לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 28-03-2015, 20:18
צלמית המשתמש של ShoobyD
  ShoobyD מנהל ShoobyD אינו מחובר  
מנהל משבראש, בלשנות, תכנות ויהדות
 
חבר מתאריך: 04.06.06
הודעות: 32,997
שלח הודעה דרך MSN אל ShoobyD Facebook profile LinkedIn profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי BLADETRINITI שמתחילה ב "מחרוזות בשפת C"

בקוד הראשון, אתה עובר ספרה–ספרה משמאל לימין; כל פעם מכפיל את מה שהיה לך ב־10, ומוסיף את הספרה הבאה בתור.

נניח המחרוזת היא "2741"
אתה מתחיל עם 2
מכפיל ב־10 ומוסיף 7 ומקבל 27
מכפיל ב־10 ומוסיף 4 ומקבל 274
מכפיל ב־10 ומוסיף 1 ומקבל 2741

למעשה אין צורך בשני משתנים; היה אפשר לכתוב באופן הבא:
קוד PHP:
 long n 0;
while( *
) {
    
*= 10;
    
+= *(s++) - '0';





בקוד השני, pa ו־pb הם הכתובות של a ו־b, אך ‎*pa ו־‎*pb הם התוכן, כלומר a ו־b עצמם.
שים לב שישנה שגיאת סינטקסט בהגדרת הפונקצייה; הפרמטר השני הוגדר כ־‎*int pb במקום int *pb.

אותו הדבר לגבי הקוד השלישי – אתה לא רוצה לערוך השוואות על הכתובות, אלא על התוכן.


לא הבנתי את שאלתך בקוד הרביעי.
השורה הזו מחזירה את הפרש הכתובות, שהוא למעשה אורך המחרוזת; מה היה עוזר לסיים לפניה? לא היית מחזיר כלום..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:12

הדף נוצר ב 0.15 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר