לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 14-01-2015, 21:56
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 42,303
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Musicman0 שמתחילה ב "איך להסיר ספרה עפ"י אינדקס מסויים בC?"

לא בדקתי יותר מדי מקרי קצה, ובהחלט ייתכן שיש דרך יותר טובה לעשות את זה (וגם, שנים לא כתבתי C, אז רחמים...) - אבל זה הרעיון שלי לפתרון:

קוד PHP:
 #include <stdio.h>
#include <math.h>

int main() {
        
int intmplenl;

        
printf("Please input an integer? ");

        
scanf("%d", &n);

        if (
1) {
                
printf("%s\n""Not a natural number! Aborting!");
                return 
1;
        }

        
printf("Please select an index digit? ");
        
scanf("%d", &i);

        if (
1) {
                
printf("%s\n""Not a natural number! Aborting!");
                return 
1;
        }

        
tmp n;

        
len 0;

        while (
tmp 0) {
                
tmp /= 10;
                
len++;
        }

        
printf("In: %d (%d digits), Digit Index: %d\n"nleni);

        if (
len i) {
                
printf("Your selected index, %d, is larger than the number length (%d)! Aborting!\n"ilen);
                return 
1;
        }

        
printf("Out: ");

        
tmp / ((int) pow((double) 10len-i+1));

        if (
tmp 0)
                
printf("%d"tmp);

        
tmp % ((int) pow((double) 10len-i));

        if (
tmp == 0)
                for (
l=0< (len-i); l++)
                        
printf("%d"0);

        if (
tmp 0)
                
printf("%d"tmp);

        
printf("\n");

        return 
0;



נ.ב. בשביל פונקציית החזקה (pow) צריך לכלול את הספריה m (למשל עם gcc עושים lm- -לא יודע איך זה עם קומפיילרים אחרים)
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #14  
ישן 16-01-2015, 17:51
צלמית המשתמש של Musicman0
  משתמש זכר Musicman0 Musicman0 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.12.05
הודעות: 4,996
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי fap שמתחילה ב "נסה להבין קודם איך הדוגמה..."

האמת שדווקא את הדוגמה הראשונה לא ממש הבנתי.. עשיתי משהו בסגנון של השנייה.

קוד PHP:
 int removeDigit(int nint i
{
  
int  new=0;
  
  new = (
n/(int)pow(10,i) * (int)pow(10i-1)) + % (int)pow(10i-1); 

  return new;



בשביל הפונקציה השניה שאני מדבר עליה, עשיתי משהו כזה, הבעיה שהוא לא ממש עובד לי..

קוד PHP:
 int removeAlla(int nint a)
{
  
int temprest=0i=0, new=0;

  
temp n;

do
{
    
rest = new % 10;
    if(
rest == a)
      {
    
temp temp/(int)pow(10,i);
      }
    else
      {
    new = new + 
rest*(int)pow(10i-1);
      
temp temp/(int)pow(10,i);
      }
 }
while(
temp 0);

 return new; 

משום מה הוא מחזיר לי אפס.
כתבתי הכל על דף לפי ההגיון ואז כתבתי את הקודים כמובן.. לא יודע למה לא עובד.
אבדוק שוב את הדוגמה הראשונה שלך. נראה מה יצא ממני
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:07

הדף נוצר ב 0.26 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר