לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי         אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 28-07-2015, 15:02
  HAREL1010 HAREL1010 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 28.07.15
הודעות: 7
להעלות תמונות ולעדכן טקסט באתר (בדף הראשי)

שלום , לפני כמה ימים שאלתי איך אני בונה באתר שלי אופציה שמשתמש מורשה באתר יכול להיכנס ע"י שם משתמש וססמה ולהעלות תמונות ולעדכן טקסט באתר (בדף הראשי)

כמו באזור האישי של אתר יד 2 שבו ע"י כניסת של משתמש רשום ניתנת אפשרות להוסיף (ולהחליף בעתיד) תמונה שתופיע בדף ראשי (או אחר ספציפי ) וכן להוסיף ולשנות טקסט .

קיבלתי כל מיני תשובות אבל בעיקר שאני צריך ללמוד PHP ו SQL .
אז חברים, עברתי על החומר ולא מצאתי תשובה .
אומנם מסבירים שם על הרשאות (שם משתמש וססמה וכדו) ועוד אבל לא על מה שביקשתי לדעת .
עדיין אני לא יודע איך משתמש מורשה באתר יכול להיכנס ע"י שם משתמש וסיסמה ולהעלות תמונות ולעדכן טקסט באתר (בדף הראשי).
ולא , אני לא מתכוון או חושב שצריך ללמוד את כל תורת התכנות על בורייה . אני מאמין שבכמה צעדים ואולי כמה שעות של לימוד אני יכול לעשות את זה.
אז אני מבקש עצות ספציפיות איך אני עושה את זה ומי שעדין חושב שאפשר לעשות את זה ב PHP אז בבקשה באיזה תת נושא במדריך PHP אפשר למצוא הסבר על איך עושים את זה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #2  
ישן 01-08-2015, 22:08
צלמית המשתמש של Nati323
  משתמש זכר Nati323 Nati323 אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 25.10.05
הודעות: 1,265
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HAREL1010 שמתחילה ב "להעלות תמונות ולעדכן טקסט באתר (בדף הראשי)"

כעיקרון במדריכים הרגילים של PHP לא תמצא מדריך ספציפי למה שאתה מחפש אלא תקבל את הכלים לעשות את זה.

אבל כעיקרון אם יש לך שם משתמש יחיד וסיסמא יחידה ולא מרובה משתמשים אז אתה לא צריך SQL בשביל זה.
אתה פשוט יוצר טופס ב HTML שאמור לקלוט את השם משתמש והסיסמא, ואת הטופס אתה שולח לדף php במידה והשם משתמש וסיסמא נכונים, אתה מחבר את המשתמש, מה זה מחבר?
מגדיר לו SESSION שהוא מחובר ואז אתה מעביר אותו לדף של העלאת תמונה
בדף של העלאת תמונה אתה בודק אם המשתמש מחובר כלומר אם קיים SESSION במידה וכן אז אתה משאיר את המשתמש בדף ונותן לו לעשות כרצונו, במידה ולא פשוט תעביר אותו לדף ההתחברות.
את הבדיקה אם המשתמש מחובר אתה צריך לבצע בכל חלק מדף ההעלאת התמונה, גם בחלק של הטופס של ההעלאת תמונה, וגם לחלק שבו נשלח הטופס גם שם צריך לבדוק אם המשתמש מחובר.
_____________________________________
[

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +3. השעה כעת היא 16:13

הדף נוצר ב 0.30 שניות עם 10 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2019 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר