לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 11-05-2014, 22:24
צלמית המשתמש של ShoobyD
  ShoobyD מנהל ShoobyD אינו מחובר  
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
 
חבר מתאריך: 04.06.06
הודעות: 32,997
שלח הודעה דרך MSN אל ShoobyD Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי fkvatr שמתחילה ב "מילוי מטריצה בערכים רק בקצוות"

למה הכוונה "קצוות"? לערכים בכל "שולי" המטריצה?
יש לך גודל נתון?

אם זו מטריצה מלבנית מגודל m×n, אז אפשר לרוץ על השוליים בזוג לולאות חד־ממדיות עוקבות
אחת לשורות העליונה והתחתונה, ואחת לעמודות הימנית והשמאלית:
קוד PHP:
 for ( 0mi++ )
    
arr][ ] = arr][ ] = blah;

for ( 
0ni++ )
    
arr][ ] = arr][ ] = blah



ואם זו מטריצה ריבועית אפשר לצמצם ללולאה אחת:
קוד PHP:
 for ( 0ni++ )
    
arr][ ] = arr][ ] = arr][ ] = arr][ ] = blah



יש ריצה כפולה על הפינות, אבל למי אכפת..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #5  
ישן 12-05-2014, 19:17
צלמית המשתמש של ShoobyD
  ShoobyD מנהל ShoobyD אינו מחובר  
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
 
חבר מתאריך: 04.06.06
הודעות: 32,997
שלח הודעה דרך MSN אל ShoobyD Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי fkvatr שמתחילה ב "אם תוכל לפרט קצת יותר זה..."

מה הם בדיוק row ו־col? לא מדובר על מערך דו־ממדי?

אם כן מדובר במערך דו־ממדי רגיל, שנקרא לו arr, אז ריצה על השוליים שלו היא כמו שכתבתי לעיל:
קוד PHP:
 int n 15value 2;

for ( 
0ni++ ) 
    
arr][ ] = arr][ ] = arr][ ] = arr][ ] = value


זה למעשה שקול ל:
קוד PHP:
 int n 15value 2;

for ( 
0ni++ ) {
    
arr][ ] = value;    // first row
    
arr][ ] = value;    // last row
    
arr][ ] = value;    // first column
    
arr][ ] = value;    // last column


תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:14

הדף נוצר ב 0.40 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר