לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #5  
ישן 07-04-2014, 14:01
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 14.12.09
הודעות: 9,648
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי fap שמתחילה ב "בעקרון כשקוראים..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי fap
בעקרון כשקוראים ל-CreateThread חייבים להעביר לו פונקציה סטטית,
מה שעושים כדי לדמות קריאה לפונקציה של מופע ספציפי זה להעביר את ה-this של המופע כפרמטר ל-thread,
ואז קוראים לפונקציה (הלא-סטטית) של המופע. במקרה כזה כמובן יהיה לך access violation כי this מצביע לזכרון ששוחרר.
אם הפונקציה שהthread שלך מריץ היא סטטית ולא ניגשת לזכרון של האובייקט אז לא אמור לקרות משהו מיוחד.
הוא לא כתב שה-threadFunc היא פונקציה של האובייקט, אלא שהוא יצר את ה-thread מתוך האובייקט. קשה להבין את זה מהשאלה המבולבלת, ובכלל לא ברור למה זה מעניין, אבל זה מה יש. :\
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה(קרדיט למרשי)
אמר לה ינאי מלכא לדביתיה אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין אלא מן הצבועין שדומין לפרושין שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #6  
ישן 07-04-2014, 13:54
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 14.12.09
הודעות: 9,648
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Asus שמתחילה ב "C++ thread and class"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Asus
שלום,

אני יוצר thread שרץ בפונקציה מקלאס מסויים ומסתובב שם בלופ (הקלאס הוא singleton אם זה משנה) ואז הפרוסס שיצר אותו קורה ל-distractor של הקלאס הזה.

האם התרד ישאר בחיים ?
זה מגיע גם בעברית? אפשר קצת פרטים? להבין על מה אתה בכלל מדבר?

לי נראה ברור שאם יוצרים thread חדש מתוך main - לא משנה אם בקריאה ישירה או מתוך פונקציה של אובייקט, ולא משנה את בעזרת CreateThread או ‎_beginthread או pthread_create - מאחר ולא עשית join וה-destructor של הסינגלטון ייקרא בסוף התוכנית, זה אומר שעושים return מ-main וזה אומר שהתוכנה נסגרת, כולל כל ה-thread-ים שלה.

אולי זה לא התרחיש שהתכוונת אליו, אבל למרבה המזל אי אפשר לדעת למה התכוונת, אז אני יכול לענות מה שבא לי וזו עדיין תהיה תשובה נכונה.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה(קרדיט למרשי)
אמר לה ינאי מלכא לדביתיה אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין אלא מן הצבועין שדומין לפרושין שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +3. השעה כעת היא 14:04

הדף נוצר ב 0.28 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר