לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-09-2009, 10:33
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
אחמדינג'אד הבטיח לגדוע יד - ומטוס התרסק
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elvis1977 שמתחילה ב "מטוס איראני התרסק במהלך מצעד צבאי בטהרן"

נשיא איראן הבטיח לכרות את ידי התוקפים - עוד לפני שילחצו על ההדק. "היום אנחנו חזקים מאי פעם", הוא אמר במפגן הצבאי המיוחד לציון 29 שנים לתחילת מלחמת איראן-עיראק - כשברקע דווח על מטוס צבאי שהתרסק דודי כהן פורסם: 22.09.09, 09:46

נשיא איראן הספיק לעורר סערה עולמית בסוף השבוע האחרון עם עוד נאום הכחשת שואה, אבל לקראת דברים שיישא מחר לעיני העולם כולו בעצרת האו"ם, הוא לא מפסיק לחמם מנועים. הבוקר (יום ג') הבטיח מחמוד אחמדינג'אד "לכרות את ידו" של כל מי שיעז לתקוף את המדינה.

"הכוחות החמושים של איראן יכרתו את היד לכל תוקפים לפני שהם ילחצו על ההדק", הוא אמר במצעד צבאי לציון 29 שנים לתחילת מלחמת איראן-עיראק, ששודר בטלוויזיה הממלכתית.

אחמדינג'אד הוסיף כי "אין כוח בעולם שיעז לתקוף את איראן, בעוד אנחנו מנוסים ועוצמתיים יותר מתמיד", והמשיך בהתנגדותו לנוכחות הצבאית האמריקנית במדינות השכנות כשאמר: "שורש כל הסכסוכים באזור הוא בנוכחות כוחות זרים".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3779980,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-09-2009, 10:39
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
היטלר קטן שלי!
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "אחמדינג'אד הבטיח לגדוע יד - ומטוס התרסק"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי minimax
נשיא איראן הבטיח לכרות את ידי התוקפים - עוד לפני שילחצו על ההדק. "היום אנחנו חזקים מאי פעם", הוא אמר במפגן הצבאי המיוחד לציון 29 שנים לתחילת מלחמת איראן-עיראק - כשברקע דווח על מטוס צבאי שהתרסק דודי כהן פורסם: 22.09.09, 09:46

שלא יחמיא לעצמו. הוא לא חזק יותר, מעצמות המערב חלשות ונחלשות יותר.

נשיא איראן הספיק לעורר סערה עולמית בסוף השבוע האחרון עם עוד נאום הכחשת שואה, אבל לקראת דברים שיישא מחר לעיני העולם כולו בעצרת האו"ם, הוא לא מפסיק לחמם מנועים. הבוקר (יום ג') הבטיח מחמוד אחמדינג'אד "לכרות את ידו" של כל מי שיעז לתקוף את המדינה.

"הכוחות החמושים של איראן יכרתו את היד לכל תוקפים לפני שהם ילחצו על ההדק", הוא אמר במצעד צבאי לציון 29 שנים לתחילת מלחמת איראן-עיראק, ששודר בטלוויזיה הממלכתית.

בינתיים הוא מתאמן בכריתת איברים על כוחות האופוזיציה בארצו.

אחמדינג'אד הוסיף כי "אין כוח בעולם שיעז לתקוף את איראן, בעוד אנחנו מנוסים ועוצמתיים יותר מתמיד", והמשיך בהתנגדותו לנוכחות הצבאית האמריקנית במדינות השכנות כשאמר: "שורש כל הסכסוכים באזור הוא בנוכחות כוחות זרים".

מן הסתם התכוון לנוכחות איראנית, בלבנון, עזה, עיראק , ונצואלה ועוד כמה מדינות הזויות בעולם.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3779980,00.html
ישן 22-09-2009, 14:26
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אל יתהלל חוגר כמפתח
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Magimix שמתחילה ב "זה היה אימון על נטישת מטוס"

לא כל יום הוא ערב מלחמת 1967

טייסי חיל האויר נתקלו ב"קיר בלתי עביר" במלחמת יום כיפור.

כמובן שאני מצפה שטייסינו וההגנה הכוללת על מדינת ישראל תגבר על כל תוקפן ושלא נצטרך להתנסות בכך אלא להיות מוכנים ונכונים תמיד.

איד אל פיטר חלף עבר - עכשיו אני בהכנות לקראת יום הכיפורים.

מאחר ואין לי כל חטאים כלפי האל - אני חוסך רצח של תרנגולת.
כלפי בני האדם, אם משהו חושב שנפגע ממני, אינני זקוק ליום בשנה על מנת לבקש סליחה - ולבטח הנפגע האלמוני גם לא יאות לקבל סליחתי. אני משתדל עד כמה שאפשר שלא לפגוע באיש - משלם מס הכנסה ואפילו בטוח לאומי, עומד בתור ונוהג על פי החוק ותנאי הדרך. ממלא את המוטל עלי, אפילו אם הדבר נוגד את השקפותי - אפילו מסייע בפיתוחן של התנחלויות ובעבר גם על הגנתן.

נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 22-09-2009 בשעה 14:37.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:57

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר