לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-05-2011, 12:32
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי FRESHMAKER שמתחילה ב "זה היה נאום אנטישמי פרו ערבי..."

אתה חי בסרט וזו בערך התגובה הכי חריפה שלי בפורום "סקופים וחדשות" עד לרגע זה.
הוא דיבר על זה שלישראל זכות להגן על עצמה, שישראל היא מדינת הלאום היהודי, שמדינה פלסטינית תהיה מפורזת, שהפלסטינים מחנכים את ילדיהם לשנוא את הישראלים ועוד.

אתה פשוט אובססיבי בשנאה שלך כלפי האיש. אני לא מסכים עם חלק גדול מהדברים שהוא אומר לפעמים אבל הוא לא שונא יהודים ולא "פרו ערבי באופן מובהק". יש לו רצון אמיתי (ותמים) שמערכת היחסים בין ארה"ב למדינות המוסלמיות תעלה על פסים חדשים שזו שאיפה לגיטימית בהתחשב בזה שיש אוקיינוס מוסלמי שעוין את ארה"ב.

לתחושתי, הוא לא מקדם דיאלוג עם העולם המוסלמי באופן שמאיים על מערכת היחסים הישראלית-אמריקאית. הסיוע הביטחוני נמשך, הסיוע באו"ם נמשך וארה"ב בראשותו עדיין תומכת גדולה של ישראל.

הבעיה של ישראלים עם אובמה היא העובדה שביחס שלו לישראל לא קיים גם מימד רגשי. הוא מסתכל על הדברים בצורה די טכנית ואני מעריך את הכנות שלו כשהוא אומר, למשל, שהסכסוך הישראלי-פלסטיני טוחן מים כבר המון זמן כשלכולם ברור איך הסיום אמור להיראות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-05-2011, 12:57
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "גם הסיוע הבטחוני וגם הסיוע..."

שיהיה ברור, אני לא תומך נלהב של אובמה (למרות שאני חושב שהוא בן אדם אינטליגנטי ומעריך את המוכנות שלו לפעול בדרכים לא קונפורמיות שלא נוסו בעבר) כי גם לי מפריע שהיחס שלו לישראל מאוד צונן ולפעמים זה נראה (כמו ההסכמה עם ההתעקשות הפלסטינית על ההקפאה בהתנחלויות כתנאי לפתיחת שיחות) שהוא רוצה לקדם עניינים תוך ציפייה מישראל לבצע ויתורים חסרי תקדים.

אני מסכים עם הרעיון שיכול להיות שאילולא הייתה ישראל זוכה לתמיכה ואהדה בקרב הציבור והקונגרס אז היחס שלו לישראל היה יכול להיות קשה יותר.

נערך לאחרונה ע"י צ'נדלר בינג בתאריך 20-05-2011 בשעה 13:08.
ישן 22-05-2011, 16:59
  Mamor Mamor אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.02.11
ישראל שייכת ליהודים עוד לפני שכול הערבים הגיעו לפה
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "[font=Verdana]להעביר חדר אחד..."

כך כתוב בתורה, ואם אתה לא מאמין בתורה יש מספיק הוכחות לכך שישראל אז ומתמיד הייתה של היהודים, ועזוב את זה שיש ספר שנכתב לפני אלפי שנה אשר כתוב בו שישראל שייכת ליהודים, עזוב הכול חוץ מדבר אחד - מתי הערבים שלטו פה? "שהגענו" לפה בעליה הראשונה והשניה ועוד קודם לא היה פה שום שליטים ערבים, השליטה הייתה מוחזקת בידי העותמאנים לאחר תקופת העותמאנים הבריטים שלטו פה

ממתי ישראל (ולא נלך רחוק אלא רק במאות הקרובות) הייתה שייכת לערבים? היה להם פה אוכולסיה יחסית גדולה, אך זה אומר שהיו בעלי הבית? אני לא צריך להרחיק איתך אפילו אלפי שנה כדי להוכיח לך שישראל לא שייכת להם
גם שאתה משכיר דירה למשפחה בת 20 נפשות זה לא אומר שבגלל שהם רוב אז הדירה שייכת להם,סך הכול עדין הדירה רשומה על שמך גם כשיהיו שם מיליוני איש בדירה.

אבל עזוב גם את זה, אם אתה כזה יפה נפש מדוע אתה לא הולך וצועק לכול העולם שיפיסיקו את הכיבוש שלהם? הרי אין בהיסטוריה האנושית שטח אשר לא נכבש ונכבש עשרות פעמים על ידי עמים אחרים

גם כאלו שהגיעו ראשונים נכבשו בידי המשניים, אז מדוע אתה יודע לצעוק פה ולא צועק על כול העמים בעולם אשר כבשו שטח לא להם?

אז אגיד לך דבר כזה, השטח שייך לך כול עוד אתה יכול להחזיק בו - אם אינך יכול להחזיק בו שטח זה אינו שלך וכך זה התגלגל מבריאת האדם, אז חסוך ממני את הקישקוש היפה נפש שלך

לצעוק "כיבוש" "טבח" "זכויות אדם" "התעללות" זה נשמע יפה, אך אדוני היקר כול מה שאתה מכיר נוצר מזה, נוצר מאלימות ומכוח ולא משום דיבורים

רוצה לשנות את העולם? אז קדימה, רק אל תתחיל את הזיוני מוח האלו בישראל, יש מספיק ווגאר'ס גם בלי יפי נפש כמוך... אחי היקר.

נערך לאחרונה ע"י Mamor בתאריך 22-05-2011 בשעה 17:08.
ישן 23-05-2011, 06:00
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אז כתוב בתורה שנכתבה ע"י יהודים
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי Mamor שמתחילה ב "ישראל שייכת ליהודים עוד לפני שכול הערבים הגיעו לפה"

אבל העובדות הן ששליטה יהודית/ישראלית על ארץ ישראל בהיקפים שונים, היתה לפרק קצר יחסית להסטוריה של ארץ ישראל.

ארץ ישראל כארץ מעבר, גם של אברהם בניו ובני בניו, עברה מיד ליד במהלך ההיסטוריה - מי לא שלט עליה ?

גם הערבים שלטו עליה במהלך ההיסטוריה ו"ממשיכיהם" המוסלמים העותמניים.
אכן כשהגענו לכאן עם חידוש ההתיישבות בארץ לא היה כאן שלטון ערבי אבל היתה נוכחות ערבית וישובים ערביים צצו חגשות לבקרים לפני ובמהלך ההתיישבות היהודית.
ערב מלחמת נעצמאות הישוב הערבי היה גדול משמעותית מהישוב היהודי שהיה קיים בארץ באותה עת.

מאחר ולא היית בעל הבית גם לא השכרת את דירתך - הבעלות היא משותפת ואנחנו הצלחנו ל"השתלט" על מרביתה.

אינני הולך וצועק לכול העולם שיפיסיקו את הכיבוש שלהם - מאחר ו"עניי עירי/ארצי קודמים". עיניני הוא בהשגת רגיעה בתוך מדינת ישראל ובהבטחת קיומה ככזאת.

כמה שאתה צודק, שמה שקובע היא היכולת לשמר את השטח בידיך. אכן, השטח שייך לנו כול עוד אנחנו מסוגלים להחזיק בו. לדעתי לא נוכל להחזיק בכל השטח לאורך ימים ומה שעשוי לקרות, שנפסיד גם את מה שאנחנו יכולים לשמר. אינני כותב מנקודת מבטו של "יפה נפש", למרות שאינני מתבייש להחשב ככזה. אני כותב מתוך חרדה לגורלה של מדינת ישראל המובלת כיום ע"י ממשלה ללא חזון וללא ראיה את המציאות המרה.

באשר לכנויי הגנאי ככוח שכנוע שלך - לא אתייחס אליהם.
ישן 20-05-2011, 22:21
  hwarang hwarang אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.05
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי BingoX שמתחילה ב "אני שואל את יושבי הפורם פה..."

אני חושב שאם היה מובטח לישראל שהערבים יכבדו הסכם שכזה ויעמדו בו מבלי סתם לחתום פיקטיבית על מסמך- אז ישראל הייתה חותמת גם היא.

אבל איזה סיבה יש לנו להאמין לערבים אחרי שנים של שקרים, ולמה לעזאזל שנבטח בארגוני טרור חסרי מוסר?
ברור שאם נחתום על הסכם שלום שכזה, הממשלה תשלח כוחות ביטחון שיפנו משם את המתנחלים בכל מחיר, אבל הערבים- איך נדע שהם יכבדו ההסכם ויתפנו?
איך נדע שהערבים הפסיקו להיות חמדנים? כרגע הם מדברים על להעיף את כל היהודים לים ולקחת גם את ת"א לעצמם, מה ישנה פתאום את דעתם?

פעם אחת יותר מידי בהיסטוריה היהודים היו יותר מידי תמימים וכולנו זוכרים איך זה נגמר, פשוט אי אפשר לסמוך על הערבים שיכבדו הסכם כלשהו כל עוד האיסלאם הקיצוני עומד בראשם.
ישן 21-05-2011, 05:48

בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "אני חושב שאם היה מובטח לישראל..."

1. איזה סיבה יש לנו להאמין לערבים? בדיוק מאותה הסיבה שהערבים אמורים להאמין לנו.
2. גם הם חונכו וגדלו על בסיס של חוסר אמון מוחלט.
3. בהחלט שאין לשים מבטחינו בארגוני טרור ואין כל כווונה כזאת.
4. אין כל צורך ואסור להקים מדינה "נקיה מיהודים". כל מי שגר בשטחי המדינה הפלסטינאית זכותו לבחור להמשיך לחיות שמה. המדינה חייבת לסייע לכל מי שחפץ להתפנות ולחזור אל תוך גבולות הקבע של מדינת ישראל.
5. אבל הערבים- איך נדע שהם יכבדו ההסכם ? הזמן הוא שיוכיח. כמו כן הליך ישומו של ההסכם, בשלבים. שמעבר לכל שלב יעשה אך ורק לאחר שימולאו מלוא התנאים של השלב שקדם לו.
6. הערבים אינם חמדנים יותר מאתנו. גם אצלנו בממשלה, בכנסת ובציבור הרחב, יש הטוענים שיש להעיף את כל הערבים אל מעבר לנהר ולקחת גם את חברון, שכם, יריחו, גנין וכו'. מה ישנה פתאום את דעתם?
7. כל עוד חוסר האמון הוא תהומי - נשאר "תקועים". תקיעה זו היא בעוכרינו ועשויה להביא לכליונינו.

ישן 21-05-2011, 09:07
צלמית המשתמש של deltaforce
  deltaforce deltaforce אינו מחובר  
מנהל פורום מתגייסים

חבר מתאריך: 15.06.07
שלח הודעה דרך MSN אל deltaforce
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "[indent]1. איזה סיבה יש לנו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה

3. בהחלט שאין לשים מבטחינו בארגוני טרור ואין כל כווונה כזאת. גם הפתח הוא ארגון טרור
4. אין כל צורך ואסור להקים מדינה "נקיה מיהודים". כל מי שגר בשטחי המדינה הפלסטינאית זכותו לבחור להמשיך לחיות שמה. המדינה חייבת לסייע לכל מי שחפץ להתפנות ולחזור אל תוך גבולות הקבע של מדינת ישראל.אה? ואם כולם ירצו? למה שתיהיה להם הזכות הזאת?
5. אבל הערבים- איך נדע שהם יכבדו ההסכם ? הזמן הוא שיוכיח. כמו כן הליך ישומו של ההסכם, בשלבים. שמעבר לכל שלב יעשה אך ורק לאחר שימולאו מלוא התנאים של השלב שקדם לו.אתה חושב שאפשר לסמוך על הזמן? אפשר לסמוך רק על מעשים..
6. הערבים אינם חמדנים יותר מאתנו. גם אצלנו בממשלה, בכנסת ובציבור הרחב, יש הטוענים שיש להעיף את כל הערבים אל מעבר לנהר ולקחת גם את חברון, שכם, יריחו, גנין וכו'. מה ישנה פתאום את דעתם?שום דבר, רק שאנו היינו שם לפניהם, ושלהם יש מקום ללכת אליו-ירדן
7. כל עוד חוסר האמון הוא תהומי - נשאר "תקועים". תקיעה זו היא בעוכרינו ועשויה להביא לכליונינו.לעשות הסכם עם ארגון רצחני שלא מכיר בזכות הקיום ה-בסיסית- שלי ושלך(בניגוד לנו שאנו מכירים בזכות הקיום שלהם) עשוי להביא לכליונינו..

ישן 21-05-2011, 09:24

בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי deltaforce שמתחילה ב "[QUOTE=ישראל היפה][indent]1...."

1. גם הפתח הוא ארגון טרור === אכן הוא היה כזה והיום שינה את דרכו
2. אה? ואם כולם ירצו? למה שתיהיה להם הזכות הזאת? ==== בדיוק מאותה הזכות שערבים פלסטינאים הם אזרחי מדינת ישראל. אסור להסכים למדינה נקיה מיהודים.
3.אתה חושב שאפשר לסמוך על הזמן? אפשר לסמוך רק על מעשים..==== ברור שהמעשים יבחנו עם הזמן.
4. שום דבר, רק שאנו היינו שם לפניהם, ושלהם יש מקום ללכת אליו-ירדן ===== נכון שיהודים כוננו לפרק זמן מסויים מדינות יהודיות/ישראליות לפני תקופת האיסלם. אבל זה עדין אינו מונע זכויות גם מאחרים שחיו/שלטו במידה מסויימת על/ב ארץ ישראל.
תראה כיצד מדינות ערב מתייחסות לפליטים הפלסטינאים ותבין שאין להם לאן ללכת. בכלל מה עשתה לך ירדן, שאתה מעניש אותה. את האופציה הירדנית דחינו במו ידינו.
5. לעשות הסכם עם ארגון רצחני שלא מכיר בזכות הקיום ה-בסיסית- שלי ושלך(בניגוד לנו שאנו מכירים בזכות הקיום שלהם) עשוי להביא לכליונינו..
==== אתה צודק בהחלט ללא הכרה הדדית לא יהיה כל הסכם.

ישן 22-05-2011, 18:01
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
הערבים אמורים להאמין לנו? הערבים לא רוצים אותנו פה אז שהם יאמינו לנו?
בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "[indent]1. איזה סיבה יש לנו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל היפה

ולמה שאנחנו נאמין להם אם הם לא רוצים אותנו פה? הם רוצים לזרוק אותנו לים...

לא הם חונכו שאנחנו מקור הצרות של העולם ואנחנו כובש ושאין לנו זכויות על הארץ הזו ושהם אדוני הארץ.. יחי ההבדל הקטן

3. בהחלט שאין לשים מבטחינו בארגוני טרור ואין כל כווונה כזאת.

אני שמח שהגעת למסקנה הזו.. אני אשמח יותר כשתגיע למסקנה שאין הבדל בין חמאס לאבו מאזן
4. אין כל צורך ואסור להקים מדינה "נקיה מיהודים". כל מי שגר בשטחי המדינה הפלסטינאית זכותו לבחור להמשיך לחיות שמה. המדינה חייבת לסייע לכל מי שחפץ להתפנות ולחזור אל תוך גבולות הקבע של מדינת ישראל.

מי שישהה שם יירצח..

5. אבל הערבים- איך נדע שהם יכבדו ההסכם ? הזמן הוא שיוכיח. כמו כן הליך ישומו של ההסכם, בשלבים. שמעבר לכל שלב יעשה אך ורק לאחר שימולאו מלוא התנאים של השלב שקדם לו.

אין לי מה להסתמך על הזמן.. אני כבר מכיר ויודע עם מי יש עסק ולכן שולל מראש כל דבר שיוביל לאבדון של מדינתי
6. הערבים אינם חמדנים יותר מאתנו. גם אצלנו בממשלה, בכנסת ובציבור הרחב, יש הטוענים שיש להעיף את כל הערבים אל מעבר לנהר ולקחת גם את חברון, שכם, יריחו, גנין וכו'. מה ישנה פתאום את דעתם?

הם חמדנים כי הם בשטח לא שלהם שלא היה לא עכשיו ולא יהיה לעולם!

7. כל עוד חוסר האמון הוא תהומי - נשאר "תקועים". תקיעה זו היא בעוכרינו ועשויה להביא לכליונינו.

זה הם אמשים.. זה הם שרוצים אותנו בים.. זה לא חוסר האמון התהומי זה האמון התהומי שלך בפיסות נייר ובדת פנאטית..

ישן 21-05-2011, 13:38
  hwarang hwarang אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.05
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי BingoX שמתחילה ב "אני די מסכים עם ישראל..."

ישראל כל פעם צריכה להוכיח לערבים ולמערב כי הוא מעוניינת בשלום- ע"י מתן תמריצים ומתנות לערבים כגון שחרור מחבלים עם דם על הידיים מבית הכלא!
נראה לי שבקשות אלה לבד מצד בערבים מוכיחות עם איזה פרטנר אנחנו מחפשים שלום- הם אנשים שמבקשים דרור והלל לרוצחים בדם קר- כבר עדיף למסור להם את המפתחות לירושלים ות"א ולקפוץ לבד לים מאשר לתת להם לעזור לנו לעשות זאת.

שהערבים יתחילו להראות שהם גם רוצים שלום, שיתחילו לתת לנו תמריצים ומתנות!
שיתנתקו מאירגוני הטרור כדי שנוכל לראות שהם רציניים, שיפסיקו מחד לנאום על השמדת ישראל והציונות ומאידך להגיד שהם רוצים שלום.
הערבים מאוד לא עקביים- מה שמעיד על התחסדות ושקרנות.
אם אתה רוצה להגיד לי שבתור אזרח ישראלי שחי פה במדינה אתה מאמין לנאומי השלום של הערבים אז אתה בהחלט עיוור למציאות ידידי.
הגיע הזמן שנקבל גם קצת "מחוות שלום" מן הצד השני, אנחנו הוכחנו להם מספיק.

נערך לאחרונה ע"י hwarang בתאריך 21-05-2011 בשעה 13:46.
ישן 21-05-2011, 10:29
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
הדבר היחיד שאפשר להציע למי שמאיים להחריב אותך, הוא שלטון עצמי.
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי BingoX שמתחילה ב "אני שואל את יושבי הפורם פה..."

או כפי שנתניהו קורא לזה "מדינה מפורזת , בלי שליטה על הגבולות שלה" אני לא משתגע על הכנסת "המדינה " לעניין , אבל מצד שני אין לי גם בעייה שהפלסטינים יקראו לעצמם אימפריה , כל עוד לא יוכלו לאיים צבאית על ישראל.

נשאלת השאלה, מה יהיו הגבולות של אותו שלטון עצמי על מנת שזה לא יוכל לאיים על ישראל? התשובה האמיתית והכנה היא : פחות או יותר מה שיש ברשותם היום. זה תואם את הצדק ההיסטורי ותואם את האפשרויות הבטחוניות ואפילו הגבולות האלה הם אתגר בטחוני לא קטן. ניתן לפנות התנחלויות בודדות כדי "ליישר קווים" מספרן חייב להיות נמוך (הסבר בהמשך) וכדי שלא להגיע למלחמת אזרחים, כדאי שיהיו מוכנים בתים חדשים מבעוד מועד ולא ברמת השרון אלא סמוך למקום בו הם נמצאים היום, מקסימום גבעה או שתיים שמאלה.

למה לא ניתן לחזור לגבולות 67

א. גבולות שלא ניתן להגן עליהם - הדבר מותיר את ישראל עם מותניים צרות של קילומטרים ספורים בין הים לגבול. אם פורצת מלחמה כוללת או אפילו מול 2 מצבאות ערב, הפלסטינאים יוכלו פשוט לקחת את הנשק שלהם ולצעוד אל עבר כפר סבא, תל אביב ושאר ערים חסרות הגנה ולטבוח בכל הבא ליד בשעה שהצבא יהיה עסוק בגבולות בצפון ובדרום

ב. שדה התעופה - ערבי שיושב "על" הקו הירוק , יכול בקלות לטווח במטוסים בעזרת טילי כתף. מעבר לחשש לפיגוע המוני בו ימותו מאות ורק יתן תאבון לארגוני המחבלים לנסות שוב - קיימת גם כאן האפשרות להטיל מצור על ישראל בשעת מלחמה. אם מדינות ערב (בצורתן החדשה) יצליחו במזימתן, גם מי שינסה לברוח מהטבח לא יצליח

ג. העלות הכלכלית - נניח שחוזרים לקווי 67 . מעבר לקו הירוק יש למעלה מחצי מיליון איש. תוכנית ההתנתקות אחראית על עקירתם באופן כושל של 10,000 איש. לא זו בלבד שהתוכנית הטילה על ישראל מעמסה כספית , גרמה למתח פנימי, פגעה בלכידות החברתית ויצרה פליטים בתוך ישראל - אלא שהביאה למהפך חמאסטן בעזה שגם הוא עלה לישראל כספים רבים בהתמודדות צבאית עם המחבלים.

על מנת להבין מה תהיה העלות הכלכלית של תוכנית חזרה לקווי 67, צריך להבין שתוכנית כזו גוררת גירוש של פי 600 פליטים יהודים ולכן תצטרך להכפיל את העלויות של התוכנית הקודמת ב - 600 . זאת עוד הערכת -חסר, כי תוכנית שכזו תביא בודאות גבוהה למלחמת אזרחים שתחזיר את ישראל לעידן האבן, או למצער - לעידן האבא אבן. והפלסטינאים צפוים לנצל את ההזדמנות ולהיות מעמסה בטחונית גדולה ממה שהם היום.

במילים אחרות תוכנית חזרה לקווי 67 תעלה לישראל סכום אגדי - אולי מאות מיליארדים ותהפוך אותה למדינת עולם שלישי.

* חלק מהסעיפים לעיל הופיעו בתוכניתו של גלן בק , העוסקת בקווי 67, כחלק מסדרה שנועדה להביא תומכי ישראל להפגנה בירושלים.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:50

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר