לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 20-08-2011, 18:58
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ
 
חבר מתאריך: 09.03.04
הודעות: 27,735
מידע מסעדת "אבו אל עבד" יפו, או - "למה לפעמים עדיף שחומוסייה תישאר חומוסייה"......

שוב מתקרב לו סוף שבוע, שוב מתחילים לחשוב "איפה נאכל בשבת?"....
כן, אין זה סוד שמשפחת לבני מזה זמן מחפשת מקום טוב לאכול בו את ארוחת הצהרים של שבת...
היתה לנו "מסעדת פאול" ביפו שנסגרה...
יש את "הזקן והים" (ביקורת בקרוב), שמדי פעם אנו פוקדים, אבל ההמולה והכמות האדירה של הסלטים, הפיתות והאוכל בכלל, לא תמיד מתאימים....
בקיצר, מחפשים מקום די קבוע, שאפשר יהיה "להתביית" עליו כמעט מדי שבת ושכמובן...יתאים לצרכינו שזה אומר, לא רחוק, חנייה קרובה, בלי יותר מדי רעש/המולה או במילים אחרות שלא ידמה לחדר אוכל של מפעל או קייטנה, לא "מפונפן" מדי, יקר מדי ו...מתוחכם מדי.....
בקיצר, מקום עממי פלוס ונעים.....

והנה, ממש השבוע, פורסמה באחד העיתונים הידיעה הבאה:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

וואלה?..
מעניין !....

בדיקה קצרה ב"גוגל" העלתה שלל מאמרים וכתבות שמהם למדתי כי המסעדה הזו התחילה את דרכה כחומוסייה, החומוס שמוגש בה נחשב למצויין, יש בתפריט מספר מצומצם יחסית של מנות מעניינות ומומלצות ו...יש מרק "לבן" מופלא שלמרות (ואולי "דווקא") בגלל שלא ממש הצלחתי להבין על מה הוא מבוסס החלטתי שאני חייב לטעום !.....

אז מזמינים מקום לשבת בצהרים (שעה רבע לאחת, שבעה אנשים).

נסיעה על רחוב יפת מצפון לדרום, חולפים את הפניה ימינה לרחוב שערי ניקנור, חולפים את "חומוס אסלי" משמאל וממש על פינת הרחובות יפת הסלסלה (יפת 92) ממוקמת לה המסעדה:


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


שבת בצהרים...למרות שמציאת חנייה על רחוב יפת ובסמוך למסעדה אינה פעולה פשוטה התמזל מזלינו ומצאנו !...
מחנים, הליכה קצרה ואנחנו בפנים...
החלל הפנימי מעוצב בפשטות, בלי יותר מדי קשקושים וקישוטים....
"מסעדה נטו" כמו שעוד לא מעט מסעדות מזרחיות נראות...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


אנו מתישבים ליד השולחן, מול כל אחד מאיתנו מונח לו תפריט נייר ענייני ומפורט שעיון קצר בו מלמד כי במקום מוגשות למעשה "חבילות" של ארוחות עסקיות...
הבעייה היא שעבור מי שמורגל במסעדות מזרחיות על תפריטיהן הסטנדרטיים, תפריט שכזה הוא קצת מבלבל ולא ממש ברור....

לשיפוטכם:


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


עם העסקיות אפשר להתמודד, זה תמציתי וברור למדי...
הבעייה מתחילה עם המנות המיוחדות כביכל אשר מופיעות בצידו השני של התפריט...
היו לנו לא מעט שאלות...
אבל מה קורה?..
את מי שואלים?
את המלצר כמובן...
אלא ש........"ננטשנו".....

מסתמן שעל ההגשה והשירות אמונים שני מלצרים שלא ממש עומדים בקצב...
משהו משתבש בין הלחץ של ההזמנות והבקשות לטיב השירות, סוג של חוסר איזון שכזה....
כשהגיע אלינו סוף סוף המלצר הוא כבר היה מוכן לרשום את ההזמנה בה בשעה שלנו יש כמה וכמה שאלות לגבי התפריט...
על פניו נראה שהעניין לא ממש מסתדר לו מה שהביא לכך שהתשובות שקיבלנו היו קצרות, ענייניות ולעיתים אף נוצר הרושם של יחס בסגנון של "מה אתם עכשיו מבלבלים לי את השכל עם השאלות שלכם".....
נו, ומה לעשות ש"מסחאן" זו לא ממש מנה שאני מכיר (מה זה לעזאזל "מי עוף"? ומהו אותו "מתכון יפואי עתיק" עליו מבוסס ה"חריימה")?... מי ישלים לי את הנתונים הללו?
ו"מרק הלבן"?.. מה יהיה עליו?..
לשאלתי מה זה "מרק הלבן" הידוע נעניתי בתשובה בסגנון של "מרק לבן", וואלה, אנשים באים לכאן רק בשביל זה "!... מה אני אמור להבין מזה?...
נו ברצינות?..
רב הנסתר על הגלוי.

הייתי מצפה ממלצר שמייצג בסופו של דבר את המקום בו הוא עובד, ליחס קצת יותר אפעס.... מתחשב ואדיב (?).....
נו טוב...זה עוד ממשיך.....

תופעות נוספות שמאוד הטרידו את כולנו כבר בשלבים הללו היו הרעש!
מעבר לכך שהחלל הקטן יחסית של המסעדה מאכלס לא מעט סועדים (חלקם עם ילדיהם וזה בסדר), שמתי לב לכך שהתקשורת בין המלצרים לבינם, בין המלצרים לבין הילד הנחמד שעוסק שם בפינוי צלחות והנחת תפריטים ובין כולם לבין המטבח מתבסס לא אחת על..... צעקות....
בקיצר, רעש ובליל דיבורים מצד הסועדים, צווחות מדי פעם של ילד משועמם בקול רם בגובה האזנים בשילוב של פקודות וקריאות של המלצרים מעל הראש... וואלה, קצת יותר מדי לטעמי.
בעיה נוספת באה לידי ביטוי בריח הטיגון/בישול/צלייה ובקיצר... ריח של עשן הבישולים שמערכת האוורור של המסעדה לא ממש הצליחה לנקז החוצה מה שמבטיח שחולצתי אשר רק יצאה הבוקר מהארון תעשה את דרכה מיד למכונת הכביסה (טוב ששיער לא ממש יש לי)....
בעיה שלישית שהיא יותר בגדר של מטרד היא שאנשים אשר לא הזמינו מקום וחפצים לסעוד נעמדים בתוך המסעדה ממש בסמוך לשולחנות הסועדים שקרובים לפתח, חלקם נועצים עיניים, חלקם עם ילדים שמשתעממים וחלקם ..."סתם עומדים לי על הראש"... לא נעים !

זה השלב בו אני אומר, לא נורא, העיקר שהאוכל יהיה טוב ושנהיה מרוצים לפחות ממנו...

אז היות ובגדול הצלחנו להבין מה הרעיון ובגדול, המלצר ממש כבר מיהר....
הזמנו...


הזמנו שתי צלחות חומוס לכל השולחן (שהרי שמענו שהחומוס של "אבו אל עבד" מצויין), הזמנו צלחת צ'יפס, הזמנו צלחת פלאפל וכמנות עיקריות הוזמנו:

2 מנות של קלמארי מטוגן (יש גם ברוטב חמאה ושום).
1 מנת שיפודי אנטריקוט.
2 מנות שיפודי פרגיות.
1 מנת "חריימה יפואית" שלשאלתי מבוססת על דג בס.
1 מנת שניצל (מה לעשות, יש גם ילדים).....
וכמובן.... מנה של "מרק לבן" (שעד שלב זה עדיין לא ממש הבנתי מהו).....

פרט לכל האמור לעיל הסתמכנו כמובן גם על ה "12 סלטים לסועד" ועוד "4/6/8 סוגי סלטים לסועד"
כפי שלפחות מצוין בתפריט בסמוך לכל מנה עסקית...

חולפות כמה דקות ולשולחן מתחילים להגיע הסלטים ומנות הפתיחה...
סלט גזר שנראה לא רע (לא טעמתי ממנו), מטבל חריף שהיה לא רע, סלט טורקי מצויין שמה שבלט בו היה השימוש בבצל קצוץ טרי (והרבה ממנו), סלט חציל בטחינה שלטעמי היה מצוין גם הוא ולדעת חלק מהסועדים היה "בסדר", סלט כרוב עם גזר חמצמץ שהיה טעים, סלט כרוב סגול סתמי, סלט קולורבי ושמיר מצויין וכן מספר סלטים נוספים...
כולם על גבי צלוחית סטנדרטיות כפי שמוכר במרבית המסעדות המזרחיות (וכאן גם התגלתה תופעה חדשה ומעניינת שאליה מיד אתיחס) :


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


סלט החצילים בטחינה שהיה טעים:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה



המטבל החריף (וזהירות, הוא באמת כזה)!...
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה



הסלט הטורקי המצוין:
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


מעניין....
בשלב בו החלה "הזרמת" צלוחיות הסלטים ומנות הפתיחה לשולחנינו קלטתי שמלצרינו נוטה להניח את כל המנות בסמוך לקצה השולחן הקרוב אליו (שזה ממש לידי) תוך כדי מתן הנחייה "תעבירו, תעבירו את זה הלאה" !... משל היה מעל השולחן תווך אווירי שלתוכו נאסר על ידו של המלצר לחדור...
מעניין...לראשונה אני סועד במסעדה בה המלצר מפעיל אותי....



לאחר מספר דקות הגיעו גם צלוחית הפלאפל שהיתה גדושה בכדורי פלאפל שרק על פי המראה החיצוני ניתן היה להסיק כי הם טריים וסיימו ממש הרגע את תהליך הכנתם, החומוס וצלחת הצ'יפס.



החומוס:

מה אומר...
החומוס שלו כה חיכינו התגלה כחומוס טעים בהחלט המוגש בנדיבות כשעליו מפוזרת פפריקה אדומה ופטרוזיליה קצוצה ובמרכז המנה שמן זית כמקובל...
כאמור, חומוס טעים ומן הסוג ה"מוצק" יחסית....

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


הפלאפל:

כדורי הפלאפל התגלו כטעימים להפליא!...
קריספיים מבחוץ, רכים ונימוחים מבפנים, טריים וחמים עם ניחוח וטעם נכר של כוסברה (שאישית אני מאוד אוהב)...
פלאפל נהדר !

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


הצ'יפס:

וכאן באה נפילה הגדולה....
אוי הצ'יפס הצ'יפס...
מצד אחד נראה כי מדובר היה בצ'יפס שהוכן מתפוחי אדמה "אמיתיים" ולא מן הסוג התעשייתי הקפוא אבל מאידך, נראה שאת שבבי תפוחי האדמה הללו הכניסו לשמן ורק אז הדליקו את האש....
מדובר היה בצ'יפס שהוא בגדר "שבבי תפוחי אדמה מחוממים בשמן", סמרטוטי משהו, לא פריך ולא טעים !

הנה, תשפטו בעצמיכם:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


חבל מאוד.


והנה הוא בא !!!...
הנה מגיע מרק ה"לבן" !...
אינני יודע מה בדיוק הוא מכיל ועל מה הוא מבוסס אך מה שהגיע נראה לי ממבט ראשון מאוד מאוד דומה במראה ובניחוח למרק השקמבה הבולגרי (מרק קיבת פרה נפלא המהווה מעין "מבחן כניסה" למטבח הבולגרי)...
ומסתבר שגם הטעם.....
טעמו של המרק היה חמצמץ עדין ומרקמו מלא כמו מוקרם...
בסך הכל, מרק טעים ובהחלט ומיוחד !


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ואז קרה דבר נורא שמבחינתי הוא בגדר אסון...קטסטרופה!....
בעודי נהנה ממנת המרק כבה האור במסעדה שזה לא נורא אולם מבשר על כך שגם המזגן שבק!...
ריבונו של עולם!
דווקא עכשיו?
באמצע המרק ?...
הבנו שכנראה עקב העומס קרסה מערכת החשמל של המסעדה (או בפי מלצרינו "וואלה, הלך החשמל").....
ואני מתחיל לנטוף....
ולנטוף...
חםםםםם לייייייי !......

ומסתבר גם שלתקלה מן הסתם יש גם השפעה על המטבח.....


הדלת הראשית (לכיוון רחוב יפת) נפתחה לרווחה, חלונות נפתחו.... לא ממש עוזר....
לפחות ריח הבישול והטיגון קצת התפוגג....
ואז...
שנים שדודתי מסתובבת בתיקה עם האביזר הזה שתמיד מעלה חיוך למראהו...
והנה עכשיו...כולנו מקנאים בה....


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


והנה מגיעות העיקריות.....
חלקן הגיע על גבי צלחות חדשות כשהקודמות לא פונו עדיין מהשולחן וחלקן על גבי צלחות משל עצמן, האם חוסכים כאן במים?... האם מדיח הכלים שבק גם הוא?... לא נדע....


מנת השניצל בליווי צ'יפס:

נתח השניצל נראה לא רע גם במראהו וגם מבחינת גדלו, הצ'יפס הוא אותו צ'יפס שתואר לעיל.
לדברי מזמינת המנה (וטועמת נוספת) מדובר בשניצל סביר, לא יותר שהיה, כמו הצ'יפס, מפוצץ בשמן שלא נספג .


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


שיפודי הפרגיות:

פרט למזמיני המנות היו עוד שניים שטעמו את שיפודי הפרגיות (ביניהם אני), חוות הדעת נעה מ"לא משהו" ל "לא טעים", לטעמי הם סבלו מצליית יתר מה שהביא לאיבוד העסיסיות של הבשר (שהרי עסיסיות הינה אחד ממאפייני ה"פרגיות") והתיבול עצמו היה מפוספס....

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה



"חריימה יפואית":

המנה מוגשת בקערת מתכת מאסיבית ולוהטת בדומה לאופן הגשת שקשוקה, על פניו ניכר היה כי הדג טובל כולו ברוטב בעל גוון הנוטה לכתמתם ולא אדום כפי שמוכר יותר...
נו טוב, אולי זה הרעיון ב"חריימה יפואית"?
שהרי המלצר לא ממש ידע להסביר לנו מהי...
והטעם?
טעמו של הרוטב הזכיר חריימה רק בכוסברה שבו, מעבר לכך היה הרוטב אנמי נטול פיקנטיות מכל וכל וזה הרע במיעוטו...
הבעייה היתה בדג עצמו!
הוא פשוט עייף מדי...
ציפיתי שהדג "יתפרק" כפי שדג נוטה להתפרק אך לא....
משהו שם פשוט היה עייף...חיוור מדי...
אולי אופן הבישול?
אולי בגלל סוגו?
לא יודע....
משהו שם פשוט התפספס....


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


שיפודי האנטריקוט:

מנה זו הוזמנה לאחר שלשאלת המזמין בדבר שיפודי כבש נענינו ש"אין היום", מדובר במנה הכוללת שני שיפודים כאשר בפועל הגיע רק אחד מהם...
מה?
למה?
כנראה בגלל בעיית החשמל?...
לא ידוע, אולם נאמר לנו שהשיפוד הבא "כבר מגיע"....
לדברי המזמין מדובר היה בסופו של דבר במנה סתמית למדי, שום דבר מיוחד.....
וכאן המקום גם לציין שהשיפוד השני ש"כבר מגיע" הגיע כשמרביתינו כבר סיימו לאכול ומעניין שלדברי המזמין טעמו היה גם שונה.....
מוזר.

הנה השיפוד ש"כבר מגיע"....
וניתן לשים לב לצלחות ה"די" ריקות שליד.....

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה



ואת הסוף אני משאיר ל.... קלמארי המטוגן!
והדגש כאן הוא בהחלט על ה..."מטוגן"!

מנה אחת הוזמנה על ידי ואילו השניה על ידי ביתי, שנינו "למודי קלמארי" ומכירים היטב את טעמו...
הגיעו שתי מנות שעל פניו נראו בסדר גמור, ציפוי וגוון נאים, כמות יפה, סך הכל עושה רושם לא רע בכלל אלא שעם הטעימה הראשונה הבנו שנינו מה גודל המחדל !
קצת לא נעים לי לומר אך מדובר במנה שבהחלט יכולה להתמודד בקלות על תואר:

"מנת הקלמארי המטוגן הגרועה ביותר שטעמנו" !!!

הטעם - מלוח מדי.
המרקם - שמן! שמן! מלא שמן!......

כל פיסה פשוט ספוגה בשמן !
אז כן, אכלנו, לא סיימנו ובגלל שהיה כל כך חם, מעיק, רועש ...העדפנו כבר לסיים את הארוחה ולא להתחיל להחזיר מנות.....

ושימו לב לתמונות הבאות:


ראשית, מראה המנה עצמה:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


ושימו לב עכשיו....
הנה הצלחת כשהיא מוטה מעט, שימו לב לכמות השמן שמתנקזת ימינה:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


"אגן היקוות השמן" שבצד ימין בצלחת:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


ואם עדיין זה לא שכנע, שימו לב לפיסת הקלמארי שבמרכז ולכמות השמן שהתנקזה ממנה (ולא נגעתי בה כלל, פשוט הנחתי כך את הצלחת מספר דקות)!....

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


רע, רע מאוד !!!

בקיצור, שתי מנות הקלמארי לא סויימו (באחת מהן נותרה כמחצית הכמות), מנת השניצל נותרה בלתי גמורה, צ'יפס רב נותר בצלחות וכל זה כנראה שלא נראה למלצרינו חריג או יוצא דופן בעת פינוי הצלחות בסיום הארוחה.....


בשלב זה, לאחר פינוי חלק גדול של הצלחות וכלי האוכל נשאלנו בדבר ה"קפה והתה"... היות ורק מה שחסר לנו כעת זה משקה חם (המזגן שב לחיים כמה דקות קודם לכן), ויתרנו על הרעיון ולשולחן הוגשה צלחת עליה מני מתיקה מזרחיים ע"ע בקלאווה וכו'...
סביר, לא יותר....

בטרם הגיע החשבון, שמתי פעמי לכוון שירותי המסעדה, מה אומר... בסך הכל נקי אולם במרכז תא השירותים נראה פתח הביוב כשהוא כך:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

אני חייב לציין שלמראה המכסה הפתוח עלו במוחי מספר שאלות רובן ככולן עוסקות בתהייות כגון:
"מי פתח את זה"?
"למה פתחו את זה"?
"למה זה נותר ככה"?
ו... "האם מי שטיפל בצנרת שטף ידיו לאחר מכן ומה בכלל תפקידו במסעדה"?....
תהייות, אתם יודעים......


סך החיוב בגין הארוחה הסתכם ב 500 ש"ח אשר שולמו בכרטיס אשראי.


ולסיכום:

מסעדת אבו אל עבד, יפו...
ארוחה רצופת תקלות החל מחנייה בעיתית, רעש והמולה, המתנת לקוחות בתוך המסעדה, שירות תזזיתי מדי, לא ממש אדיב וחסר סבלנות בעליל ומנות שחלקן (בעיקר מנות הפתיחה והסלטים) טובות מאוד אך חלקן פשוט לא טעימות עד לכדי רמה של גרועות (ע"ע הקלמארי המטוגן) .
את עניין המיזוג אני בוחר שלא להחשיב (מה לעשות, יכול לקרות) אולם אוורור טוב יותר למסעדה בהחלט לא ייחשב כמותרות.....

לומר שנחזור לשם?... אינני יכול.
לומר שעדיף והמקום היה נשאר על תקן חומוסייה?...
בהחלט שכן !
_____________________________________
V soncu bo hosta zapela, hosta in pesem vojna:
Brat moj, ne skrivaj lica, danes je vojna, VOJNA!


נערך לאחרונה ע"י לבני בתאריך 20-08-2011 בשעה 19:26.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 20-08-2011, 20:56
  illi illi אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 07.10.03
הודעות: 2,350
שוב אחת מכתבותיו הנהדרות של לבני.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "מסעדת "אבו אל עבד" יפו, או - "למה לפעמים עדיף שחומוסייה תישאר חומוסייה"......"

אהלן
לבני, מה שמעניין הוא שבחוברת "פנאי פלוס" האחרונה, יש כתבה המשבחת את המסעדה הזו.
אבל איך אומרים, אין כמו מראה עיניים. ואכן מראה המנות מחזק את הגירסה שלך לגבי המסעדה הזו שבאמת בעבר היתה חומוסיה אחת מהטובות ביפו.
הצ'יפס לטעמי לא צריך לנטוף שמן וליהיות קריספי משהו. זה שיש מסעדות המגישות אותו "משומן כדבעי" אינו אומר שכך צריך ליהיות, אבל כל אחד וטעמו הוא וזה בסדר גמור. אגב מר שרוקי , מה מצב השומנים בדם אצלך? שתיהיה רק בריא !!!! ולבריאות מכל הלב !!!!
לא הבנתי גם איך זה שמנת 2 השיפודים הגיעו כל אחד לחוד ולא שני השיפודים יחד? זו באמת פאשללה שאינה קשורה להפסקת חשמל. הקשר בין הפיצול של המנה להפסקת החשמל אינו ברור כלל. לא צריך לקרות. ובכלל שהטעם בין שני השיפודים לא היה זהה. שלא לדבר שהייתם צריכים לקבל סטייק אנטרקוט ולא שיפודי אנטרקוט. אבל סיבותיכם עימכם.
למנת החרימה , צבע המנה אינו דומה אפילו לחרימה . הצבע חיוור לגמרי לעומת הצבע של החרימה כמו שאתה אוכל בנתניה. ולדעתי גם הדג עצמו לא מתאים לחרימה. הוא נראה לי דק מאד לעומת חרימה של לוקוס או צ'ולה כפי שנהוג לעשות. האם הצדק עימי ?.
הדבר החמור ביותר זה פתח הביוב . אלוהים ישמור !!! אני מתפלל שמישהו ממשרד הבריאות יקרא הכתבה הנפלאה הזו .וישכיל מה עליו לעשות .
אחלה של כתבה לבני, המשך ליידע אותנו. להערכתי אתה קולע בול בכל כתבה כזו וממש אובייקטיבי .

ישר כוחך !!!

illi
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #8  
ישן 20-08-2011, 23:52
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ
 
חבר מתאריך: 09.03.04
הודעות: 27,735
תודה רבה על הפרגון...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי illi שמתחילה ב "שוב אחת מכתבותיו הנהדרות של לבני."

אני באמת משתדל להביא את דעתי ועל פי טעמי.....
לגבי כל מני ביקורות ע"ע "פנאי פלוס" וכו'...
וואלה, לא יודע מה לומר לך, משום מה יש לי לעיתים תחושה שכשמגיע מבקר מקצועי למסעדה אז או שהוא מידע את בעלי המקום לפני כן או שהחבר'ה האלה פשוט מוכרים, אין לי הסבר טוב יותר לרמת הפער שמתגלה לעיתים בין מה שנכתב בבקורת למה שהוגש לי בפועל וכך גם במקרה המדובר, העניין הוא שלעיתים מדובר בנתונים שהם מעבר לטעם אישי של מבקר או סועד זה או אחר אלא ברמה של רמת נקיון גרועה בפועל לעומת ההיפך שמתואר בביקורת....
לא יודע מה לומר לך.
מה שקצת מפתיע אותי דווקא בעניין המסעדה הזאת הוא שמרבית הביקורות שכתבו סועדים היו נהדרות!
איך לעזאזל יכל אדם להנות ולשבח מנת קלמארי כמו שאני קיבלתי היום?... איך?....
ומה שמעניין הוא שהיה רק אדם אחד מבין המגיבים לשלל הביקורות החיוביות על המסעדה הזו שכתב ביקורת שלילית שדווקא היא נמצאה כל כך תואמת למציאות במקרה הנדון .....
אני אשתדל למצא אותה ולהביאה כלשונה לכאן....
משעשע הוא שאמרתי לעצמי ש"בטח הוא לא יודע על מה הוא מדבר"....
_____________________________________
V soncu bo hosta zapela, hosta in pesem vojna:
Brat moj, ne skrivaj lica, danes je vojna, VOJNA!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #10  
ישן 21-08-2011, 00:21
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 30.05.02
הודעות: 8,838
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "מסעדת "אבו אל עבד" יפו, או - "למה לפעמים עדיף שחומוסייה תישאר חומוסייה"......"

דבר ראשון תודה רבה על הביקורת, תמיד תענוג לקרוא את הביקורות שלך.

אני חייב אבל להודות שגם בלי הדברים שכתבת מהסתכלות על התמונות לא התרשמתי בכלל מהמקום - נראה לי כמו עוד "מסעדה מזרחית" בטח לא נראה כמו מקום שראוי להזכיר בעיתון.

עולה לי אבל שאלה אחת - אני לא אוכל קלאמרי, לא אוהב את זה. אבל אני שומע יותר תלונות על המנה הזאת מאשר דברי שבח (לא מדבר על המסעדה הספציפית הזאת, באופן כללי) עושה רושם שלא קל למצוא בארץ מנה ראויה של קלאמרי - והשאלה שעולה היא למה בכלל לקחת את הסיכון הזה? אם לא מדובר במסעדה שאתה יודע בודאות שהיא ברמה גבוה לא כדאי ללכת על מנות יותר "סטנדרטיות" שיהיה פחות סיכוי לנפילות כואבות?

ונסיים בהמלצה, אם במסגרת העבודה יצא לך להגיע לשדרות בימים הקרובים אני ממליץ לך על מקום דיי חדש שנפתח שנקרא "החומוס של טחינה" (מיד אחרי התחנת משטרה), זה לא יאומן אבל סוף סוף יש חומוסייה בשדרות ובאופן מפתיע היא גם מעולה (היא נמצאת אצלי במקום גבוה מאוד ברשימה). בנוסף בחודשים האחרונים נפתחו עוד שני מקומות שראויים לביקור - סושי ומוקפץ מעולים (בפרץ סנטר) והמברגורית שף (הוא קורא לזה ככה, אני לא לוקח אחריות) שאכלתי בה רק פעם אחת והיה מעולה אבל שמעתי גם ביקורות טובות.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
הגלריה שלי בפליקר

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:05

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר