לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #11  
ישן 23-02-2013, 23:42
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 14.12.09
הודעות: 9,662
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Quick שמתחילה ב "memory dumper מרוחק"

כבל FireWire ארוך.
אפשר להשתמש ב-DMA ולקרוא את הזיכרון ישירות. לפי גוגל יש עוד טכנולוגיות שתומכות ב-DMA באופן דומה (Thunderbolt... לולז).

וברצינות: שקלת לתת קצת פרטים?
אם המחשב שאתה רוצה לדגום מריץ XP ומעלה וגם יש לך הרשאות אדמין מרוחקות מלאות אליו (על כל מה שזה כולל - הפורטים המתאימים פותחים בפיירוול, התאמה בשיטות האותנתיקציה בין הלקוח לשרת, "Remote UAC" מבוטל/מחשב בדומיין, וכו'), אז כנראה ש-psexec+livekd זה הפיתרון הכי טוב. (פה יש גרסה שלכאורה תעבוד על ווינדוס 2000, אבל לך תדע מה יש באתר הזה... http://court.shrock.org/sysinternals-bt/)

עד כדי זה שה-RAM לא במצב יציב או עקבי, כן?
(אולי לבצע hibernation ולקרוא את קובץ hiberfil.sys יהיה עדיף מהבחינה הזאת. צריך לבדוק.)

האם זה המצב שלך? מאיפה לי לדעת? לא אמרת...
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה(קרדיט למרשי)
אמר לה ינאי מלכא לדביתיה אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין אלא מן הצבועין שדומין לפרושין שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #13  
ישן 27-02-2013, 02:39
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 14.12.09
הודעות: 9,662
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Quick שמתחילה ב "יש לי הרשאות מלאות, המערכות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Quick
יש לי הרשאות מלאות, המערכות מריצות WIN7.
שמתי לב שלא התייחסת לקטע של Remote UAC. בדקת כבר שאתה יכול לבצע psexec?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Quick
נראה לי עדיף psexec מלפתח משהו שעושה hibernation מרוחק, מעלה מערכת עם מע"ה אחרת (אחרי ה-hiberfil.sys נטען לזיכרות ונמחק אם אני ממשיך את המערכת), עושה mount ל-HD, מחלץ את הקובץ ושולח אותו אליי בחזרה...
מה זה כבר להעלות מע"ה אחרת? תעלה לינוקס באמצעות שינוי זמני של ה-boot sector או באמצעות PXE מרחוק או משהו בסגנון ושלח את הקובץ לרשת...
לא אכפת לך מזה שאתה מקבל תמונה 'מטושטשת' של הזיכרון?

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Quick
הקטע הוא שlivekd דורש kd.exe שנמצא בחבילת debugging לא?
כן. רשמית עושה רושם שאתה צריך להתקין את ה-MSI, כדי לעמוד בתנאי הרישיון של MS, אבל IANAL וגו'.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Quick
חוץ מזה, איזה עוד פרטים אתה צריך?
מה בכלל המטרה שלך בכל הסיפור הזה?
(נגיד, בעזרת livekd על ווינדוס ויסטה ומעלה אפשר לקבל תמונה עקבית - אבל רק של הקרנל.)

חוץ מזה, עכשיו התסכלתי על הקישור ש-FAP הביא לך למעלה, ויש שם כמה תוכנות שגם אמורות לעשות את זה. אולי.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה(קרדיט למרשי)
אמר לה ינאי מלכא לדביתיה אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין אלא מן הצבועין שדומין לפרושין שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:30

הדף נוצר ב 0.28 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2020 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר