|

04-08-2010, 14:51
|
|
|
חבר מתאריך: 10.03.07
|
|
טוב ,אין לי כח לקרוא את כל ההודעה שלך.
יותר קל לקריאה ספר תיכנות מאשר ספר רגיל , את כל החלקים של התגיות אתה יכול לדלג , יש לך כל מיני תגיות ופירוט על הקוד שלא צריך שאתה יכול לדלג . ואתה אמרת :
כאשר אדם ממוצע קורא כ20 עמודים בשעה - נו .... זה 20 שעות 400 עמודים שזה שווה לספר לימוד .
תחשוב טוב ותחזור אליי .
גם כשהייתי קטן הייתי הכי טוב בספורט ,בכל ענף בספורט , הייתי הכי חכם , היה מבחן ארצי שאני היחדי שקיבלתי ציון 100 על אינלגנציה וכו' . אתה יודע איזה סבל עברתי מזה ? תמיד קינאו בי . ניסו להכשיל אותי בכל דבר אפילו גנבו לי את דף מבחן של האינטלגנציה. (אני אומר את זה כי יש מנהל אחד שכשאמרתי את זה כנראה קינא בי או משהוא ופשוט התחיל להפציץ בתשובות כאלו,לא מפתיע )
מה שאתה מדבר עליו שלמדת שנים , פה מדובר בחשיבה, לא מדובר בלימוד השפה עצמה , אם תגיד למי שרק למד שפת "c" c++" לבנות לך תוכנה מקצועית בוודאי שלא יצליח . אבל אם תגיד לו ללמוד את התגיות וכו' , הוא ילמד את זה ב-3 ימים . ושפת c וכל שפת תיכנות בסגנון שונה לגמרי מבניית אתרים , בניית אתרים זה הרבה יותר פשוט משפות כמו c , כי זה צורך תיכנות ברמה בסיסית ,גם אם אתה בונה פרוייקט גדול זה לא מצריך חשיבה גדולה כמו שאתה בונה תוכנה כבדה.
גם הבחורות ששכבתי איתם ועשיתי את זה במשך כמה זמן שרציתי ,אמרו שזה לא הגיוני שמבחינה ביולוגית הז*ן לא יכול לעמוד ברצף אחרי גמ*רה ואף יכולת לשלוט בגמ*רות הבאות .
סלח לי על הביטוי ,אבל רק לסבר לך את האוזן , זה שאתה לא יכול זה לא אומר שאחרים לא . ואני לא אומר ומחשיב את עצמי לחכם . פשוט אני יודע ללמוד .
גם עברתי על כל כרכי הזוהר ולמדתי הקדמות בזמן שאפילו אני לא מעז לכתוב פה כי אתה כבר תתחיל לקלל ולא להאמין . לכל דבר יש שיטה , כשאני קורא ספרים ואני לא רוצה לזכור את החלקים הלא חשובים ,אני פשוט נותן למח שלי לקלוט במהירות את הכתב ולסנן מה שלא צריך .
הרבה אנשים לא לומדים נכון ואף פעם לא יודו בזה , שיטות הלימוד שלי שונות לגמרי .
ובקשר לזה שאמרת יש לבצע חזרה , יש לי זיכרון של דג , הזיכרון שלי ממש מנוון (חוץ מזיכרון חזותי) , הזיכרון שלי מאוד חלש ומצאתי שיטה ועובדה שבניתי אתר . אני לא אומר שאני יותר חכם ממך , ממש ממש לא .
אני אומר שאם לוקח לך יותר זמן סימן שאתה לא יודע ללמוד נכון , אני הייתי בבית ספר וראיתי איך מלמדים ,עזוב את זה שבשלב מסוים זילזלתי בלימודים ולא רק בלימודים , אבל אני יכול לקפל את כל ה-3 שנות לימוד שלי לפחות מחודש אחד בתחום הריאלי ,בתחום האומני אני אפילו לא יתאמץ , לא נראה לי שאני ייזכור מילה אם אני ייפתח ספר היסטוריה בעעע.
בכל מקרה ,עובדה שיש לי אתר ,אתר שכמו שדיימינתי אותו ככה בניתי אותו . מעבר לזה אין מה להרחיב , פשוט ישבתי שעות ולמדתי וקרעתי את הת*ת כי ממש לא היה בא לי על החומר הזה .
ומה שאמרתי לך זה עוד טבעי , ברגיל זה ללמוד שפת תיכנות ב-3 ימים ,כל אדם שהוא!! אם אני יכול ,כולם יכולים .
ויש אוטיסט שעליו עשו את הסרט איש הגשם , הבן אדם יכול ללמוד לך ביום מה שאתה ואני וכל חברי הבלוג ביחד לא ילמדו במשך כל החיים שלהם , הוא קורא דף ב-3 שניות , זיכרון צילומי , אבל למרבה הפלא ,הוא לא שוכח מילה ,הוא זוכר את כל הספר טלפונים של כל המדינות אחרי שעבר עליהם פעם אחת בלבד , אל תשכח שזה פוטנציאל שחבוי בכל אחד מאיתנו , פשוט המח שלנו שרוט מדיי והגביל את הזיכרון שלנו כדי שחלק מהזיכרון יועבר לחשיבה , מה גם שיש זיכרון שנמצא בתת מודע ואתה לא יכול להוציא אותו.
" ברגיל זה ללמוד שפת תיכנות ב-3 ימים ,כל אדם שהוא!! אם אני יכול ,כולם יכולים . "
אין בי שום יכולת מוזרה כמו של איש הגשם או משהוא בסגנון , אני בדיוק כמוך ואוליי פחות עם יכול זיכרון של דג , אם אני יכול גם אתה יכול .
|
|