לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-08-2010, 20:52
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Ronibla שמתחילה ב "מה הכי מומלץ לקנות כדי לספק למחשב שלי יכולת‬"

כעקרון משהו שניתן להחליף לו את האנטנה (זה לא משנה אם זה נתב עם WDS או כרטיס למחשב, ולדעתי למחשב בודד, זה מיותר...) לדוגמה כרטיס רשת אלחוטית PCI לרוב יהיה עם אנטנה מתפרקת - וניתן להתקין אנטנה כיוונית - שתכוון לכיוון המשדר, וכך תקבל קליטה מקסימלית...

דוגמה לאנטנה כזו, שגם מתאימה להתקנה מחוץ לבית (!) [כלומר עמידה במים, שמש, וכו'] :
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10277

כמובן שהתקנת האנטנה מחוץ לבית חוסכת לך מעבר קירות, וכמה שפחות קירות לשידורי WiFi, הרי זה משובח...

* שים לב, יש לוודא התאמת המחבר של האנטנה למחבר היציאה של כרטיס הרשת !!!

** שים לב, למען הסר ספק, זה שהאנטנה תוצרת Level One, ו"מתאימה לנתבים של Level One", לא אומר שהיא לא מתאימה לכל משדר WiFi אחר. אנטנה זו אנטנה - ההתאמה לתדרים מסויימים היא החשובה, ולא מי היצרן...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-08-2010, 00:03

בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Ronibla שמתחילה ב "לא הבנתי. הבהרה: הכרטיס..."

התכוונתי שתקנה כרטיס רשת אלחוטי עם יכולת לחבר אליו אנטנה כרצונך, ואליו לחבר אנטנה איכותית.

ראוטר פשוט הוא בדיוק אותו דבר: בתוכו כרטיס רשת, עם האנטנה שמגיעה איתו, רק שאתה משלם על רכיבים נוספים (כמו מתג שיש שם, תוכנה שמישהו היה צריך לפתח, מעבד...). ראוטר פשוט הוא בזבוז כסף יחסית לכרטיס רשת אלחוטית.

ביקשת משהו שישפר את הקליטה, אז הצעתי. ראוטר זה לא קסם, זה קולט בדיוק כמו הכרטיס רשת האלחוטי שתשים במחשב, בהנחה שהאנטנה תעמוד באותו המקום. ואם הקליטה גרועה לך כך, סביר שהיא תהיה גרועה גם שם. אין קסמים בזה... לעומת זאת, מיקוד כל עוצמת השידור לכיוון המקלט, מעלה את היכולת להתגבר על מכשולים בדרך, ולכן...

ישן 03-09-2010, 12:34

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Ronibla שמתחילה ב "אוקיי, אני עדיין לא מבין...."

אתה ממשיך להעלות את נושא הראוטר, כאילו מדובר באיזשהוא קסם. ראוטר (כפי שכבר כתבתי), הוא פשוט מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי רגיל. מה שאתה אומר היום שלא עובד לך כמו שצריך. אתה רוצה לקנות ראוטר אלחוטי שלא יעבוד לך באותה מידה? תפאדל.. בזבוז כסף לדעתי...

אתה יכול לקנות כרטיס רשת (מעפאן) עם אנטנה חיצונית (מעפאנה שמגיעה איתו, כדי לצאת ידי חובה), ואז כך למקם את האנטנה במיקום שקולט הכי טוב. אבל שוב, אם אתה על קצה גבול היכולת של הטכנולוגיה כבר עכשיו, לא בטוח שזה יעזור במשהו. אם אתה פשוט רחוק, אז אתה רחוק, וזה לא משנה אם זה 5 ס"מ ימינה או שמאלה (אא"כ יש לך מזל).

הפתרון שאני הצעתי הוא אנטנה כיוונית - כלומר אנטנה שדואגים למקד את יכולת הקליטה/שידור שלה לכיוון מסויים, כך שפחות אנרגיית שידור מתבזבזת לכיוונים לא נחוצים, ובמקביל, פחות רעשי סביבה נקלטים באנטנה... דברים שאמורים לשפר את ביצועי השידור. בכמה? לא יודע, תלוי ב"רעש" הסביבתי שלך. אבל יש סיכוי יותר טוב שזה יעבוד (בהנחה, כמובן, שאתה דואג לכוון את האנטנה הזו בדיוק לכיוון הנכון...). ואני מדגיש: זה סיכוי, לא יותר מזה. אל תאשים אותי אם גם זה לא עזר... הכי טוב זה לקחת מוצר כזה להתנסות עם הסכמה של המוכר (בכתב) להחזירו במידה שהוא לא מתאים לצרכיך (שים לב: מתאים לצרכיך, לא "לא עובד", המוצר בהחלט יכול לעבוד, אבל לא להתאים לצרכיך...)

אין לי עוד רעיונות מעבר לזה...

ישן 28-09-2010, 23:27
  Ronibla Ronibla אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.06
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי amir1 שמתחילה ב "הראוטר הזה תומך"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי amir1
אחר״כ גש להגדרות wan וחפש התחברות אלחוטית
שם בצע סריקה לרשתות אלחוטיות ונסה להתחבר

אוקיי, אז את ההגדרות להפוך אותו ל Reapeter מצאתי מייד, אבל איזה הגדרות WAN אתה מתכוון? במחשב או בראוטר עצמו? כי במחשב עצמו לא מצאתי כלום.
בראוטר, לעומת זאת, בעמוד שבו אני משנה אותו לReapeter בלבד (ללא AP), יש כפתור SCAN, אבל לחיצה עליו לא הניבה כלום. חוץ מזה שכתוב שם משהו על זה שהוא מחפש רק רפיטרים מסוגו או משהו כזה.
אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר? המחשב שלך היה נטול יכולת אלחוט לפני, ורק בגלל הראוטר הזה אתה יכול להתחבר?

אה, וקרה לך מה שקורה לי - שאחרי 10-20 שניות התחברות - הראוטר מפסיק להגיב, וא"א לגשת לרשת? צריך לכבות ולהדליק אותו כל פעם וזה די מבאס...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר