לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 18-01-2011, 17:57
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.05.06
הודעות: 13,563
Facebook profile
שקשוקה תרד ופטריות

חומרים:
בצל קטן קצוץ
2 שיני שום מעוכות
6 פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לרבעים
טימין טרי
עלי תרד קטנים שטופים
פירורי פרמזן
1/2 מיכל שמנת מתוקה 10%
ביצים
בצל ירוק קטן קצוץ

הכנה:
מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף, מוסיפים את הפטריות והשום, מטגנים כדקה נוספת, מוסיפים את
הטימין וממשיכים לטגן עד שהפטריות עשויות. מעמיסים את המחבת בעלי תרד והופכים אותם מדי
פעם בעדינות כך שכולם ייטגנו קלות והנפח ירד. מפזרים חופן פרמזן ושופכים את השמנת המתוקה.
מערבבים היטב, מחכים מעט להסמכה, ושוברים מעל את הביצים. מכסים את המחבת. כשהביצים
כמעט עשויות, מפזרים מעט בצל ירוק ומכסים להשלמת בישול הביצים.

יצא מעולה!! (כ"כ מעולה שכבר נאכל ותמונות אין...)
_____________________________________

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 20-01-2011, 11:19
  shlomz shlomz אינו מחובר  
מנהל פורום מילואים (במיל.)
 
חבר מתאריך: 21.08.06
הודעות: 4,003
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "שקשוקה תרד ופטריות"

הגרסה שלי:

חומרים:
מעט שמן זית
2 שיני שום מעוכות
עלי תרד שטופים
פלפל חריף יבש וגרוס
פלפל שחור
2 ביצים

הכנה:
מחממים על אש נמוכה את שמן הזית. מוסיפים את השום ואת הפלפל החריף (אם מעדיפים למתן את החריפות, מוסיפים את הפלפל בסוף במקום בשלב זה) ומטגנים במשך כחצי דקה.
מוסיפים את עלי התרד ומטגנים עד להתרככותם.
יוצרים מעין "קן" מעלי התרד ושופכים למרכזו את שתי הביצים. מטגנים מעט, לפי מידת העשייה שבה רוצים את הביצים.
מתבלים בפלפל שחור ובמלח.
מעבירים לצלחת ואוכלים...

(גילוי נאות: אני לא סובל ביצים שלא בושלו אקסטרא-וול-דאן, אבל אשתי נשבעת שזה טעים מאוד )
_____________________________________
על מג"דים אין שירים, רק כתובות בשירותים.

http://www.baking.co.il

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:55

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר