09-08-2013, 09:42
|
|
|
חבר מתאריך: 23.10.08
הודעות: 25,344
|
|
פשוט מאוד- השתדלו להימנע מקניית מוצרים בכלל, עברו לקניית מצרכים כמה שניתן.
אם אוכלים מזון טבעי וטוב לנו- ירקות, פירות, בשר, הם לא באים באריזה עם רכיבים (לא נקניקיות, כן? כתף בקר אצל הקצב). כשעוברים לאכול מזון מלאכותי ומעובד, אז מתחילה הבעיה.
נכון, יש גם אילוצים תקציביים ואילוצי זמן ונוחות. אז טונה בקופסה אני אוכל פעם בכמה זמן, אבקת חלבון חוסכת לי זמן, כסף, והיא גם ממש טעימה ביחס לטונה במים. מוצרי חלב אני כמעט לא נוגע, פרט ליוגורט (מותסס, רוב הסוכר שבו כבר לא רלוונטי), וחמאה (כמו לאכול שומן בקר, רצוי שהיא תהיה מפרות גראס פד).
עם כל כך הרבה מזון מעובד לאחרונה, מה הפלא שהטבעוניים חושבים שהאשמה היא במזון מהחי? ומה הפלא שיש תפוצה של מחלות?
|