20-09-2012, 11:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.05.06
הודעות: 13,563
|
|
אתה יכול ללמוד טבחות שלב 1 (הכי הכי בסיסי) בתדמור או בדן גורמה (לא יודעת על מקומות נוספים).
עם זאת, מכאן ועד היותך שף, שלא לדבר על שף פרטי, ארוכה הדרך ורבה.
קריירה בטבחות דורשת השקעה של לימודים רבי שנים והתמקצעות של הרבה שנים. שף ניתן לקרוא למי שסיים טבחות שלב 7 אאל"ט, ושיש לו מס' קבוע של שנות נסיון.
אחרי שתצבור נסיון ושם - תוכל לשווק עצמך כשף פרטי.
יש גם בתי ספר לבישול וטבחות בארה"ב, אין לי מושג לגבי שמות, אבל אני דוקא הייתי מתחילה כמה שלבים בארץ, לומדת לפחות קורס או שניים בצרפת, עובדת שם קצת, ואז מתחילה את דרכי בארה"ב...
|