07-09-2009, 08:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,156
|
|
ולעצלנים בעלי סבלנות
החמיצו אותן (מתאים לכל הפטריות, ואת הגדולות אפשר לחתוך) - בתחמיץ חם של מים, חומץ הדרים, מיץ לימון, ( במקום מיץ לימון אפשר לשים כמה פרוסות לימון, עם הקליפה ), חומץ בלסמי, עלי דפנה, גרגרי פלפל שחור ופלפל אנגלי, גרגרי חרדל, פרוסות בצל ושיני שום. מלח לפי הטעם. להכניס הפטריות וכל יתר המרכיבים המוצקים לצנצנת שניתן לסוגרה היטב, להדק, ולצקת עליהם א התחמיץ החם. לסגור, לצנן, ולהכניס למקרר לשבוע.
שיטה אחרת לגמרי היא למלא צנצנת בפטריות שלמות רחוצות ומנוגבות, ולצקת עליהן שמן זית עם כמה פלפלים חריפים וכמה ענפי טרגון.
אל תשאלו אותי על כמויות. זה הולך לפי האסכולה הישנה של "ככה וככה, לפי הרגש".
נערך לאחרונה ע"י DZZ בתאריך 07-09-2009 בשעה 08:29.
|