לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 08-09-2009, 08:23
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים
 
חבר מתאריך: 01.01.06
הודעות: 53,831
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי 777 BigD שמתחילה ב "מחפש מתכון לריזוטו"

ריזוטו ירקות


מתכון של מוחי רעד, מסעדת אלורה



המרכיבים:

200 גרם אורז ריזוטו עגול איטלקי משובח

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

1 זוקיני

1 בצל

1 גזר

1 בטטה

20 מ"ל שמן זית

20 גרם חמאה

2 כפות גבינת פרמזן מגוררת

2 עלי מרווה

1 ענף קטן של טימין

1 ענף של אורגנו

1/2 ליטר ציר ירקות

מלח ופלפל לפי הטעם



אופן ההכנה:
  1. חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות.
  2. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והטימין עד שהבצל שקוף (רגע לפני הזהבה).
  3. מוסיפים את שאר הירקות ומאדים כ-2 דקות.
  4. מוסיפים את האורז למחבת. יוצקים לסיר מצקת מציר הירקות (או מעט מים רותחים) ומספיגים בגרגרים. ממשיכים כך, מצקת אחר מצקת (או עוד מים רותחים), על אש בינונית-גבוהה, תוך השגחה צמודה, עד שהגרגרים רכים דיים אך לא רכים מדי. סה"כ התהליך אורך כ-18 דקות, תוך השגחה צמודה.
  5. לאחר הבישול מוסיפים את החמאה והפרמזן, מערבבים ומגישים. בתיאבון.
------------------------------------------------------
ריזוטו ברוקולי וגבינת ורוקפור


מתכון של איל מרון, ביסטרו טשרניחובסקי 6



מרכיבים (4 מנות):

1 כרישה החלק הלבן קצוץ דק

3 כפות שמן זית

1 שן שום פרוס דק

400 גר ריזוטו מסוג ארבוריו

1 ליטר ציר ירקות (או עוף)

חופן פרמז'ן מגורר

מלח ופלפל לפי הטעם

3 כפות חמאה צהובה

50 גרם גבינת רוקפור

4 ראשי ברוקולי חלוטים במים קרים

2 כפיות עלי טימין טרי



אופן ההכנה:
  1. מביאים את הציר לרתיחה.
  1. מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים את הכרשה. מטגנים תוך ערבוב על להבה בינונית עד שהכרשה מתחילה להתרכך אך לא משחימה. מוסיפים את השום ומאדים כדקה מבלי שנותנים לו להשחים.
  2. מוסיפים את האורז לסיר ומערבבים היטב. מוסיפים מצקת אחת של ציר לאורז ומערבבים עד שהציר נספג כולו. ממשיכים כך, כף אחת בכל פעם, עד שהציר כולו נספג באורז - כרבע שעה.
  3. מוסיפים את פרחי הברוקולי החלוטים לריזוטו ומערבבים היטב. מוסיפים טימין, רוקפור, חמאה, ופרמזן. ממליחים ומפלפלים וממשיכים לערבב עד שהארוז מבושל אך לא רך מדי.
--------------------------------------------
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר