לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #6  
ישן 16-10-2011, 17:44
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 5,622
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי s27 שמתחילה ב "אז ככה, מתכון ל"Garbage Soup"..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי s27
אז ככה, מתכון ל"Garbage Soup" אין לי, אבל מצאתי אחד כאן ..

טוב, זה מתכן לנזיד + תוספות חפשיות (=שאריות), אך העיקרון הוא אותו עיקרון: קח שאריות, תדאג שיוקטנו (קצץ או טחן), הוסף ציר כלשהו והרבה טעם (עשבי תיבול ו/או תבלינים חריפים שיכסו כל דיסוננס בטעמים), עבה לפי הצורך והגש. הדמיון הוא הגבול.

האמת היא שכשדיברתי
על הוספת האורז או הפסטה למרק, התכוונתי להוספתם למרק כשהוא כבר בצלחת, כלומר -
לחמם בנפרד ואז להכניס כתוספת חיצונית, סוג של "קרוטונים לא יבשים"..

אני לא פעם עושה את זה גם אם התוספת אינה בגדר שארית.

בנוגע למתכון לקציצות התפ"א, זה פשוט מאוד: כל שצריך לעשות הוא לקחת ביד מעיסת הפירה,
להעגל ולשטח לצורת קציצה, ולטגן (בטיגון שטחי בלבד ולא בשמן עמוק) משני הצדדים עד להזהבה
חיצונית. דודתי, למשל, נוהגת להכניס פנימה לתוך העיסה גם אפונה, גזר, ובצל מטוגן.

אפשר, אך כדי ללכד את הפירה רצוי להוסיף ביצה. כל היתר - שוב עניין של טעם והרגל. לדעתי הבסיס המינימלי הוא פירה, ביצה, פלפל ומלח. יש המצפים בפרורי לחם.

הוספה לאחר עריכה: אה, ואני בת.

משתחוה אפיים ומתנצל בהכנעה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #10  
ישן 12-10-2011, 20:18
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 23.10.08
הודעות: 25,344
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי DZZ שמתחילה ב "[QUOTE=shruki]ראיתי את המתכון..."

האמת שאני לא בעד פשטידת איטריות.. או בשר או גבינה.

אני מלכתחילה לא מכין אורז עם רוטב, מכיוון שזה מקצר את חיי המדף שלו. אורז עם רוטב (או תוספת ירקות כגון אפונה או בצל) לא מחזיק יותר מיומיים בעוד לבן מחזיק גם 4 ימים. ייתכן וגם זה עם הרוטב יכול להחזיק יותר אבל הירקות/רוטב מקבלים טעם מוזר, לפחות עבורי. עדיף להכין אורז לבד, ורוטב לבד (מעט רוטב) לפי הדרישה

סלט עוף- יצא לי להכין בקיץ, כשאפשר לאכול אוכל קר- מערבב עם קוביות תפוחי אדמה, פטריות, בצל קצוץ, תירס. כך יש לי ארוחה מלאה המכילה גם חלבון וגם פחמימה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:51

הדף נוצר ב 0.64 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2021 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר