לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 05-07-2009, 22:49
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ
 
חבר מתאריך: 09.03.04
הודעות: 27,735
אני אנסה להסביר את מה שהסבירו לי בשעתו כששאלתי את השאלה הזו...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pleomax שמתחילה ב "למה הגלידה שלי יוצאת אבן?"

קודם כל יש לגלידה טמפרטורה בה היא אמורה להיות מוקפאת !
טמפרטורה נמוכה ממנה תגרום לה להיות מוצקה יותר ולהיפך...

מעבר לכך - מה שהוסבר לי הוא שגלידה ע"ב חלבי היא למעשה מוקצפת או ליתר דיוק מכילה בתוכה לא מעט ...אויר !
ברגע שאתה מפשיר אותה אתה למעשה פוגם במרקם שנוצר עקב בועיות האויר שבה וגורם להן להשתחרר מה שמביא את הגלידה להפוך לנוזל לכל דבר שמוקפא בשנית ככזה...
מכאן שהיא בעצם מתקשה להחריד...

זה בגדול מה שהוסבר לי והבנתי...
אני מניח שיהיו כאן כאלה שיוכלו לתת לך הסבר יותר "מדעי"...
_____________________________________
V soncu bo hosta zapela, hosta in pesem vojna:
Brat moj, ne skrivaj lica, danes je vojna, VOJNA!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:55

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר