לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 05-09-2009, 20:38
צלמית המשתמש של The girl next door
  משתמשת נקבה The girl next door The girl next door אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 01.06.08
הודעות: 1,118
שלח הודעה דרך MSN אל The girl next door Facebook profile
פטריות שניצלים!

הפטריות שכבו להן לבד בדד במקרר ולא ידעתי מה לעשות איתן אז אחרי חיפוש קל לא מצאתי שמנת בשביל פטריות בשמנת וכו' אז עלה לי רעיון, פטריות שניצלים!!

מורידים לפטריות את הרגל כדי שלא יברחו וגם כי במילא זה פחות טעים וקשה.
פורסים לפרוסות,
קצת מלח פלפל
לתוך הקמח
מנערים
לתוך ביצה מעורבבת עם קצת מים
ואז לפירורים של השניצלים.
מכניסים למחבת חמה שבה טוגן כבר קצת שום עם מלח פלפל פפריקה ושמן.
מטגנים להזהבה, מוציאים על נייר סופג.
משם, לתוך הגריל בתנור לכמה דקות וזהו.

התוצאה?
פרוסות פטריות קריספיות עם טעם טעים ומעניין מאוד
אפשר להוסיף תבלינים ותוספות איך שבא לכם..

~תמונה אין,בגלל עצלנות יתר~
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
קרדיט על החתימה ל RedBlossom [:

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #5  
ישן 07-09-2009, 08:25
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,156
ולעצלנים בעלי סבלנות
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי hagar_krispin שמתחילה ב "או שאפשר להשאיר אותן..."

החמיצו אותן (מתאים לכל הפטריות, ואת הגדולות אפשר לחתוך) - בתחמיץ חם של מים, חומץ הדרים, מיץ לימון, ( במקום מיץ לימון אפשר לשים כמה פרוסות לימון, עם הקליפה ), חומץ בלסמי, עלי דפנה, גרגרי פלפל שחור ופלפל אנגלי, גרגרי חרדל, פרוסות בצל ושיני שום. מלח לפי הטעם. להכניס הפטריות וכל יתר המרכיבים המוצקים לצנצנת שניתן לסוגרה היטב, להדק, ולצקת עליהם א התחמיץ החם. לסגור, לצנן, ולהכניס למקרר לשבוע.

שיטה אחרת לגמרי היא למלא צנצנת בפטריות שלמות רחוצות ומנוגבות, ולצקת עליהן שמן זית עם כמה פלפלים חריפים וכמה ענפי טרגון.

אל תשאלו אותי על כמויות. זה הולך לפי האסכולה הישנה של "ככה וככה, לפי הרגש".

נערך לאחרונה ע"י DZZ בתאריך 07-09-2009 בשעה 08:29.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:15

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר