לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 31-05-2009, 10:51
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
קנלוני פטריות וגבינה ברוטב בשמל

את המתכון לקחתי ממתכון של גולשת מפורום תפוז שלקחה אותו מתוך "ספר הפסטה הגדול" של בת' איילון קישור
אני קצת הוספתי שינויים בגבינות אז בבקשה המתכון:


קנלוני פטריות
צינורות קנלוני מוכנים (חבילה אחת תספיק, לקנות את אלו שלא דורשים בישול)

למלית:
50 גרם חמאה
רבע כוס שמן זית
בצל גדול קצוץ דק
2 סלסילות פטריות מנוגבות וקצוצות גס על גבעוליהן
100 גרם גבינת עיזים - פרומעז
חצי חבילה גבינת טוב טעם
50 גרם קשקבל
50-100 ריקוטה

לרוטב בשמל:
50 גרם חמאה
2 כפות קמח
2 כוסות חלב חם
מלח ופלפל טחון טרי
חצי כפית אגוז מוסקט מגורר
100 ג' גבינת קשקבל או פרמזן מגוררת

להכנת המלית: ממיסים את החמאה עם השמן, ומוסיפים את הבצל הקצוץ.מטגנים עד שהבצל נהיה שקוף ומוסיפים את הפטריות הקצוצות.
מבשלים 5 דקות עד שהפטריות יפרישו את נוזליהן.מסירים מהאש ומצננים מעט.
כשהפטריות קרות מוסיפים את תערובת הגבינות ומתבלים במלח ופלפל.
ממלאים את צינורות הקנלוני במלית הפטריות והגבינה ועורכים בצפיפות בתבנית בשכבה אחת.

להכנת רוטב הבשאמל:
ממיסים בסיר גדול את החמאה זורים את הקמח ובוחשים עד שהחמאה תיספג בו. מוסיפים את החלב
החם בקילוח דק תוך בחישה רצופה מוסיפים כפית מלח, פלפל ואגוז מוסקט.מוסיפים מחצית מהקשקבל
ומבשלים על אש נמוכה רבע שעה תוך ערבוב לעיתים תכופות.
מפזרים את הבשמל על הקנלוני ובוזקים מעל את יתרת הגבינה המגוררת. עד שלב זה אפשר להכין את הקלנולי מראש.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) ואופים את הקנלוני כחצי שעה עד שהבשאמל יזהיב ויבעבע.

תמונות מההתחלה ועד לתוצאה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


בתאבון חברים!!!
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:16

הדף נוצר ב 0.11 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר