לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 07-11-2004, 14:38
  דקל דקל אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 20.02.03
הודעות: 2,396
עשית סלט שלם מהכל...
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי ליאור1 שמתחילה ב "פחות יעיל אבל הרבה יותר נוח...."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ליאור1
פחות יעיל אבל הרבה יותר נוח. היתרון העיקרי והמכריע הוא שלא צריך להמתין לטעינת הדף של כל נושא. מבחינתי זה השיקול המרכזי.
זה שלא צריך להמתין לטעינת כל הדף של כל נושא לא קשור לחלוטין לעצם זה שהפורום הינו רקורסיבי.
הרקורסיה קשורה אך ורק למהלך הריצה של הסקריפט על השרת- ולא להצגת הנתונים אצל הלקוח (בדפדפן).
גם כאשר יש שימוש ברקורסיה צריך לחשוב טוב איך לבצע את הרקורסיה ומתי לבצע אותה.
האם זה יהיה בהכנסת הנתונים? או בהצגתם על המסך?
(כמובן שהאפשרות הראשונה עדיפה בהרבה...)

בכל מקרה-אם אתה מחפש מערכת כזאת מוכנה (למרות שאני לא מכיר) מקומה של ההודעה בפורום בניית אתרים
ולא בפורום PHP. תעדכן אותי אם אתה רוצה שאעביר אותה לשם...

בברכה, דקל
_____________________________________
"מתכנת זה אדם שפותר בעיה שעל קיומה לא ידעת, בדרך שאינך מבין"

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:33

הדף נוצר ב 0.12 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2020 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר