.
ישן 10-04-2009, 08:28

חוץ מיהודים כמובן...
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אכן, זה אותו האחד הטוען השקם וערב, שאין מי שמושווה לנאצים ו/או דומה להם"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה
האם הבירה העלתה את חמתך? גם את שלי, כי הם לא יפעלו במרתפים, אלא בבתי מדרשיות ולא ישתו בירה כי אם יין קידוש. ויהי השם עמהם.
.

ושוב נסיגה טקטית עד לפעם הבאה בה תגן בלהט על חשוד בריגול שהרי מדובר ב'אינטלקטואל אמיתי', תגמד כמעשי משובה את הטרור, תשלוף קטעי דברים מתוך כתבה בוואלה ותתעלם מן הרקע למתואר ותבטל את הכחשת צה"ל בענין פשעי מלחמה עד שגורם חיצוני והוגן כאו"ם יחקור וכו'. בתחילה עדיין הייתי מתרשם מהצהרותיך על 'עמדתך כנגד הטרור' ורצונך במדינה יציבה לעם היהודי.

שהרי לא הויכוח שטחים כן/לא מפריד בינינו אלא נסינותיך העקביים ליצור סימטריה בין הטרור הפלשתיני למאבק הקיום הישראלי וההשקפה כי לעולם יהיה היהודי אשם. כפי שמתריע שירו של אלתרמן:

הנצור הזה
איך אוכל לו.

אתו האומץ וכשרון המעשה

וכלי מלחמה ותושיה עצה לו.

ואמר: לא אטול כוחו

ולא רסן אשים ומתג

ולא מורך אביא בתוכו

ולא ידיו ארפה כמקדם,

רק זאת אעשה: אכהה מוחו

ושכח שאיתו הצדק.
ישן 10-04-2009, 11:34

כשאתה מגדף אתה רק מחדד את הקריקטורה שדמותך מייצגת :)
בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "סמטריה קיימת רק בראש ההזוי שלך"

צורף מעלה ציטוט מדברי 'אהבת השלום' שלך העוסק באופן לא מפתיע בהשוואת מוטיבים יהודיים לנאציים. העיוות אינו בפרוש לדברים אלא בעצם כתיבתם.

אתה טוען כי אינך יוצר סימטריה בין קורבנות הטרור הפלשתיני למחולליו ובכל זאת בסעיף 2 של המניפסט השרוליקי אתה מגנה את הטרור 'לכל סוגיו'. כאשר מדובר באולי 100 מחוללי טרור יהודי ו 10,000 ומעלה [במקרה הטוב] ערבים - הגנוי שלך הוא יצירת סימטריה למהדרין וזו גם מטרתך.

אי המוסריות שלך אין מקורה בטענותי אלא בהגיגך אתה. אתה האיש שהעלה בחדווה את כתבת וואלה על העימות האלים בין מידי אבנים ערבים למתיישבים/מתנחלים/חילים יהודיים ודילג על מספר פרטים שוליים כילד מרוצץ גולגולת, ידוי אבנים ערבי על תושבי ישוב אבלים ותאור סכנת חיים בגינה נפתח הירי...

כאשר לוחמת ישראל 'ללא פשרות' באויב החיצוני לאחר שנסוגה לקו הירוק ברצועת עזה - אתה משלח בחילי צה"ל את חוקרי האו"ם ובאקראי מזכיר את הצורך להענשת 'רוצחים'.. ללא כל קשר לתוכן האשכול כמובן..

אבל גם אם הוצא ממך לאחר מאמץ גנוי סימטרי לטרור 'מכל סוגיו' [ילדים יהודים שרצים ונוגחים בגרזנים חפים מפשע מחד ומערך ממשלתי ועם פלשתיני המסובב את כלכלתו, תוכניותיו וקשריו סביב רצח אזרחים יהודיים מאידך] - הרי שבמקרה שלך 'דיינו'.

נערך לאחרונה ע"י .ישראלה היפהפיה בתאריך 10-04-2009 בשעה 11:36.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:02

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר