לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 01-04-2014, 00:08
  waG waG אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.07.05
הודעות: 144
בדיקה ליציאה מהדף (jquery unload)

אהלן, אני פונה אליכם אחרי כמה בדיקות שכבר עשיתי, אני צריך למחוק ערך מסויים מהמסד נתונים כאשר הגולש עוזב / סוגר את הדף עצמו עכשיו עכשיו מצאתי את הפונקציה unload וביחד עם POST קטן שדואג למחיקה מהמסד זה עובד חלקית, רק כאשר הגולש מעביר כתובת אך אם הגולש יוצא מהדף לגמרי הוא לא באמת שולח, בנוסף מצאתי את הפונקציה beforeunload עכשיו פה היא תמיד עובדת אבל הבעיה שאם המשתמש מחליט להישאר בסופו של דבר בעמוד ה-POST עדיין נשלח והשורה נמחקת מהמסד.
בדקתי אם יש אפשרות לוודא אם הגולש החליט להישאר / לצאת וכך לתמרן את הפעולות אבל לא מצאתי משהו שקשור, ולכן אני פונה לעזרתכם כיצד אני יכול לפתור את הבעיה ?

קוד PHP:
 $(window).bind('unload', function(){
        
// deleting the user from the db.
        
$.post"delete.php?do=leave" );
    }); 


נ.ב אני משתמש ב- CHROME הבנתי שלפי כל דפדפן זה שונה ? יכול להיות ? תודה!
_____________________________________


תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #2  
ישן 01-04-2014, 10:29
צלמית המשתמש של Eran
  משתמש זכר Eran Eran אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 27.02.02
הודעות: 4,536
שלח הודעה דרך ICQ אל Eran
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי waG שמתחילה ב "בדיקה ליציאה מהדף (jquery unload)"

waG !!

אם המשתמש נשאר בדף אז הוא עדיין בשליטה שלך.
כלומר אחרי ששלחת beforeunload אל תמחק אותו עדיין כי יש מצב שהוא עדיין בדף
1. אם הוא עדיין בדף תעשה POST נוסף - אני עדיין בדף.
2. אם הוא עזב אז תגדיר x זמן לאחר קבלת beforeunload שבו הוא ימחק. בכל מקרה אני מניח שאתה צריך דבר כזה, למשל אם פתאום אין לו אינטרנט זה אומר שהוא לא ימחק לעולם?
_____________________________________

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://fresh.clanteam.com/list.png]

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://fresh.clanteam.com/?https://2010-uploaded.fresh.co.il/2010/09/21/52868411.gif,http://www.boredpanda.com/blog/wp-content/themes/mimbo2.2/images/subscribe-panda-605px.png]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:29

הדף נוצר ב 0.13 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר