05-05-2009, 00:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.09.06
|
|
|
הרד דיסק של טרה בייט. מלא. הופך פתאום לunformatted- המידע עדיין שם - מה לעשות?
שלום חברים.
פעם ראשונה שזה קורה לי בצורה כזו. כבר נהרסו לי הרד דיסקים בעבר. אבל זה עוד לא קרה.
הרד דיסק פנימי של טרה (נקנה לפני 4 חודשים), הגיע ל953 ג'יגה מידע. מלא.
רציתי להוסיף עוד הרד דיסק כזה וכאשר חיברתי, נוצרה בעיה של ווינדוס, והתאמה של SATA
בסופו של דבר התקנתי את הווינדוס מחדש. תוכנות שהיו על ההרד דיסק המלא שימשו אותי להתקנת כל הדרייבים הנחוצים וכו'.
פתאום אחרי ריסטארט, אני מגיע לאותו ההרד דיסק והוא לא מזוהה. מבקש לעשות היתחול להרד דיסק כאילו הוא חדש. (אבל הוא מלא ב950 ג'יגה מידע !!!)
אחרי המון בעיות נוספות, הצלחתי להתקין את הווינדוס שוב, ולחבר הרד דיסק IDE ו2 הרדיסקים של SATA. המלא שהפסיק להראות את המידע עליו (וגם לא מראה כמה מקום יש עליו) והחדש, טרה שלם ונקי.
בדקתי את העניין לעומק, ויש יותר מדי סיבות ויותר מדי פתרונות לעניין. מה שכן, בכמה תוכנות, ביניהן PARTITION MAGIC ההרד דיסק נראה כף ?H? בין שני סימני שאלה.
כתוב שההרד דיסק הוא 31 מגה בייט (כך גם הוא רואה אותו בזמן התקנת הווינדוס, שיש שם פרטיטיון של 30 מגה בלבד) כאילו ש ה950 ג'יגה מוסתרים איפשהו בפנים.
בכל מקרה, בפרטיטיון זה נראה כך ?H? וכתוב 953.3 ג'יגה מקום וגם 953.3 תפוס.
אבל אני לא יכול לגשת למידע.
ניסיתי לבצע Active להרד דיסק, אבל זה לא עבד. הוא אכן אקטיב עכשיו, אבל זה לא שינה, אני לא יכול לגשת אליו.
מה בעצם זה יכול להיות אם זה המצב בפרטיטיון, ואולי יש לכם פתרון ?!
פורמט לא בא בחשבון !!!!!!!!!
אופציה אחרונה, ללכת לחברת שחזור מידע, אבל זה עולה.... והייתי רוצה קודם לבדוק אם יש איזושהי אפציה לפי הדברים שכתבתי, להחזיר את המידע. יותר נכון אפילו, לפתוח את ההרד דיסק כך שיראה את המידע שהפרטיטיון בעצם אומר שקיים שם
מצטער על האורך.... אבל רציתי שיהיה ברור כמה שיותר.
אם צריך נתוני מחשב שלי
לוח אם ג'יגהבייט משהו
http://www.gigabyte.com.tw/Products...?ProductID=1860
רק שאני לא זוכר אם זה REV 1.x או REV 2.x
מעבד AMD
4 סטיקים של זכרון פנימי 256 כל אחד. 2 של מושקין ו2 של טווינמוס
הרד דיסקים. 2 של טרה של ווסטרנ דיגיטל SATA
אחד 120 ג'יגה ווסטרנ דיגיטל (מערכת הפעלה עליו) לא SATA
מקווה שתוכלו לעזור, מודה מאוד לכל מי שמנסה וינסה !
|