19-10-2015, 14:54
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.06.15
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי רם אדמון
ראשית ,המשטרה טוענת כי לא ברור שהגברת היוותה סכנה [אגב ,היא עדיין בין החיים],
שנית, אנשי הביטחון במקום לא חשו בסכנה [הפחדה זה לא סכנה], ולכן לא ירו ולא התרחקו.
בנוסף,מעשיו של אדם מעידים על מסוכנותו, מקניית הסכין בנצרת ועד שנורתה לא עשתה יותר מלעמוד עם סכין ולהכריז אני מסוכנת,
אם היתה מסוכנת,תן פרטי התסריט בו היא פוגעת במישהו,
אפשר לראות בה נושאת מטען כמו שאפשר לראות בכל ערביה בעפולה נושאת מטען, ואם יש חשד אמיתי,מתרחקים,ולא יורים.
מה לשלום שלוש ולכאן,אף אחד לא רוצה להאבק איתה,ומה הקשר למחבל שנורה ולכאן ?
בעצם מה איכפת לי מה שאתה כותב...? אני חושש כי יש מספיק שוטים היכולים לקבל כל שטות.
|
1. ראשית ,המשטרה טוענת כי לא ברור שהגברת היוותה סכנה [אגב ,היא עדיין בין החיים]. אל תסלף דברים. המשטרה טוענת בדיעבד שייתכן וזה נעשה כתוצאה ממשבר אישי ולא כניסיון לפיגוע חבלני (אומנם תמוהה העובדה שהלכה למקום "יהודי" וקראה מספר קריאות.אני לא ראיתי בשום מקום שהמשטרה טענה שבאותם רגעים היא איננה היוותה סכנה. אלא אם כן אנשים ורכוש חסינים מפני סכינים.
2.שנית, אנשי הביטחון במקום לא חשו בסכנה [הפחדה זה לא סכנה], ולכן לא ירו ולא התרחקו.
ואוו, יש לך לוגיקה פשוט נהדרת. ואני מניח שעל פי אותה לוגיקה נהדרת, החיילת שהחזיקה את הארטיק היה מסיבה שהיא רצתה לסיים אותו, ולכן לא זרקה אותו. כי זה מה שראו בסרטון.
הרי יש כתוביות על המחשבות של האנשים, לא?
אז בוא נחדש לך משהו - הוראות פתיחה באש אינם מתעסקים באיך ובאילו אמצעים יש כדי לנטרל. הם אומרים דבר בסיסי ומחלקים את זה ל2 קטגוריות ברורות:
1. סכנה מיידית: יש לנטרלה במהירות האפשרית והבטוחה ביותר - קרי, ירי למרכז מסה.
2. חשוד בפשע מסוכן: חשוד שעליו להיעצר, במקרה דנן - ירי מתחת קוו ברכיים.
חשוד בפשע מסוכן: כול אדם שיש או היה בכוונתו ויוכלתו להזיק באופן מסכן חייהם או את שלמות הגוף.
חשוד שרץ אלי ממרחק של 50 מטר עם חרב: ירי לברכיים ומטה.
חשוד שרץ אלי ממרחק של 20 מטר הם סכין: ירי על מנת.
אז אחרי שסיימתי להסביר במי יודע כמה מדוע היא נחשבת לחשודה בפשע מסוכן, נעבור לעיקרית:
"שנית, אנשי הביטחון במקום לא חשו בסכנה [הפחדה זה לא סכנה], ולכן לא ירו ולא התרחקו."
אני בניגוד אליך לא בא וקובע מדוע אנשים לא ירו. יכול להיות לא מעט סיבות. אבל מה זה משנה? האם הם פעלו נכון? אני סבור שלא. אם האירוע התרחש כמה דקות, הרי זה מעבר למה שצריך. אירועים מסוג אלו צריכים להסתיים תוך חצי דקה. חוסר פעולה הוא לא תמיד הדבר הנכון.
מדוע לא התרחקו? מדוע שיתרחקו? המטרה היא לחתור למגע, לא לברוח מאדם עם סכין שיש לך עליו ייתרון ברור.
"אם היתה מסוכנת,תן פרטי התסריט בו היא פוגעת במישהו"
שניה, אני מתקשר לשפילברג. אני צריך שהוא יישב עם צוות העריכה, ושיצליחו לגרום לה לעוף מרחק של לא פחות מ5 מטרים (!) כדי לדקור אדם. זה בטוח לא יכול להיראות אמיתי.
"אפשר לראות בה נושאת מטען כמו שאפשר לראות בכל ערביה בעפולה נושאת מטען, ואם יש חשד אמיתי,מתרחקים,ולא יורים."
אני באמת שואל את עצמי האם אתה אמיתי?
אני מניח שאתה צודק. כנראה כל הערביות הם מחבלות. כי להשוואת אותה לכול אישה ערבית אחרת זה נכון. הרי כולן מסתובבת עם סכין בתחנה מרכזית בעפולה ודורשות תשומת לב.
זה לא שחלילה וחס אפשר להבדיל בינה לבין אישה ערבית אחרת.
בוא נגיד לך מעבר: לפי צה''ל צריך לנטרל מרחוק, וללכת אחורה ולתת לחבלנים לטפל בה. וזה במקרה כמובן שהיא לא משתפת פעולה.
זה שאפעם לא עושים זאת זה לא אומר שהתו''ל לא קיים. הוא קיים, רק לא בועט.
וזה ידידי, נכתב בדם - ולא כסיסמה.
"מה לשלום שלוש ולכאן,אף אחד לא רוצה להאבק איתה,ומה הקשר למחבל שנורה ולכאן ?"
מה הקשר?
אדם שבא לפגוע צריך לנטרלו עד שאינו יכול לפגוע מסיבה שאין ביכולותו. ב2 האירועים שהבאתי כאן היה להם יכולת, למרות שהם ספגו פגיעה קשה. אסור לתת לזה לקרות.
קוד:
בעצם מה איכפת לי מה שאתה כותב...? אני חושש כי יש מספיק שוטים היכולים לקבל כל שטות.
אז מדוע נרשמת לפורום ידידי?
|