21-10-2009, 13:00
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.10.09
|
|
תודה שהערת את עייני. לא הייתי מודע לכך שקיים אשכול בנושא , תודה.
למרות שחבל להקפיץ אשכול ישן , שגם התוכן בו שונה בצורה מסויימת מהודיאו שהעלתי.
בכתבה מדובר על העברת התקציב וההכנות לפיתוח , פה מדובר על הקדמת תאריך היעד , ועל האצת הפיתוח. כמו כן על בעיות שנפתרו בתהליך הפיתוח של הטיל הנ"ל ושיפורים מסויימים שלא מצויינים בכתבה.
אגב , אני בדרך כלל אדם מאד סקפטי לגבי פרשנים שטוענים למלחמה בחודש -חודשיים הקרובים עם איראן.
אבל לאור ההצהרות האחרונות , וההתפתחויות בזירה הדיפולומטית (שלא מעודדות) , לא נותר לי אלה להסכים אם אותם פרשנים , השאלה היא לא "אם" אלה "מתי".
מס' פירסומים מהיום שמחזקים את הטענה.
----------------------------------------------------------------------------------------------
בכיר איראני: בקרוב יהיו "חדשות טובות" בנושא הגרעין.
סגן ראש סוכנות הגרעין האירנאית , מוחמד קנאדי , אמר כי בחודשים הקרובים יהיו לאיראן "חדשות טובות בנושא.
כך דיווחה סוכנות הידיעות במדינה , "בחודשים הקרובים יהיו לנו חדשות טובות בנוגע להישגים בתחום הגרעין" אמר.(AP)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ארה"ב: לא נרשה לצפון קוריאה להחזיק בנשק גרעיני.
שר ההגנה האמריקני רוברט גייטס , אמר כי ארצו לא תרשה לצפון קוריאה להחזיק בנשק גרעיני .
וציין כי המשטר הקומוניסטי "מציב איום חריף" יותר מבעבר. "אין להשגות בנושא הזה . לא נרשה לצפון קוריאה להחזיק בנשק גרעיני.
לא היום ולא בעתיד" אמר במהלך ביקור בן יומיים בסיאול , לדבריו , האיומים שמציבה פיונגיאנג הפכו "קטלניים יותר והרסניים יותר".(AP).
-------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3793166,00.html
נערך לאחרונה ע"י לוחם מיל בתאריך 21-10-2009 בשעה 13:12.
|