לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 11-04-2015, 23:31
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
 
חבר מתאריך: 25.10.01
הודעות: 42,301
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עוז - זבנג שמתחילה ב "שאלה לגבי 2 פקודות בקובץ ‪.htaccess‬"

הראשון נוגע למצב שבו השרת מרנדר את רשימת הקבצים שיש בספריה כי אין שם קובץ index (ההגדרה של "מהו קובץ אינדקס?" נמצאת ב Directive העונה לשם DirectoryIndex) - ואומר מאיזה שמות של קבצים יש להתעלם, ולא להציג אותם ברשימת הקבצים. אם אתה בונה על תכונה זו כדי שגוגל יאנדקס את הקבצים אצלך בשרת, והאינדוקס של הקבצים שמוגדרים להיות מוחבאים שם חשוב לך, אז כן, זה יכול לפגוע. אם, כמו רוב האתרים, הדומיין של האתר מכיל קישורים לדפים שמכילים קישורים לכל הדפים (כלומר אין לך שום דף באתר שאין לו קישור מדף אחר) - אני לא רואה בעייה מיוחדת.

השנייה מאפשרת בקשות GET ו POST וחוסמת בקשות PUT ו DELETE - אשר באופן טיפוסי אינן בשימוש באתרים "רגילים" (בד"כ יהיה שימוש בהם אם תממש API כלשהו, או משהו כזה. כשתצטרך אותם, כבר תבין מה הם עושים...). אין השפעה מיוחדת על גוגל - הוא לא יוכל לעשות בקשות PUT/DELETE כמו כל לקוח HTTP אחר. לא זכור לי שראיתי אותו גם אי פעם מנסה, אבל לא יכול להתחייב על זה.

לא ברור לי למה התוצאות הראשונות שחוזרות בגוגל על החיפושים הרלוונטיים לשאלה שלך:

"apache indexignore"

http://httpd.apache.org/docs/2.2/mo...tml#indexignore

ו

"apache limit"

http://httpd.apache.org/docs/2.2/mod/core.html#limit

לא עוזרות לך, כי (מסתבר, בדיעבד, ש)פחות או יותר כתבתי מה שכתוב שם.
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:25

הדף נוצר ב 0.12 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר