לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #3  
ישן 04-10-2009, 11:45
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,155
מרק אספרגוס
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "אשכול המרקים הגדול!! יאללה שחררו מתכונים טעימים לחורף"

מרק אספרגוס



החומרים – לשש מנות נדיבות



שתי קופסאות אספרגוס

שתי כרישות גדולות

שתי שיני שום קצוצות דק

שני תפוחי אדמה בינוניים (רצוי עם קליפה אדומה)

4-5 בצלים ירוקים

שלוש כפות חמאה

4 כוסות מים

כף אבקת מרק בטעם עוף או אבקת מרק ירקות

כף רוטב סויה

שתי כפות טרגון יבש

שתי כפות בזיליקום (ריחן) יבש

1 שמנת מתוקה





ההכנה



את הכרשות יש לשטוף היטב, ולפרוס דק, הכי טוב על מנדולינה.

לאחר מכן – להמס את החמאה במחבת גדול ולאדות את הכרשה עד לשקיפות.

העבר את הכרשה לסיר, הוסף את תפוחי האדמה (חתוכים לקוביות קטנות), את המים ואבקת המרק, ובשל משך 10-15 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.

הוסף את האספרגוס (חתוך לחתיכות של כשני ס"מ), ואת כל יתר המרכיבים, ובשל עוד כחמש דקות. בחש מדי פעם. הגש חם וקשט עם בצל ירוק קצוץ דק.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 04-10-2009, 11:52
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה
 
חבר מתאריך: 06.12.04
הודעות: 21,060
מרק קלוי לעצלנים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "אשכול המרקים הגדול!! יאללה שחררו מתכונים טעימים לחורף"

קולים ירקות בחום גבוה בתנור:
פלפלים, בצל, סלרי (עגבניות אם יש טובות), שום (רצוי קלוי בנפרד בחום נמוך יותר).

אחרי הקליה, שמים בסיר, מוסיפים מעט ציר ירקות וטוחנים הכל במעבד מוט.
כאן יש את האופציה הקלה או המסובכת קצת יותר:
הקלה היא להוסיף עשבי תיבול לטחון ולסנן דרך מסננת להוצאת החלקים העציים. השניה היא לקצוץ ידנית, ולהוסיף ואז לא חייבים לסנן.

העשבים שאני אוהב זה נענע ופטרוזיליה, אבל זה עניין אישי.
מתבלים במלח, פלפל וטבסקו.
מגישים עם צנוברים קלויים ושמנת חמוצה.
_____________________________________
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:59

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר