לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-05-2009, 00:42
  oleg_gold oleg_gold אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.06
הרד דיסק של טרה בייט. מלא. הופך פתאום לunformatted- המידע עדיין שם - מה לעשות?

שלום חברים.

פעם ראשונה שזה קורה לי בצורה כזו. כבר נהרסו לי הרד דיסקים בעבר. אבל זה עוד לא קרה.

הרד דיסק פנימי של טרה (נקנה לפני 4 חודשים), הגיע ל953 ג'יגה מידע. מלא.

רציתי להוסיף עוד הרד דיסק כזה וכאשר חיברתי, נוצרה בעיה של ווינדוס, והתאמה של SATA

בסופו של דבר התקנתי את הווינדוס מחדש. תוכנות שהיו על ההרד דיסק המלא שימשו אותי להתקנת כל הדרייבים הנחוצים וכו'.

פתאום אחרי ריסטארט, אני מגיע לאותו ההרד דיסק והוא לא מזוהה. מבקש לעשות היתחול להרד דיסק כאילו הוא חדש. (אבל הוא מלא ב950 ג'יגה מידע !!!)

אחרי המון בעיות נוספות, הצלחתי להתקין את הווינדוס שוב, ולחבר הרד דיסק IDE ו2 הרדיסקים של SATA. המלא שהפסיק להראות את המידע עליו (וגם לא מראה כמה מקום יש עליו) והחדש, טרה שלם ונקי.

בדקתי את העניין לעומק, ויש יותר מדי סיבות ויותר מדי פתרונות לעניין. מה שכן, בכמה תוכנות, ביניהן PARTITION MAGIC ההרד דיסק נראה כף ?H? בין שני סימני שאלה.
כתוב שההרד דיסק הוא 31 מגה בייט (כך גם הוא רואה אותו בזמן התקנת הווינדוס, שיש שם פרטיטיון של 30 מגה בלבד) כאילו ש ה950 ג'יגה מוסתרים איפשהו בפנים.
בכל מקרה, בפרטיטיון זה נראה כך ?H? וכתוב 953.3 ג'יגה מקום וגם 953.3 תפוס.
אבל אני לא יכול לגשת למידע.

ניסיתי לבצע Active להרד דיסק, אבל זה לא עבד. הוא אכן אקטיב עכשיו, אבל זה לא שינה, אני לא יכול לגשת אליו.

מה בעצם זה יכול להיות אם זה המצב בפרטיטיון, ואולי יש לכם פתרון ?!

פורמט לא בא בחשבון !!!!!!!!!
אופציה אחרונה, ללכת לחברת שחזור מידע, אבל זה עולה.... והייתי רוצה קודם לבדוק אם יש איזושהי אפציה לפי הדברים שכתבתי, להחזיר את המידע. יותר נכון אפילו, לפתוח את ההרד דיסק כך שיראה את המידע שהפרטיטיון בעצם אומר שקיים שם

מצטער על האורך.... אבל רציתי שיהיה ברור כמה שיותר.

אם צריך נתוני מחשב שלי
לוח אם ג'יגהבייט משהו
http://www.gigabyte.com.tw/Products...?ProductID=1860
רק שאני לא זוכר אם זה REV 1.x או REV 2.x
מעבד AMD
4 סטיקים של זכרון פנימי 256 כל אחד. 2 של מושקין ו2 של טווינמוס
הרד דיסקים. 2 של טרה של ווסטרנ דיגיטל SATA
אחד 120 ג'יגה ווסטרנ דיגיטל (מערכת הפעלה עליו) לא SATA

מקווה שתוכלו לעזור, מודה מאוד לכל מי שמנסה וינסה !
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-05-2009, 22:29

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Rationalist שמתחילה ב "משעשע ה"אף פעם לא נתקלו בבעיה..."

Rationalist

קודם כל, חבל מאוד על הכסף.

דבר שני, פעם ראשונה שזה קרה היה בגלל הפסקת חשמל בזמן גיבוי המידע.

פעם שניה זה היה בזמן שרציתי לגבות את המידע. לצערי, ההפך הוא הנכון.
אני כן מגבה, פשוט ביש מזל. אני ב"קשר זוגי" עם מחשבים משנת 94. כך שאני מבין דברים בסיסים וקצת יותר. הבעיה עם ההרד דיסק עכשיו, באמת לא ברורה. ואין לה שום הסבר הגיוני.

ולא הבנתי מה כל כך משעשע. אנשים באים אליהם כל יום, כל היום. זה לא אומר שאין בעיות שהם לא מכירים. זה גם לא אומר שהם לא יודעים איך לפתור אותה ואין להם שום מניעה לא להגיד לי מה הבעיה.
אם תוכל להגד לי למה טרה הפך ל30 מגה. אני אשמח לשמוע.

ומה אמור להיות "חשוד" ?

sTaTik

ההרד דיסק של WD. דגם
Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EACS

יש מספר דברים שיכלו לגרום לכך. לא בגלל שאני חושב שזה יכול לגרום, אלא בגלל שזה מה שעשיתי תוך כדי שזה קרה.

ניתוק וחיבור של הכבלים של הSATA והחשמל להרד דיסק. אולי הייתה בעיה בכבלים, ובזמן שהפעלתי את המחשב משהו קרה.
אולי משהו בביוס שהשתנה בזמן שניסיתי לאפשר את 2 חיבורי הSATA האחרים שיש לי על לוח האם.
אולי ניתוקים שקראו למחשב.

זה לא היה נזק פיזי. והעניין היותר מעניין הוא, אחרי פירמוט ההרד דיסק, אפשר יהיה להשתמש בו כרגיל. (כמובן שאחליף אותו באחראיות).
ישן 12-05-2009, 13:15

טוב...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי mp3lll שמתחילה ב "אני מסכים איתכם לגמרי.... ..."

אז כדי להרגיע את כולכם שלא תחשבו שלא ניסיתי לפתור את הבעיה...

עשיתי בדיקה של ההרד דיסק ב2 מחשבים נוספים (של כל ההרד דיסקים שהיו מעורבים בתהליך הזה)
ביצעתי בדיקות בתוכנות פרטיטיון ובדקתי בפורום אחרים (לא ישראלים) גם, לא רק בפרש
חיפשתי מידע על בעיות נוסף כאלו.
ניסיתי לשחזר את המידע בעזרת 5 תוכנות שחזור שונות.
ניסיתי את כל הפתרונות במשך 3 ימים.

המידע שהיה שם חשוב מאוד.
ולא, אי אפשר לגבות אותו בUSB כמו שמישהו אמר כאן.

יש שם עיצובים וכו' שלוקחים המון ביחס לUSB. אז נכון. יש לי את חלקם מגובים.
אבל גם יש לי קבצים חדשים שלא הספקתי לגבות.

מי שלא הבין - ניסיתי לחבר הרד דיסק נקי של טרה שלם כדי לגבות הכל.
ואז התרחשה הבעיה.

לגבי התקנת הווינדוס - התקנתי את הווינדוס 3 פעמים. בנסיונות שונים כדי לבדוק מה הבעיה. פעם על הרד דיסק אחד, פעם על אחר (הרד דיסקים שלא קשורים לשני הSATA שניסתי לחבר ביחד).

ולא חיברתי שום SATA נוסף בעייתי. מאיפה לקחת את זה סטאטיק?

והחברה שפותחת את ההרד דיסקים (חברת שחזור מידע אם להיות מדוייק). לא פתחה שום הרד דיסק. הוציאו את המידע תוך 3 ימי עבודה. אני מחזיר את ההרד דיסק באחראיות והכל בסדר.

בקיצור. סוף טוב, הכל טוב, יום טוב.
ישן 12-05-2009, 13:43
צלמית המשתמש של נוסטור
  משתמש זכר נוסטור נוסטור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oleg_gold שמתחילה ב "הרד דיסק של טרה בייט. מלא. הופך פתאום לunformatted- המידע עדיין שם - מה לעשות?"

אפשר בבקשה פרטים על מערכת ההפעלה (איזה)? כולל ספק כוח,וזכרון במחשב? לעיתים עומס על נקודת חשמל מסויימת גורמת לנפילת מתח שלא רואים בעין אבל רואים במחשב יש לשים לב שאתה מוגן במגן נגד נפילות מתח באותה נקודת חשמל,מלבד זה שאולי הספק כוח איננו מספיק חזק לטפל במספר חומרות נוספות שמתאספים למחשב היו דברים מעולם,למשל קצר בלא משים לב עלול לגרום לנפילה.

כוננים קשיחים לא פותחים בשום אופן אין דבר כזה תיקון יש ניסיון לשחזר והמחיר ששילמת הוא גניבה לאור יום,מי שאחראי לפתיחת הכונן הקשיח היא החברה בעלת הרישיון על המוצר בלעדית,לחברה שאין אסמכתא מחברת האם של הכונן לטפל בו זה על אחריותך בלבד והיה וקורה משהו.

נערך לאחרונה ע"י נוסטור בתאריך 12-05-2009 בשעה 13:46.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:15

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר