28-01-2011, 15:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
|
|
|
עוגת רסק תפוחים ועוד דברים טובים
השעון מראה 21:00 ואני לא רגועה……..כבר שבוע שאני ב"דודה" להכין איזשהי עוגה ואין לי כח
לממש את הרצון, פתאום החלטתי לקום ולעזוב את שמיכת הפליז על הספה ולהכין עוגה טעימה
טעימה? מאוד! זריזת הכנה? בהחלט! היה שווה לקום מהספה? ברוררררר!!!
ועכשיו תורכם
לעוד תמונות ולמתכון באתר שלי - http://www.krispina.com/1722-270111.html
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.krispina.com/wp-content/uploads/2011/01/465.jpg]
רכיבים:
1/2 כוס שמן
1 קופסא רסק תפוחים לא ממותק (שימורים – 560 גרם)
2 כוסות סוכר
2 ביצים
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
לתערובת האגוזים:
1 כוס אגוזי מלך
1/4 כוס סוכר חום כהה (אפשר גם בהיר)
1/2 כוס קוקוס
1 כפית קינמון
אופן ההכנה:
להכנה במיקסר:
תבנית קוגל 24 או 26 עגולה
לחמם תנור ל-160 מעלות
לשים בקערה גדולה שמן, סוכר, רסק תפוחים וביצים, לטרוף ידנית עד לתערובת אחידה.
להוסיף לקערה קמח ואבקת אפייה ולטרוף בעזרת מטרפה עד לתערובת אחידה וחלקה.
לטחון את האגוזים והסוכר להוסיף הקינמון והקוקוס ולערבב להטמעת הרכיבים.
לשמן תבנית, לשפוך לתבנית 1/3 מהבלילה ומעל לפזר את חצי מתערובת האגוזים
מעל לשפוך את ה1/3 השני של הבלילה ומעל את יתרת תערובת האגוזים ,
מעל לשפוך את ה1/3 האחרון של הבלילה ועם סכין לערבל בצורת שמיניות את הבלילה
עם תערובת האגוזים.
לאפות שעה ורבע בחום של 160 מעלות עד שהעוגה זהובה.
* אם אתם אופים בתבנית עגולה חלקו את הבלילה רק ל-2 כאשר באמצע אתם שופכים
את תערובת האגוזים.
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.krispina.com/wp-content/uploads/2011/01/464.jpg]
_____________________________________
|