לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 04-08-2011, 12:18
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.05.06
הודעות: 13,563
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hagar_krispin שמתחילה ב "מתכוני בטטה"

אני יודעת שאלה דברי כפירה, אבל אני ממש לא מחובבי הבטטה. עם זאת ולמרות זאת, יש לי מתכון למרק כתום נפלא:
חומרים:3-5 בטטות (תלוי בגודל)
בצל בינוני
כרשה
תפ"א
ציר עוף או ירקות (אפשר גם מים אבל יוצא פחות טעים)
שמנת מתוקה 10% או קרם קוקוס
טימין
מעט כמון
מלח ופלפל

קוצצים בצל וכרשה ומטגנים קלות במעט חמאה או שמן זית. מקלפים תפ"א ובטטות וחותכים לקוביות.
מוסיפים לבצל והכרשה, מוסיפים ציר , גבעול טימין ומעט כמון ומבשלים עד שהכל רך מאד ומוציאים את
גבעול הטימין. טוחנים למרק חלק, מוסיפים שמנת/קוקוס ומבשלים כחמש דקות נוספות. מתקנים תיבול
ומגישים...
_____________________________________

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #8  
ישן 08-08-2011, 14:02
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
גראטן תפו"א ובטטה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hagar_krispin שמתחילה ב "מתכוני בטטה"

תהנו אני נהנתי מכל ביס!


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.krispina.com/wp-content/uploads/2011/08/487.jpg]


רכיבים:
4-5 תפו"א בינוניים
1 בטטה גדולה
1 קוביית בזיליקום
4 שיני שום כתושות
1/4 כפית אגוז מוסקט
מלח
3 מיכלי שמנת לבישול
בערך 50 -100 גרם גבינה צהובה

אופן הכנה:
לקלוף ולפרוס את תפו"א והבטטה לפרוסות דקיקות בעובי 2 מ"מ – במנדולינה זה ממש נח
לסדר בתבנית שכבה של פרוסות תפו"א ומעל שכבה של פרוסות בטטה וכן הלאה
יצאו לכם בין 4 ל-5 שכבות.
בקערה לשים את השום הכתוש, אגוז המוסקט, מלח ולפורר את קוביית הביזליקים
להוסיף לקערה 1 מיכל שמנת לבישול ולהכניס למיקרו לחימום קל על מנת שהרכיבים
יתערבבו היטב, להוסיף לקערה את 2 מיכלי השמנת לבישול הנותרים ולערבב.

לשפוך את השמנת על שכבות תפו"א והבטטה כך שהכל יתכסה – להדק מעט עם היד.
לכסות בנייר אלומיניום/ נייר אפייה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך כשעה וחצי
הורידו את הכיסוי פזרו מעל גבינה צהובה והחזירו לתנור להשחמה.

אפשר להכין בתבנית עגולה בקוטר 26 ואפשר במלבן כמו שאני הכנתי (כדאי בתבנית פיירקס)


אצלי באתר - http://www.krispina.com/1908-5811.html

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.krispina.com/wp-content/uploads/2011/08/485.jpg]
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:18

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר