27-07-2010, 15:24
|
|
|
חבר מתאריך: 10.03.07
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Zed3
לאורך כל האשכול הזה, כל מה שעשית היה לשטוף פנים.
ההבדל בין הקוד שכתבת בהתחלה לקוד בסיום מסתכם בהורדת תנאי השימוש ברשיון.
ולמרות שהערתי לך, שאתה עבריין וגנב, החלטת להמשיך בגישה זו ולהפר את תנאי הרישיון של הקוד אותו גנבת.
מעבר לכך, הסברנו לך בפירוט די רב מה עליך לעשות.
אתה מתעקש ומתעקש שמדובר בשינוי קטן וזהו אבל לא טורח לנסות וליישם מה שאמרנו לך.
אם אתה רוצה שמישהו מאיתנו יעשה זאת בשבילך, פתח אשכול בפורום תעסוקה, שימי, Matim ואנוכי לא עובדים אצלך.
אם אתה רוצה ללמוד, להבין ולהטמיע את הקוד באתר שלך תתחיל בלקרוא את הקוד.
בתוך הקוד יש דוגמת הרצה. אי אפשר פשוט לצרף את הקובץ JS וזהו, בום.
תקרא את הקוד, תבין איך הוא עובד. לא ברמות של איך קוד הג'אווה מחשב את התאריכים אלא איך הפונקציות עובדות, מה הן מקבלות ואילו ערכים בדף HTML הן מחפשות.
אם הקוד הזה מסובך לך, קרא על getElementById כמו ששימי הציע לך, ואני בטוח שלא עשית.
|
שוב אני יודע מה עשיתי , אתה ממשיך להספים , אם אל היית מגיב בכלל הייתי מקבל תשובה בדיוק כמו שקיבלתי באשכול הקודם , אם תשים לב הם לא הגיבו לאשכול הזה כי הוא הפך ליהיות מטורף וכמות המילים שיש פה שברה שיאים .
זה משהוא קטן,לא מדובר במשהוא גדול ושוב עשיתי כבר הכל .
זה שאני הורדתי את השם ,כי ככה ערכתי את זה בהתחלה באי ידיעה והמשכתי לערוך את אותו קובץ . זה אפילו לא באתר שלי בכלל , זה סתם קובץ html להראות לך .
והבנתי שכל העזרה שלך זה רק כדי שאנשים יראו שאתה עוזר וירצו לקנות ממך "תעסוקה" , ושיא החוצפה שאני מבקש עזרה ואתה ממשיך להגיד לי שאתה לא עובד אצלי , לא עשיתם כלום בשבילי באשכול הזה, הכל נשאר אותו הדבר בדיוק כמו שהתחלתי אותו , הטיימר השני לא רץ ,רק אחרי שאני מרענן את הדף אני רואה כמה שניות עברו .
הדבר היחידי שאתה העיקרי שבחבורה עשית זה הספמת ,דפקת את האשכול , פיצצת לי את הראש,עיצבנת אותי וביאסת לי את הימים האלה שאני מגיב פה .
נערך לאחרונה ע"י o1st בתאריך 27-07-2010 בשעה 15:27.
|