לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 19-08-2014, 10:54
צלמית המשתמש של flaming ice
  משתמשת נקבה flaming ice flaming ice אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 22.01.08
הודעות: 67
שאלה קורס .net - שאלה

שלום,

סיימתי השנה תואר במדעי המחשב ומתמטיקה. ונרשמתי לקורס מקצועי ב.net , במכללת ג'ון ברייס (באוקטובר. קורס ערב של שנה) .
אני רואה שיש בתחום הרבה ביקוש. ומעבר לזה פיתוח ב.net מעניין אותי ואני רוצה להתפתח בו.
ניסיתי ללמוד לבד, אבל אני די התפזרתי, יש הרבה נושאים מסביב, ובעיקר הזמן נמרח.

בכל מקרה אני עדיין שולחת קורות חיים. וכמובן שבלי ניסיון זה קשה להתקבל למקומות עבודה.

חתמתי בחוזה בג'ון ברייס שאם אעמוד בדרישות שלהם במהלך הקורס ( ואני מתכוונת להשקיע את כל כולי בקורס, בשאיפה להיות מצטיינת) , יעזרו לי במציאת עבודה, הם עובדים עם מטריקס.
כמובן שאני לוקחת את זה בערבון מוגבל ואני לא מסתמכת רק עליהם.

השאלה שלי, אם הכיוון שלי הוא טוב, האם יהיה לי יותר סיכויים טובים להתקבל לעבודה,או בכלל לזימון לראיונות עבודה כשאני ללא ניסיון, אבל עם תואר + קורס מקיף ומקצועי ב.net .

ומי שעבר את הקורס בנ"ל בג'ון ברייס, אשמח לחוות דעת , אם הוא ממליץ.

הקורס : http://www.johnbryce.co.il/node/445054
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #2  
ישן 20-08-2014, 01:12
צלמית המשתמש של RP.
  משתמש זכר RP. RP. אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 04.11.04
הודעות: 6,986
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי flaming ice שמתחילה ב "קורס .net - שאלה"

למקרה שזה לא ברור - כל מה שאני הולך לכתוב זה מהניסיון האישי שלי ומבוסס על דעתי בלבד...

יש לך תואר במדעי המחשב ומתמטיקה - את לא צריכה קורס בג'ון ברייס! זה סתם לזרוק כסף (והרבה) לפח.
מהקצת ניסיון שצברתי אין כמעט משמעות לאיזה שפת תכנות את יודעת, במיוחד שכרגע סיימת תואר - כל מה שצריך זה יכולת סבירה ללמוד ואפשר להתקבל לעבודה בכל שפה.
אם אני זוכר נכון (תתקני אותי אם לא) את עשית את התואר שלך באב"ג שזה אחלה מקום, ואם יש לך ציונים שהם סבירים התואר שלך שווה הרבה יותר מהקורס.

אני אתן לך דוגמא מהניסיון שלי - אני עשיתי תואר במדעי המחשב, ובמהלך התואר התחלתי לעבוד כסטודנט במשרה שחלקה היתה פיתוח ב-C++ וחלקה בשפת סקריפט שכמעט ולא בשימוש מחוץ למקום שעבדתי בו/
ואחרי שסיימתי לעבוד שם עברתי למקום עבודה שכל הפיתוח בו נעשה ב-C# וזה בלי שכתבתי שורה אחת ב-C# בחיים לפני זה.
אני לא יודע איזה שפות למדת בתואר אבל יש לך את כל הכלים ללמוד שפה חדשה, בטח שפה כמו C# שהיא שפה שיחסית מאוד קל ללמוד.

עברתי עכשיו על האתר של הקורס ושמתי לב לכמה דברים:
- קהל היעד: "מועמדים ללא רקע בתחום התכנות ולבעלי רקע בסיסי בפיתוח תוכנה.". ממש לא בוגרי תואר במדמ"ח.
- התכנים: כל החצי הראשון של הקורס זה דברים שאת צריכה להכיר ברמה מסוימת מהתואר, אולי למדת אותם בשפות אחרות אבל הם כמעט אותו הדבר.
החצי השני של הקורס כמעט ולא ל-.NET אלה לפיתוח אתרים (javascript, html, css).

לדעתי חבל על הכסף
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #3  
ישן 20-08-2014, 02:10
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 14.12.09
הודעות: 9,648
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי RP. שמתחילה ב "למקרה שזה לא ברור - כל מה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי RP.
למקרה שזה לא ברור - כל מה שאני הולך לכתוב זה מהניסיון האישי שלי ומבוסס על דעתי בלבד...

יש לך תואר במדעי המחשב ומתמטיקה - את לא צריכה קורס בג'ון ברייס! זה סתם לזרוק כסף (והרבה) לפח.
מהקצת ניסיון שצברתי אין כמעט משמעות לאיזה שפת תכנות את יודעת, במיוחד שכרגע סיימת תואר - כל מה שצריך זה יכולת סבירה ללמוד ואפשר להתקבל לעבודה בכל שפה.
אם אני זוכר נכון (תתקני אותי אם לא) את עשית את התואר שלך באב"ג שזה אחלה מקום, ואם יש לך ציונים שהם סבירים התואר שלך שווה הרבה יותר מהקורס.

אני אתן לך דוגמא מהניסיון שלי - אני עשיתי תואר במדעי המחשב, ובמהלך התואר התחלתי לעבוד כסטודנט במשרה שחלקה היתה פיתוח ב-C++ וחלקה בשפת סקריפט שכמעט ולא בשימוש מחוץ למקום שעבדתי בו/
ואחרי שסיימתי לעבוד שם עברתי למקום עבודה שכל הפיתוח בו נעשה ב-C# וזה בלי שכתבתי שורה אחת ב-C# בחיים לפני זה.
אני לא יודע איזה שפות למדת בתואר אבל יש לך את כל הכלים ללמוד שפה חדשה, בטח שפה כמו C# שהיא שפה שיחסית מאוד קל ללמוד.

עברתי עכשיו על האתר של הקורס ושמתי לב לכמה דברים:
- קהל היעד: "מועמדים ללא רקע בתחום התכנות ולבעלי רקע בסיסי בפיתוח תוכנה.". ממש לא בוגרי תואר במדמ"ח.
- התכנים: כל החצי הראשון של הקורס זה דברים שאת צריכה להכיר ברמה מסוימת מהתואר, אולי למדת אותם בשפות אחרות אבל הם כמעט אותו הדבר.
החצי השני של הקורס כמעט ולא ל-.NET אלה לפיתוח אתרים (javascript, html, css).

לדעתי חבל על הכסף
זה קצת הגזמה. אולי קצת יותר מקצת.

הנה דוגמה מ-C#:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=561709

ב-CPP אנשים שמתכנתים בשפה שנים רבות עדיין מופתעים לעתים לא מספיק רחוקות.
(דוגמה בסיסית: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...020#post4227080 אגב, המומחה שם גם למד באב"ג...)

ללמוד לכתוב Hello World בכל שפה שהיא זה די קל. ללמוד לתכנת טוב, באיזושהי שפה, יכול לקחת שנים. יכול גם לקחת נצח...
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה(קרדיט למרשי)
אמר לה ינאי מלכא לדביתיה אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין אלא מן הצבועין שדומין לפרושין שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #4  
ישן 20-08-2014, 13:43
צלמית המשתמש של hellfrost
  hellfrost hellfrost אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 07.12.09
הודעות: 7,072
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי RP. שמתחילה ב "למקרה שזה לא ברור - כל מה..."

ברמת העקרון, אני דיי מסכים עם מה שכתבת, הקורס דיי מיותר בשבילה, ולא צריכה להיות לה בעיה להתקבל למשרת entry level בכל שפה שלא תהיה...

שתי נקודות:

1. C# יוצרת רושם מאוד מטעה של שפה שקל ללמוד. נורא קל להגיע ב C# לרמה שאתה יכול לכתוב תוכניות בסיסיות. אבל בשביל לבנות דברים מורכבים, שעובדים בצורה אמינה, מהירה וטובה, צריך המון ניסיון והכרות עם השפה והסביבה.

2. יש טון בהודעה שלך, שתואר במדעי המחשב, הרבה יותר חשוב מהכרות עם השפה והסביבה שאתה מפתח בה, וזה פשוט לא נכון. תואר במדמ"ח נותן ידע ובסיס בתחומים מסוימים במדמ"ח, אבל הוא משאיר אותך בלי ידע מספק בהנדסת תוכנה, ובתכנות. ואלו שני תחומים לא פחות, ואולי יותר חשובים, ולפעמים יותר קשים ממדמ"ח. אם תיקח סטודנטים בוגרי מדמ"ח ותזרוק אותם לתחזק מערכת גדולה שכתובה ב C++ , או חס וחלילה איזשהיא שפת תכנות רצינית כמו Haskel , Scala, Lisp או אפילו שפה לכעורה פשוטה כמו C# , הם יאבדו את עצמם ויעשו בעיקר שטויות ונזק....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #5  
ישן 20-08-2014, 01:50
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 14.12.09
הודעות: 9,648
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי flaming ice שמתחילה ב "קורס .net - שאלה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי flaming ice
שלום,

סיימתי השנה תואר במדעי המחשב ומתמטיקה. ונרשמתי לקורס מקצועי ב.net , במכללת ג'ון ברייס (באוקטובר. קורס ערב של שנה) .
אני רואה שיש בתחום הרבה ביקוש. ומעבר לזה פיתוח ב.net מעניין אותי ואני רוצה להתפתח בו.
ניסיתי ללמוד לבד, אבל אני די התפזרתי, יש הרבה נושאים מסביב, ובעיקר הזמן נמרח.

בכל מקרה אני עדיין שולחת קורות חיים. וכמובן שבלי ניסיון זה קשה להתקבל למקומות עבודה.

חתמתי בחוזה בג'ון ברייס שאם אעמוד בדרישות שלהם במהלך הקורס ( ואני מתכוונת להשקיע את כל כולי בקורס, בשאיפה להיות מצטיינת) , יעזרו לי במציאת עבודה, הם עובדים עם מטריקס.
כמובן שאני לוקחת את זה בערבון מוגבל ואני לא מסתמכת רק עליהם.

השאלה שלי, אם הכיוון שלי הוא טוב, האם יהיה לי יותר סיכויים טובים להתקבל לעבודה,או בכלל לזימון לראיונות עבודה כשאני ללא ניסיון, אבל עם תואר + קורס מקיף ומקצועי ב.net .

ומי שעבר את הקורס בנ"ל בג'ון ברייס, אשמח לחוות דעת , אם הוא ממליץ.

הקורס : http://www.johnbryce.co.il/node/445054


הספר הזה כנראה ילמד אותך יותר מהקורס שלהם.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה(קרדיט למרשי)
אמר לה ינאי מלכא לדביתיה אל תתיראי מן הפרושין ולא ממי שאינן פרושין אלא מן הצבועין שדומין לפרושין שמעשיהן כמעשה זמרי ומבקשין שכר כפנחס

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #6  
ישן 20-08-2014, 13:31
צלמית המשתמש של hellfrost
  hellfrost hellfrost אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 07.12.09
הודעות: 7,072
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי flaming ice שמתחילה ב "קורס .net - שאלה"

כן ולא...

אם הקורס היה בחינם, או במימון של מקום העבודה, והיה קצר ותכליתי, אז זאת בהחלט נhראת כמו דרך מאוד חביבה ללמוד C# . אחרת זה בזבוז של זמן, וכסף, וזמן שהיית יכולה להרוויח בו כסף. באמת שבתור בוגרת תואר את תוכלי ללמוד את כל החומר שמלמדים שם, הרבה יותר מהר בספר, אני מהמר על גג חודשיים- שלושה, ולרמה הרבה יותר טובה ומעמיקה. גם הסיפור של שני ערבים בשבוע מאוד תמוהה בעייני.

ומטריקס זה לא בדיוק המקום הכי אטרקטיבי לעבוד בו...

אגב, בתור אקדמאית את יכולה לקבל קורסים של הכשרה מקצועית טובים למדי, ובחינם דרך לשכת התעסוקה, הייתי ממליץ לך לבחון את זה לפני שאת מוציאה כסף על קורס של שנה.

ההמלצה האישית שלי היא שתמצאי עבודה, כמה שיותר מהר, אם צריך בשכר נמוך יחסית, במקום הכי מקצועי שתצליחי למצוא. המטרה שלך בשלב הזה צריכה להיות לצבור כמה שיותר ניסיון, כמה שיותר מהר.

על הקורס בג'ון ברייס הייתי מוותר, ובמקומו מוריד את ארבעת הספרים הבאים:
http://www.amazon.com/Pro-NET-Frame...4&keywords=c%23
http://www.amazon.com/Pro-ASP-NET-E...2&keywords=c%23
http://www.amazon.com/HTML-CSS-Desi...+css+javascript
http://www.amazon.com/JavaScript-JQ...BS045VYEZQ962J2

והספר שפסטן המליץ לך עליו, הוא מעולה, אבל לא הייתי מתקרב אליו לפני שיש לך שליטה טובה מאוד ב C# וב .NET . הספר מאוד מעניין אבל הוא עוסק בעיקר במימוש הפנימי של ה CLR, ופחות רלוונטי לעבודה יומיומית. מצד שני זה בלי ספק אחד הספרים היותר טובים שקיימים על .NET
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +3. השעה כעת היא 15:07

הדף נוצר ב 0.14 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר