לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #4  
ישן 01-02-2013, 12:54
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 42,372
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי san שמתחילה ב "[QUOTE=ישראל K]קרא את..."

באמת לא עוזר?

כי הקוד:
קוד PHP:
<?php

function count_words($string) {
    
// Return the number of words in a string.
    
$stringstr_replace("'""'"$string);
    
$t= array(' '"\t"'=''+''-''*''/''\\'',''.'';'':''['']''{''}''('')''<''>''&''%''$''@''#''^''!''?''~'); // separators
    
$stringstr_replace($t" "$string);
    
$stringtrim(preg_replace("/\s+/"" "$string));
    
$num0;
    if (
mb_strlen($string'UTF-8')>0) {
        
$word_arrayexplode(" "$string);
        
$numcount($word_array);
    }
    return 
$num;
}

$str 'נסיון אחת שתיים 123 שלוש';

echo 
"The string $str is " count_words($str) . " words long.\n";


?>


פולט אצלי:
קוד:
The string נסיון אחת שתיים 123 שלוש is 5 words long.


שזה די נכון.

נכון שבניגוד לפונקציה המקורית, נראה שהוא סופר גם מספרים בתור מילים, אבל זה לא מאוד מסובך להוסיף את המספרים לרשימת התווים שמנופים בקוד הנ"ל...

גם אם לא הייתה הדוגמא, אני לא מבין מדוע צריך להתקע ואי אפשר לכתוב קוד שיעשה את זה לבד. טיפול במחרוזות זה בסיס של תכנות... ב PHP זה גם מאוד קל, כי יש המון דברים מובנים שאפשר להשתמש בהם כבסיס, מבלי להמציא את הגלגל מחדש.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +3. השעה כעת היא 19:48

הדף נוצר ב 0.13 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר