לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 22-10-2012, 18:09
  משתמש זכר Radiant Radiant אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 15.10.12
הודעות: 78
מתכון הפיצה המקורי שלי (לתחרות הפורום) :D

ערב טוב לכם קוראים יקרים,
לרגל יום הולדת של ידידה טובה, ולבקשת החברים להכין פיצה (כי אני בשלן טוב), החלטתי להוריד שני ציפורים במכה אחת ! פיצה לחבר'ה ומתכון לתחרות הפורום

המתכון מחולק לשלושה חלקים :

1) הכנת הבצק
2) הכנת הרוטב
3) הרכבת ואפית הפיצה

הכמות המוצגת במתכון שווה ל:

4 פיצות קטנות עגולות (33 ס"מ)
או
3 פיצות גדולות עגולות (55 ס"מ)
או
3 תבניות מרובעות (25*42 ס"מ) -----> שזה מה שהכנתי

*במתכון הזה צירפתי כמה קטעים של תמונות מונפשות, הן ליופי והן להסבר יותר מפורט !

בתאבון ואם הכנתם תשלחו משולש

המצרכים לבצק הפיצה:
600 גרם קמח רגיל
400 גרם קמח מניטובה*
25 גרם שמרים טרים או 7 גרם שמרים יבשים
1 כפית סוכר
6 כפיות שמן זית
20 גרם מלח
500-600 מל מים פושרים (נעימים למגע היד)**

*קמח מניטובה הוא קמח מאוד מצויין עם הרבה גלוטין שנועד לשפר את איכות התוצר הסופי כמו לחם או במקרה שלנו הפיצה.
במקרה ובסופרמרקט המקומי לא מצאתם את סוג הקמח הזה אפשר להחליף את הכמות בקמח רגיל.

**כמות המים המינמלית והמקסימלית נועדה לשוני בסוגי הקמח, על מנת שלא יתקבל בצק צמיגי מדי צריך להיזהר בכמות ששמים (הסבר מורחב במתכון).

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
תהליך ההכנה:

1. לוקחים צלחת / קערה קטנה ומפוררים את השמרים הטרים או שמים את השמרים היבשים יחד עם הסוכר ומעט מים (מהכמות המצויינת במצרכים).


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


2. משאירים לנוח למשך 10 דקות עד שמתקבל קצף קל למעלה (מה שמציין שהשמרים התעוררו!)

3. בקערה גדולה שמים את שני סוגי הקמח ואת המלח, ומערבבים אותם הייטב עם מערבל ידני.
(עושים פעולה זאת על מנת להיוותר מגושים + הכנסת אוויר חדש לקמח)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


4. מוסיפים את התוכן של הקערה הקטנה (מסעיף מס'1) אל תוך הקערה (מסעיף מס'2)


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


5. מוסיפים את המים בהדרגה ומתחילים ללוש את הבצק בעזרת היד.
(לגבי המים: כאשר הגעתם לכמות של חצי ליטר (500 מל), בדקו אם הקמח ספג את כול המים, אם הבצק שיש לכם ביד הוא בעל גמישות טובה ולא נדבק עוד ליד – לא מוסיפים עוד מים. אבל אם הבצק עדיין יבש, ויש שאריות קמח מוסיפים מעט (במעט אני מתכוון לא מעבר ל10-15 מל) ובודקים שוב – חשוב לא לשים את כול המים ביחד)





תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
6. ממשכים ללוש את הבצק עד שכול המצרכים נספגים ומתקבל בצק אחיד.


7. כעת יש לעבור לעבודה האמיתית:
7.1. מקמחים את משטח העבודה מעט (חשוב שמשטח העבודה יהיה נקי)
7.2. מוציאים את הבצק מהקערה ומתחילים ללוש אותו עם שתי הידים.
את דרך הלישה הנכונה יש לתרגל הרבה אבל אעשה את מיטבי להסביר בעזרת תמונות ומלל:
לוקחים את כדור הבצק ועובדים עם כף היד בתנועות פנימיות ועם קיפול באנרגיה גדולה.
ממשכים ללוש בצורה הזאת כאשר אנחנו מקפלים את הכדור אל תוך עצמו במשך עשר דקות (כן למדוד זמן של עשר דקות)


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


7.3. מכדררים את הבצק אל כדור אחיד (זו היא התוצאה הרצויה)


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


8. משמנים במעט שמן זית קערה, שמים בתוכה את הבצק, מכסים את הקערה הייטב (ולא את הבצק) בניילון נצמד.


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה



9. נותנים לבצק לנוח במשך שעתיים לפחות (או עד שהכפיל את הנפח), במקום חם וללא משב אוויר, מכוסה הייטב.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

10. הינה הבצק אחרי ההתפחה (שעתיים):


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


החלק השני - הכנ
ת רוטב הפיצה:

המצרכים לרוטב הפיצה:
1 קילו עגבניות אדומות בשלות
בצל קטן (כ60-70 גרם)
4 שיני שום
מלח
פלפל שחור
עלי בזיליקום (5-6)
שמן זית

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תהליך ההכנה:
1.בסיר מרתיחים מים עם מעט מלח.
2. שוטפים את העגבניות ומהצד ההפוך עושים איקס לא עמוק מדי.


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

3. מכניסים את העגבניות לסיר הרותח למשך 10 דקות.
4. מוציאים את העגבניות מהמים ונותנים להן להתקרר.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

5. מקלפים את העגבניות וחותכים אותם לרבעים.
6. מפרידים את החלק הפנימי של העגבניות מהליבה.
7. בעזרת מסננת נפטרים מגרעיני העגבניות ונשארים רק עם מיץ העגבניות.
(הפעולה הזאת נעשת על מנת להוריד את הטעם החמוץ של העגבניות, וגם כדי לקבל מרקם יותר אחיד).
התוצאה הסופית: ליבת העגבניות בצלחת אחת, מיץ העגבניות ללא גרעינים בצלחת אחרת:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

8. קוצצים את הבצל ואת שיני השום מאוד דק (כול אחד לחוד)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

9. בתוך מחבת רחב / סיר שמים שמן זית, ומבשלים את הבצל כ3-4 דקות על אש נמוכה עד שהוא מתרכרך.(מערבבים מדי פעם ולא עוזבים את המחבת לרגע).
*במקרה והבצל מתחיל להישרף מורידים מהאש מיד.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

10. מוסיפים את השום ומערבבים קלות. (לא לבשל הרבה, בגלל ששום נשרף מהר מאוד)
11. מוסיפים את ליבת העגבניות ומגבירים את האש.
12. אחרי כמה דקות שהכול מתחיל להתחמם מוסיפים את מיץ הגבניות.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

13. נותנים לכול להתבשל במשך 15-20 דקות עם מכסה סגור, תוך כדי מדי כמה דקות מערבבים את העגבניות ומועכים אותם מעט עם מזלג.
14. מוסיפים מלח ופלפל (רק בסוף) לפי טעם.
15. מוסיפים את עלי הבזיליקום (או קצוץ דק או חצוי ביד)
16. מבשלים עוד כמה דקות.

ולהלן התוצאה הסופית:


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה



החלק השלישי - הרכבת ואפיית הפיצה:


מצרכים להרכבת הפיצה:

הבצק שהכנו בחלק 1
הרוטב שהכנו בחלק 2
400-500 גרם מוצרלה
עלי בזיליקום או אורגאנו

תוספות:
זיתים שחורים

נא או מבושל (כאן קניתי מבושל)prosciutto
salame
רגיל או חריף (כאן קניתי רגיל)
טונה
פלפל אדום
.....

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


תהליך ההכנה:
1.1. מחממים את התנור מראש לחום מקסימלי ועל מנת לאפות את הפיצה בצורה הכי טובה מכניסים תבנית ריקה ושמים אותה הפוך, כך שהיא מתחממת הייטב. ומעליה שמים את תבנית הפיצה (בצורה הזאת אנחנו אופים את הפיצה בצורה הכי טובה ואחידה)
1. לוקחים את הבצק שהכנו מראש, ומחלקים אותו לכמות הפיצות שאנחנו רוצים (לוקחים משקל ושוקלים את הבצק ומחלקים)


4 פיצות קטנות עגולות (33 ס"מ)
או
3 פיצות גדולות עגולות (55 ס"מ)
או
3 תבניות מרובעות (25*42 ס"מ) -----> שזה מה שהכנתי

2. מכדררים מחדש את הבצק שחילקנו ונותנים לו לנוח מעט (מכסים עם ניילון נצמד)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

3. שמים מעט שמן זית בתבנית שבה אנחנו הולכים לאפות.
4. אנחנו מררדים את הבצק בעזרת הידיים בתבנית בצורה אחידה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

5. נותנים לבצק לנוח למשך 5 דקות.
6. יוצקים מעל הבצק את הרוטב שהכנו (אסור שיהיה רותח)
7. מוסיפים את המוצרלה + התוספות.
8. מעט שמן זית מעל הכול (כפית).

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


תהליך האפיה:

מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 20-25 דקות, עד שהבצק אפוי (לבדוק אותו מלמטה) והגבינה מותכת.

לצערי הרב, בעודי מכין את הפיצה השניה החברה החליטו להסתער על הפיצה הראשונה (זאת ללא תוספות למעלה) ולכן תאלצו להסתפק בפיצה השניה שהכנתי:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

מקווה שאהבתם את המתכון !!
ומקווה שעשיתי לכם מספיק חשק לקום ולהכין

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #3  
ישן 23-10-2012, 12:21
צלמית המשתמש של DZZ
  DZZ DZZ אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.07
הודעות: 6,155
ועל זה יש להוסיף
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "מס' הערות... 1. לא אהבתי את..."

תודה לטליקו שהקדימתני - לא רציתי להיות הראשון שמבקר....
  • אם אינך משיג קמח מניטובה - פשוט קנה קמח ללחם! לא צריך ללכת רחוק.
  • קמח יבש לא מערבבים עם מערבל ידני!! הדרך המקובלת לערבב קמחים ומלח זה לנפות אותם ביחד, ולפעמים יותר מפעם אחת. זה מבטיח העדר גושים וגם מאוורר את הקמח היטב.
  • בישול עגבניות לצורך קילוף - מספיק 10-15 שניות במים רוטחים - ולהעביר למי קרח. אתה בישלת אותן לחלוטין. לא זו הדרך.
  • אם תרוקן את העגבניות מתוכנן ע"י כפית, תישאר לך רק הציפה. את זו מקצצים ואין כל צורך בתמרונים עם מסננת וכו'. ציפה זו מתפוררת מעצמה בבישול.
  • ואחרון - וזה כבר עניין של טעם אישי - זו אמורה להיות תחרות בישול. מיומנויות הצילום שלך לא מוסיפות לך נקודות. לפחות לא אצלי.
  • בהתחשב במישהו שהעביר כל כך הרבה ביקורת ובנימה שעליה כבר העירו לך, אין לי אלא לסיים בביטוי משלך - אני הייתי נותן לך 6/10+. הפלוס - בשביל ההשקעה...

נערך לאחרונה ע"י DZZ בתאריך 23-10-2012 בשעה 12:34.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 23-10-2012, 15:39
  משתמש זכר Radiant Radiant אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 15.10.12
הודעות: 78
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי DZZ שמתחילה ב "ועל זה יש להוסיף"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי DZZ
תודה לטליקו שהקדימתני - לא רציתי להיות הראשון שמבקר....

  • אם אינך משיג קמח מניטובה - פשוט קנה קמח ללחם! לא צריך ללכת רחוק.
    אוקיי לא ידעתי, אבל לפחות אמרתי שזה לא סוף העולם.
  • קמח יבש לא מערבבים עם מערבל ידני!! הדרך המקובלת לערבב קמחים ומלח זה לנפות אותם ביחד, ולפעמים יותר מפעם אחת. זה מבטיח העדר גושים וגם מאוורר את הקמח היטב.
    ולמי שאין מנפה? או שיודע מנסיון שהמטרפה עושה כמעט את אותה עבודה?
  • בישול עגבניות לצורך קילוף - מספיק 10-15 שניות במים רוטחים - ולהעביר למי קרח. אתה בישלת אותן לחלוטין. לא זו הדרך.
    הן עדיין היו קשות מעט אחרי שסיימתי לבשל אותן, וכן אני מבשל למשך 10 דקות, ובתמונה הן נראות OVER COOCKED בגלל שהפרדתי אותן מהתוכן ולכן הייתי מעט התעסקות ברוטאלית.
  • אם תרוקן את העגבניות מתוכנן ע"י כפית, תישאר לך רק הציפה. את זו מקצצים ואין כל צורך בתמרונים עם מסננת וכו'. ציפה זו מתפוררת מעצמה בבישול.
    טעות, את מי העגבניות והגרעינים אני מסנן אל את הציפה.
  • ואחרון - וזה כבר עניין של טעם אישי - זו אמורה להיות תחרות בישול. מיומנויות הצילום שלך לא מוסיפות לך נקודות. לפחות לא אצלי.
    אוקיי, ולא טענתי שאני צלם מקצועי, מצלמה מטלפון נייד, וקצת עריכה של חיתוך בפוטושופ, אם אתה יכול לעשות משהו יותר טוב, הבה תוצאות.
  • בהתחשב במישהו שהעביר כל כך הרבה ביקורת ובנימה שעליה כבר העירו לך, אין לי אלא לסיים בביטוי משלך - אני הייתי נותן לך 6/10+. הפלוס - בשביל ההשקעה...
    אוקיי זה לא כולך איום ונורא, מספיק שאני נהניתי ומספיק שהחברים טרפו את כול הפיצה ! וזה שאני מרוצה מהמתכון עצמו.



מעניין למה שכחת לציין את הדברים הטובים שעשיתי ! או שזאת רק תגובה שאמורה לעצבן אותי?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #7  
ישן 23-10-2012, 15:26
  משתמש זכר Radiant Radiant אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 15.10.12
הודעות: 78
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "מס' הערות... 1. לא אהבתי את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Tallyco
מס' הערות...
1. לא אהבתי את התוספות שלך, אבל על טעם וריח...
אוקיי... זה שזה לא כשר לא אומר שזה לא טעים....
2. לא כתבת בשום שלב מתי נכנס השמן לבצק (מלבד קמח שמרים ומים)
לצערי אכן שכחתי אבל כדי להראות שהתכוונתי לכתוב (אבל פשוט שכחתי), הינה GIF שהכנתי מראש:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

3. עברית קשה שפה - ליבת העגבניה היא היא החלק הפנימי שבה... אני מניחה שאתה התכוונת לציפה.
לא ידעתי שיש שיעור שפה היום, המורה אני יכול ללכת לשירותים?
4. למה בזיליקום ברוטב? בישול של בזיליקום טרי מוריד המון מהטעם והארומה שלו. עדיף אורגנו (אפילו יבש) ואת הבזיליקום להוסיף כתוספת (האפיה קצרה בהרבה מהבישול והורסת פחות את הטעם)
על זה אני מעמיד אותך, כי כתבתי בבירור שאני מוסיף את הבזיליקום בסוף ! ומבשל רק עוד כמה דקות אחרי, אפילו את המלח אני לא שם בהתחלה !!
5. תתכנן יותר טוב כמויות. הקערה שלך קטנה בשלוש מידות על הבצק...
הכמויות נכונות והקערה מתאימה, אני לא רואה שום בעיה.
6. מעט מדי גבינה...
שמתי 250 גרם מוצרלה לכול תבנית אני לא רואה את הבעיה גם פה, וזה עניין של טעם הכמות.


נראה לי שניסית בכוח למצוא "דברים" לא נכונים, אם זה בגלל שתקפתי את המנהל האחר במתכון ? אז בראבו לא ידעתי שיש גאנג של מנהלים.
אם תנסי לקרוא לזה ביקורת בונה, אין שום דבר שאמרת שהוא מעבר ל: העדפה אישית, הסתלבטות.
רק בדבר אחד צדקת להעיר והוא השמן.

עכשיו בוא נראה את ה"פיצה" שלך חמודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #8  
ישן 23-10-2012, 18:03
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 12.05.06
הודעות: 13,563
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Radiant שמתחילה ב "[QUOTE=Tallyco]מס'..."

כמו שכתב DZZ, אני מבינה שזמני בוזבז לריק...
לגבי התוספות - לי אין בעיית כשרות דוקא, אבל אני לא מתה על פרושוטו מבושל, ועוד פחות על זיתים שחורים...

לגבי הקערה - לפחות לפי התמונה הבצק נראה כאילו הוא עוד שניה גולש ממנה.
לגבי העברית - הבעיה היא לא עם עברית קלוקלת, אלא שכאשר אתה קורא לחלק מסויים בשם כלשהו במתכון, סביר שאנשים יעשו מה שאתה כותב. אם אתה לא כותב את החלק הנכון, אנשים יכינו את המתכון בצורה לא נכונה.
לגבי הגבינה - לי הפריע שהכיסוי לא היה אחיד והיו הרבה "חורים" בפיצה שהיו רק עם רוטב...

לגבי המתכון שלי - אני לא הכנתי פיצה מימי בבית. כרגע אני גם בשמירה קפדנית על המשקל (סוף הריון וכאלה..) ככה שלא סביר שזה יקרה בחודשים הקרובים.
מה שכן, אני יודעת לקרוא מתכונים (שנים רבות מאד של נסיון במטבח) ויודעת היטב להתעסק עם בצק שמרים (בעברי יש הסטוריה של חלות, לחמניות ועוגות שמרים) ועם אפיה בכלל, ולגבי פיצה - אני יודעת מה טעים לי...

ואם אתה חושב שהתגובה שלי היתה תוקפנית - אז לא. היא היתה העברת ביקורת, בהתאם למה שנראה לי נכון וטעים... שים לב שגם באשכול של מארין העברתי ביקורת (אם כי בצורה הרבה יותר מעודנת והרבה יותר נעימה לקורא מזו שלך, שהיתה תקיפה לשם התקיפה)
_____________________________________

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #9  
ישן 23-10-2012, 15:17
צלמית המשתמש של marin
  משתמש זכר marin marin אינו מחובר  
מנהל בפורום מדע, טכנולוגיה וטבע | ☺
 
חבר מתאריך: 29.10.06
הודעות: 9,713
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Radiant שמתחילה ב "מתכון הפיצה המקורי שלי (לתחרות הפורום) :D"

יישר כח על העלאת האשכול אודה שלא ציפיתי לו כ"כ מהר.
אמנם שומר כשרות אנוכי, אך הפיצה הראשונה העלת בי תיאבון.
מס' דברים קטנים:
*לא הבנתי מה הצורך ב"מערבל ידני" - אתה מתכוון למטרפה ידנית? לא עדיף פשוט לערבב בידיים?
*רשמת לשים ניילון נצמד על הקערה - ואז רואים שיש עליה גם מגבת,
האם האחד עדיף על האחר?

בקשר לדרך העברת המתכון:
הפונט הבולט לא נוח לי לקריאה, אבל אני מניח שזה משהו אישי.
הרבה פעמים כתבת לבדוק שוב מה כבר כתבת למעלה (מסעיף 1, כמויות מצרכים שמצויינות למעלה), לדעתי עדיף לו היית כותב שוב ולא שולח אותנו לגלול למעלה ולראות במה מדובר - זה עושה סלט בראש.
אני מצאתי את הרעיון להשתמש בגיפים נחמד מאוד (!), אבל ביצעת אותו בעיקר דווקא על החלקים הלא מעניינים (לשפוך תוכן של קערה, לערבב בצל). מה שכן - יפה על הגיף של הכנת הבצק
הייתי רוצה לראות למשל גיף על הופעת קצף בשמרים, ועל "רידוד בעזרת הידיים".
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:13

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר