לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 03-10-2009, 00:05
צלמית המשתמש של The girl next door
  משתמשת נקבה The girl next door The girl next door אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 01.06.08
הודעות: 1,118
שלח הודעה דרך MSN אל The girl next door Facebook profile
משהו מתוק לשבת, והפעם חלות מתוקות טייק 1

נסיון ראשון באפיית לחם/חלות. התוצאות לפניכם:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

המתכון לקוח מהאתר של שטיבל, (הקמח?..) המתכונים משם מומלצים בחום!

מצרכים

שטיבל 2 – קמח לחם 1 קג'
מים \ חלב 450 גרם – כשתי כוסות
חמאה 100 גרם
שמרים יבשים 16 גרם
סוכר 85 גרם – 5 כפות
מלח 25 גרם
סוכר וניל 2 שקיות
ביצה 1

אופן הכנה
לערבב את הקמח, סוכר, סוכר וניל ושמרים.
לטרוף את הביצה עם המלח.
להוסיף לתערובת היבשה את הנוזלים (מים\חלב) וללוש.
להוסיף את החמאה, ולבסוף את הביצה עם המלח.
ללוש כ- 8 דקות, עד לקבלת בצק רך וגמיש.
לשמן קערה ולהניח בתוכה את הבצק, להתפיח במשך 60-90 דקות, עד להכפלת הנפח.
לחלק את הבצק לכדורים, ליצור גלילים מאורכים ולקלוע לצמות.
להתפיח את החלות במשך 90 דקות נוספות כשהן מכוסות בניילון.
להבריש את החלות בביצה, ולזרות שומשום.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות במשך כ- 10 דקות, להנמיך לטמפ' של 180 מעלות, להמשיך לאפות עד לקבלת גוון זהוב, כ- 40 דקות נוספות.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
קרדיט על החתימה ל RedBlossom [:

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #5  
ישן 22-10-2009, 14:37
  shlomz shlomz אינו מחובר  
מנהל פורום מילואים (במיל.)
 
חבר מתאריך: 21.08.06
הודעות: 4,003
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי The girl next door שמתחילה ב "משהו מתוק לשבת, והפעם חלות מתוקות טייק 1"

מתכונים נוספים לחלות (מאתר "הנחתום"):
חלה - גרסה ראשונה - עם מחמצת, לשמירה על רכות וטריות גם למחרת האפייה.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.baking.co.il/images/bread_28_challa01_large01.jpg]


חלה - גרסה שנייה - כנ"ל.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.baking.co.il/images/bread_29_challa02_large03.jpg]



חלה מתוקה עם צימוקים - לא צריך מחמצת, היא לא תשרוד את ערב שבת

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.baking.co.il/images/bread_30_challa03_large01.jpg]


"חלת" לחמניות כפריות עם עגבניות מיובשות - סגנון מעט שונה, אבל גם טעים

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.baking.co.il/images/bread_27_tomato_large01.jpg]


ואחרון חביב - לחם סולת מתוק לשבת - ניתן לקלוע לצמה אם מחליטים להקפיד על הצורה...

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.baking.co.il/images/bread_18_sweet_semolina_large.jpg]
_____________________________________
על מג"דים אין שירים, רק כתובות בשירותים.

http://www.baking.co.il

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:56

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר