22-05-2014, 14:36
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.08
הודעות: 8,552
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
ממתי נקניקיות זה בשר אדום?
הייתי אומר לך שזה בגלל שאתה אוכל במקומות שעושים את הבשר דרעק, אבל טוב לי שלא תאכל, אולי ככה ירדו קצת המחירים.
|
אני קונה את הנקניקיות בקצביה ערבית (מה לעשות, יש להם את הנקינקיות החריפות הכי טובות בצפון...).
הן מאוד אדומות, וגם בזמן המנגל יוצא מהן נוזל אדום כזה (אני מניח שזה גם נגזרת של החריף).
אבל קשה לי להאמין שמדובר בבשר עוף, זה 100% בשר אדום.
בעניין הבשר הדרעק:
בפעם האחרונה, זה היה ב"רק בשר" בחיפה, הזמנתי נתח 400 גרם של סינטה, לצערי 200 גרם היה מורכב משריר ושומן בלתי אכיל (בעיקר בצדדים), ו200 גרם, דיי סבבה.
אבל כמו שאמרתי מקודם - הרגשתי אחרי הארוחה שכאילו קיבלתי אלת בייסבול לבטן, עם כאב לשעה...
נ.ב
יכול להיות שבגלל שדחפתי גם סופלה שוקולד בסוף, אז זה הוביל למצב הגרוע :-\
(לא, אני לא הופך להיפופוטם, פשוט נפגשנו כמה חבר'ה מהצבא, והיה לנו 50% על הארוחה, כי מנהל המסעדה משרת איתנו ביחידה, אז הוא פינק אותנו מבלי שנבקש עם הקינוחים האלה...)
_____________________________________
|