לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 24-12-2010, 14:34
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
סלט מיונז - תפו"א , וסלט שרי פטריות בפסטו

סלט מיונז

אין לי מושג מה השם האמיתי של הסלט הזה, אבל אצלנו בבית פשוט קוראים
לו סלט מיונז, יש כאלו שקוראים לו סלט תפו"א וביצים וגם ראיתי שהוא נקרא סלט תפו"א רוסי
בכל אופן , מה זה משנה? העיקר שהוא טעים!

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

רכיבים – חופשי חופשי איך שאתם אוהבים, כמה ביצים? כמה שיש!
אוהבים יותר ביצים מתפו"א – אז שימו יותר וכד'

כך אני הכנתי:
6 תפו"א בינוניים
6 ביצים3-4 מלפפונים חמוצים בינוניים
מיונז
מלח

לבשל במים חמים ביצים ותפו"א בקליפתם.
עד שתפו"א מתרכך , באותו זמן גם הביצים מוכנות.
לקלוף את תפו"א והביצים, לחתוך לקוביות ולהניח בקערה גדולה.
לחתוך מלפפון חמוץ לקוביות קטנות יותר, ולשפוך מעט מהנוזלים של המלפפון חמוץ לתוך הקערה.
להוסיף מלח, מיונז, תתחילו עם 6 כפות מיונז בערך ותוסיפו אם צריך או אם תרצו עוד.
אני אוהבת מלאאאאאאאאא מיונז .



סלט עגבניות שרי ופטריות בפסטו

רכיבים:
1 קילו עגבניות שרי
1 סלסילת פטריות שמפניון
לרוטב:
צרור עלי בזיליקום
50-100 גרם צנוברים
חצי כוס שמן זית
חצי כפית מלח

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אופן הכנה:
לחתוך את עגבניות השרי לחצאים או לרבעים תלוי בגודלן.
לחתוך את הפטריות למשולשים (כמו פיצה)

לרוטב: לקלות את הצנוברים, לשים מעט צנוברים שלמים בצד.
לשים במעבד מזון את עלי הבזיליקום ללא הגבעולים, שמן זית,
חצי כפית מלח, צנוברים. לטחון (לא יותר מדי)

לשפוך את הרוטב על הירקות + הצנוברים השלמים.
ושיהיה בתאבון.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר