לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 06-03-2011, 11:12
  shlomz shlomz אינו מחובר  
מנהל פורום מילואים (במיל.)
 
חבר מתאריך: 21.08.06
הודעות: 4,003
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shlomz שמתחילה ב "לחמניות קוטג'... יאמי!"

I thought you'd never ask
ציטוט:

המצרכים
  • 600 גרם קמח חלה (או קמח לחם לבן)
  • 120 גרם גבינת קוטג' 9%
  • כף דבש
  • כפית שמרים יבשים
  • כפית מלח
  • 20 גרם חמאה רכה
  • 275 מ"ל חלב, בטמפרטורת החדר

הוראות הכנה
מנפים את הקמח לקערת מערבל. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב, עד לפיזור אחיד שלו בקמח. מוסיפים את השמרים ומערבבים שנית.
שופכים את החלב ומערבבים ליצירת עיזה. מוסיפים את הקוטג' ואת הדבש ומתחילים ללוש. תוך כדי לישה, מוסיפים חתיכות קטנות מהחמאה, עד להטמעתה המלאה בבצק. לשים במשך כעשר דקות, עד שהבצק נפרד מדפנות הקערה, אבל עדיין לא "מטפס" על וו הלישה.
שימו לב! הבצק אמור להיות דביק מאוד וקשה לעיבוד.

משמנים בעזרת מעט חמאה קערה גדולה. מעבירים לתוכה את הבצק ומכסים בניילון נצמד. מניחים לתפיחה ראשונה, במשך כשעתיים, עד שהבצק מכפיל את נפחו. בתום התפיחה, הבצק יהיה תפוח מאוד ונוח יותר לעיבוד.
מקמחים את משטח העבודה ומניחים עליו את הבצק. בעזרת חותך בצק או סכין גדולה, חוצים את הבצק לשני חלקים שווים. חוצים כל חתיכת בצק שוב ושוב, עד שמתקבלות שש עשרה (16) פיסות בצק שוות, פחות או יותר, בגודלן.
לוקחים כל פיסת בצק ו"צובטים" אותה בתחתיתה, כך שיווצר כדור בצק הדוק. מניחים את כדורי הבצק על מרדה או תבנית המכוסה בנייר אפייה ומכסים אותם במגבת מטבח לחה.

מניחים את כדורי הבצק לתפיחה שנייה, במשך כשעה, עד שהם מכפילים את נפחם.

במהלך התפיחה השנייה, מחממים תנור שבו אבן אפייה לחום המרבי ומניחים תבנית ריקה בתחתית התנור. ממש לפני הכנסת הבצק לתנור, שופכים כוס מים קרים על התבנית הריקה, ליצירת אדים בחלל התנור. מכניסים את הבצק לתנור ומנמיכים את התנור לטמפרטורה של 190 מעלות.
אופים את הלחמניות במשך כעשרים דקות עד חצי שעה. הלחמניות מוכנות כשהן בעלות צבע חום-זהוב.

מוציאים את הלחמניות מהתנור (בזהירות!) ומצננים על רשת, במשך כרבע שעה.

בתיאבון!


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.baking.co.il/images/bread_44_cottage_large02.jpg]


_____________________________________
על מג"דים אין שירים, רק כתובות בשירותים.

http://www.baking.co.il

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:39

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר