לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 28-01-2011, 15:16
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
עוגת רסק תפוחים ועוד דברים טובים

השעון מראה 21:00 ואני לא רגועה……..כבר שבוע שאני ב"דודה" להכין איזשהי עוגה ואין לי כח
לממש את הרצון, פתאום החלטתי לקום ולעזוב את שמיכת הפליז על הספה ולהכין עוגה טעימה
טעימה? מאוד! זריזת הכנה? בהחלט! היה שווה לקום מהספה? ברוררררר!!!
ועכשיו תורכם


לעוד תמונות ולמתכון באתר שלי - http://www.krispina.com/1722-270111.html


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.krispina.com/wp-content/uploads/2011/01/465.jpg]


רכיבים:
1/2 כוס שמן
1 קופסא רסק תפוחים לא ממותק (שימורים – 560 גרם)
2 כוסות סוכר
2 ביצים
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה

לתערובת האגוזים:
1 כוס אגוזי מלך
1/4 כוס סוכר חום כהה (אפשר גם בהיר)
1/2 כוס קוקוס
1 כפית קינמון

אופן ההכנה:
להכנה במיקסר:
תבנית קוגל 24 או 26 עגולה
לחמם תנור ל-160 מעלות

לשים בקערה גדולה שמן, סוכר, רסק תפוחים וביצים, לטרוף ידנית עד לתערובת אחידה.
להוסיף לקערה קמח ואבקת אפייה ולטרוף בעזרת מטרפה עד לתערובת אחידה וחלקה.

לטחון את האגוזים והסוכר להוסיף הקינמון והקוקוס ולערבב להטמעת הרכיבים.

לשמן תבנית, לשפוך לתבנית 1/3 מהבלילה ומעל לפזר את חצי מתערובת האגוזים
מעל לשפוך את ה1/3 השני של הבלילה ומעל את יתרת תערובת האגוזים ,
מעל לשפוך את ה1/3 האחרון של הבלילה ועם סכין לערבל בצורת שמיניות את הבלילה
עם תערובת האגוזים.

לאפות שעה ורבע בחום של 160 מעלות עד שהעוגה זהובה.

* אם אתם אופים בתבנית עגולה חלקו את הבלילה רק ל-2 כאשר באמצע אתם שופכים
את תערובת האגוזים.


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.krispina.com/wp-content/uploads/2011/01/464.jpg]
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:33

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר