לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 02-02-2011, 22:48
צלמית המשתמש של MONOCHROME
  משתמש זכר MONOCHROME MONOCHROME אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 11.06.06
הודעות: 2,076
צילום מרק אפונה עם בשרים מעושנים

שלום לכולם, זה המתכון המצולם הראשון שאני מפרסם (מקווה שאני עומד בסטנדרטים של הפורום).
ימי החורף הקרים שזכינו להם "לפתע" בינואר-פברואר הביאו לי מוזה.

המצרכים:
4 גזרים מנוקים וחתוכים לקוביות
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
3 גבעולי סלרי קצוצים
שמן זית
ציר עוף (או אבקת מק עוף מומסת במים לפי הוראות היצרן)
כוס אפונה ירוקה יבשה

4 נקנייות "קבנוס" (או כל נקניק מעושן דומה)
חתיכת בשר מעושן (חזיר או הודו)

2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים
1/3 כוס גריסי פנינה
מלח ופלפל לתיקון טיבול למקרה הצורך

ההכנה:
מטגנים בסיר שבו הולכים להכין את המרק את הגזרים, הבצל והסלרי בשמן הזית תוך ערבוב מדי פעם במשך כ-20 דקות

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

לאחר שיש סימני בישול בירקות מכסים בציר העוף ומביאים לרתיחה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה




מוסיפים את הבשרים המעושנים למרק יחד עם האפונה ומבשלים כשעה על אש קטנה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה



תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

כעבור שעה, שולפים את הנקניקים מהמרק וחותכים אותם לחתיכות קטנות.
מסננים את הירקות המבושלים (האפונה צריכה להיות רכה) מהמרק - שומרים על הנוזל כמובן.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

את הירקות טוחנים למחית ומחזירים חזרה למרק יחד עם הנקניקים החתוכים.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

לאחר שהעסק שוב מגיע לרתיחה, מוסיפים את חתיכות תפוח-האדמה ואת הגריסים ומבשלים 20 דקות נוספות

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

טועמים, מתקנים טיבול (מלח פלפל, אולי קצת מיץ לימון) ומגישים.
במקרה שהרבה נוזלים מתאדים בתהליך הבישול, אל תפחדו להוסיף מים או ציר נוסף (כמה שנדרש)
בתאבון!

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
_____________________________________
"אין זו סבלנות לשאת את שאתה יכול לשאת בסבלנות. סבלנות היא לשאת את שאינך יכול לשאת."


נערך לאחרונה ע"י hagar_krispin בתאריך 04-02-2011 בשעה 19:47. סיבה: בהסכמת הכותב - טעות ברכיב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:47

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר