03-01-2010, 21:17
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
|
|
|
והכנפיים המפורסמות של מסעדת דיקסי בת"א
שאכלתי אותם איזה 3 פעמים ורק אח"כ גיליתי שזה עשוי עם חמאה , אני אומנם לא שומרת בשר-חלב
אבל לא יכולה לאכול אותם ביחד.
המתכון שפירסמו YNET
ציטוט:
חושפים את הסוד: מתכון הכנפיים של "דיקסי"
בזכות טרנד העוף ההולך ומשתלט על הזירה הקולינרית ולרגל 15 שנה למסעדת "דיקסי," ענת לב-אדלר חילצה מהבעלים, השף חיים כהן, את המתכון הסודי ביותר בקולינריה המקומית: הכנפיים החריפות...
כל הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3698821,00.html
המתכון:
הכנפיים של דיקסי
המרכיבים:
לרוטב:
600 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
רוטב צ'ילי מתוק
רוטב צ'ילי חריף
שום כתוש
מלח
פלפל לבן
אופן ההכנה:
1. מרתיחים בסיר קטן 5-4 כפות מים.
2. כשהמים רותחים, מוסיפים לסיר את קוביות החמאה, תוך הקצפה בעזרת מטרפה ידנית, עד קבלת מרקם סמיך ומוקצף.
3. מורידים מהאש, מוסיפים צ'ילי מתוק וחריף ביחס של ,1:1 מוסיפים שום, פלפל ומלח לפי הטעם ומורידים מהאש.
4. מטגנים את הכנפיים בשמן עמוק, או צולים על הגריל. כאשר הכנפיים צלויות, מעבירים אותן לסיר עם הרוטב, להקפצה, עד אשר הן מכוסות לגמרי ברוטב החלק.
|
_____________________________________
|