לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-01-2013, 23:43
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 104 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "אז מה אתה טוען, שיש לי תמונות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shruki
אז מה אתה טוען, שיש לי תמונות של גברים חשופי חזה במחשב למקרה הצורך?

ייתכן מאוד. אני יכול לחשוב על כמה אפשרויות.

גם אם אתה לא מתענג עליהן. כולנו יודעים נניח שיש חבר'ה שמפרסמים תמונות בפורומי כושר, לברר אחוז שומן, לעשות לוג, לקבל הערות מהסביבה או סתם להעלות תמונות wink wink nudge nudge.
ציטוט:
אה, ואנחנו לא פותחים שוב את הדיון על זקן צרפתי. לא רק כי הפסדת בו, אלא גם כי אין לי כוח. המילה "במודה" אכן מיושנת, אבל אני מזכיר לך שאני גדול ממך בכמה שנים אז מותר לי. צעיר.

בשנתיים, לא שני יובלים...

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-01-2013, 14:45
צלמית המשתמש של ShoobyD
  משתמש זכר ShoobyD מנהל ShoobyD אינו מחובר  
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות

חבר מתאריך: 04.06.06
שלח הודעה דרך MSN אל ShoobyD Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 143 שנכתבה על ידי shruki שמתחילה ב "למה בדיוק? כי אם אני דופק..."

ומלבד הכאה בפטיש? מקרה פרטי לא מעיד על הכלל, רוב הפעולות שנעשות ביד הדומיננטית פוגעות דווקא בה.. (זו הסיבה שהיא נוטה יותר לפציעות שגרתיות).
מלבד זאת, אפשר גם לדבר על כך ששעון מגביל, גם אם במעט, את תנועת היד (זה יכול אפילו להתבטא בכתיבה, כשהשעון נוקש כל הזמן על השולחן). על כך שעצם פעולת ענידת השעון על היד יותר נוחה כשהיא מבוצעת ביד הדומיננטית. על כך שאתה יכול לבדוק את השעה בזמן שהיד הדומיננטית שלך מבצעת פעולה, וכו׳.

לדעתי קשר הסיבה והתוצאה אצלך הוא הפוך. לרוב האנשים היה נוח יותר לענוד את השעון על ידם הפסיבית, שהיא לרוב השמאלית, ולכן יצרני השעונים שמו את כפתור כיוון המחוגים בצדו הימני.
שמאליים נוהגים בדר״כ לענוד את השעון על יד ימין, מאותן סיבות דלעיל. אילו היית צודק, וזה היה נובע ממבנה השעון, אז היית מצפה שהם ינהגו ככולם..
יתרה מכך, אצלם המצב היה אמור להיות אופטימלי לפי דבריך, כי השעון מותאם לענידה על היד הנוחה בשבילם לשיטתך.

ישן 14-01-2013, 20:41
  משתמש זכר shruki shruki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.10.08
בתגובה להודעה מספר 147 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "[QUOTE=shruki] החולצה מפוקס,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי benny.zhit
מזל שלא מכרו באותו יום חולצות של MLP.

א. ג'ינס שחור זה עדין בסדר לפעמים, אבל לא עם נעליים לבנות.
ב. אתה לא כזה יותר מבוגר ממני...

פשוט תודה שאתה רוצה שיחשבו שהיית בשייטת.

שים לב לרגל שמאל שלך...

אמר הבחור עם הג'ינס הרוסי.

לא יודע לגבי התאמות צבעים, אני סטרייט.

אני יודע בן כמה אתה, אתה לא יודע בן כמה אני.

ממש לא, וגם אף אחד לא חושב כך כשהוא רואה אותי. אני ככה מגיל 0.

אני בדרך כלל עומד עם רגל חזקה לאחור ושמאל מעט מכופפת (עמידת מוצא). או שאני עומד ברגליים מקבילות אבל משלב ידיים, כמו דורמן.